Je to zapeklitá situace s tvým FF. Já toto zažil před lety. Koupil jsem krásný FOFO z atobazaru, dovoz z D. po nějaké němce. Nekuřačka a auto tip top. Provedli jsme s bazarníkem zkuš. jízdu./řídil on/ a já ho zaplatil a odjel domů.Cca 30 km. Drůhý den jsem zkontroloval všechny kapaliny včet. oleje, vše O.K. Vydali jsme se na výlet/asi 100km/ pak jsem zjistil,že olej je pod min.. Pršelo a ten čoud za mnou nebyl vidět. A le asi 1l oleje pryč. Tak jsem ho jel vrátit, a to bylo od něj výmluv. Nechal jsem ho vyměnit simerinky na ventilech/cca 14 dní mu to trvalo/ a pak jsem si ho vzal zpátky. Jenže už nebral 1 l oleje na 100km, ale jen 0.5. Tak jsem mu ho odvezl zpátky, a že chci kč. zpět. Kroutil se jak zmije, že né. Můj syn je u polic. ČR, tak vzal služební ockt. plus 3 policajti sebou a jeli jsme si pro kč. A najednou byli kč. na světě. Jak rád mi je vrátil. Pak asi za 14 dní jsem jel kolem, a světe div se, auto tam stálo za tu samou cenu, a čekalo na dalšího blbce. Někdy je ten život HNUS. Tak ti přeju aby jsi dopad jako já./ myslím to navrácení peněz./