Sem to objednával v MV servisu, ale to počasí letos stojí stejně za h.... takže mi částečně ta dlouhá čekací doba nevadila.A taky sem měl auto na "špalkách" kvůli lakování kol, ale ta čekačka, fakt nic moc.Miguelicek píše:Jirbor:Objednávka z CZ nebo ze zahraničí...?
problem mas podla mna v tom, ze si nelestil. Samotny vosk, teda nie synteticky, ale prirodny, len nanasa velmi jemny filter na lak, takze nemozes od neho ocakavat, ze ti "zaleje" skrabance. Ked si auto nelestil, ale len clayoval, tak si sa sice zbavil velkych necistot na laku, ale nezbavil si sa zoxidovanej vrstvy a dokonca (ak zostal) ani predchadzajuceho vosku. Treba kupit nejale lestidlo, ak mas starsi alebo vyrazne poskodeny lak tak najlepsie abrezivne. Znova umyt, prejst clayom, potom lestidlom a az potom vosk.pbjun píše:Tak jsem se pridal k vam panoveNakoupil jsem hromadku veci - jelikoz halfords konci tak maj luxusni vyprodeje
Takze mam autoglym sampon, uterky, ted sem tam naposledy koupil i clay a nejaky vosk - v sade s quick detailerem... Ale vysledek neni az tak presvedcivy. Nevim jestli sem s tim spatne zachazel, nebo je lak v tak hroznem stavu... Kazdopadne auto sem peclive umyl, poradne oplachl. Pak sem vzal clay a jel sem po kastli kousek po kousku, neumytelne zbytky to prevazne bralo, az na tecky asfaltu - tech to vzalo tak 70% ale ty vetsi tam proste zustaly - zkusim je sundat zase priste. Tak sem to navoskoval a prejel quick detailerem. Prijde mi, ze po tom vsem ten lak neni tak hezky jako treba po zelve - je to asi zpusobene tim, ze zelva je barevny vosk, ktery se dostane do malych skrabanecku a lak tim jakoby zalesti. Uvidime co bude po dalsim pouziti
Kazdopadne aspon sem se zbavil nekterych fleku na kastli ktere tam byly vecnost
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host