Denso - GPS signál ,GPS anténa
-
- Nováček
Re: Denso - GPS signál ,GPS anténa
Ahojik tak se me zacal obevovat signal zhorsen modra druuzice a tak jsem podle nejakeho navodu rozebral antenu a signal stale nikde je pravda ze byla uchvatne zaoxidovana ale ocistni se me moc asi nepovedlo kdyz nejde:( a navic uz ji nemuzu slzit do stavu abych ji natolik veril ze bude drzet:( Tak se chci zeptat zda nekdo nevi kolik stoji nova antena?????Moc dekuji jo a jeste kd se da sehna. Jo a prikladam vpis chyb co me to pise na densu radiu snad v tom nekdo neco vycte a da vedet co to je
dekuji vsem moc moc moc.

-
- Nováček
Čaukí,jenom jeden dotaz:ten satelit na obrazovce má byt přeškrtnutej červeně když je špatný signál?Ale jinak tam může být když není červeně škrtlej.Prosím o vysvětlení.
-
- Nováček
Ja myslim ze staci at tam je zobrazeny a je to kaput signal.Ale jist si nejsem.Na obrazku je to jak to mam ja.
- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Mám to stejně,myslím,že zobrazená ikona družic signalizuje dobrý signál pro navigování...Mám to tam takhle vždy.
- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
frenklinek: Rád bych požádal o dodržování pravopisu,číst text bez čárek, háčků, teček a s chybama je trochu složitější.Zabere to víc času
Jinak nová anténa ve fordu vyjde na cca 1500kč,z vrakáče bych nebral kvůli tomu,že může za týden odejít úplně stejně.Spíš bych šel cestou externího modulu pokud je to už ozkoušené
http://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... 69#p630769
Můžeš napsat autorovi SZ,aby poradil přesné zapojení nebo s tím zajet k nějakému autoelektrikáři,pokud si na to netroufáš...

Jinak nová anténa ve fordu vyjde na cca 1500kč,z vrakáče bych nebral kvůli tomu,že může za týden odejít úplně stejně.Spíš bych šel cestou externího modulu pokud je to už ozkoušené
http://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... 69#p630769
Můžeš napsat autorovi SZ,aby poradil přesné zapojení nebo s tím zajet k nějakému autoelektrikáři,pokud si na to netroufáš...
- fin
- Nováček
Kóťo já měl za to, že pokud se na obrazovce objeví ikona družice, tak Denso tím hlasí že nemá signál. I přesto že na rozdíl od ostatních ikon tahle nemá červené přeškrtnutí...
Pokud tam ikonu družice nemám, navigace jede přesně, pokud se ikona objeví tak Denso sice naviguje, ale jen v rámci gyroskopu (aj.) a přesnost je hodně přibližná. Jak to tedy je?
Pokud tam ikonu družice nemám, navigace jede přesně, pokud se ikona objeví tak Denso sice naviguje, ale jen v rámci gyroskopu (aj.) a přesnost je hodně přibližná. Jak to tedy je?
Ford Mondié Combi MK3, 2007, TITANIUM, 2.0 TDCI 96kw
Ford Ka '97, 1.3i 44kw
Ford Ka '97, 1.3i 44kw
- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Tak máš asi pravdu,prošel jsem si fotky jiných mondeáků a videa na youtubu a ta ikona asi vážně informuje navigování pouze podle gyro.Tak jí mám v riti
Hmm,tak se taky vrhnu na externí čidlo.... 

- Zuzka
- Test driver
Jo jo, je to tak, odchází Ti do věčných lovišť
. Je to dobře znát např. když jedeš hustým lesem, tak se ikona na chvíli zobrazí, jelikož nemá dostatečný signál. Pak mi to začalo dělat i ve městě, nejdřív jen občas a pak už nezhasla a po čase se navigace rozhodila a bylo to v .... konci 

Ford Mondeo 2.0 TDCI 96kW kombi,2004,Ghia,modrá Tonic
- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Aha...a já se divil,že jsem nedávno dvakrát kalibroval
No nic,sjedu na Kladno... 

- Zuzka
- Test driver
To máš ještě dobrý, že ti po kalibraci chodí. Já jezdila chvíli bez signálu, pak se to rozhodilo a už to nikdy nechytlo správnou polohu. Ale myslím, že tu někdo psal, že najel bez signálu stovky kilometrů a pořád mu to ukazovalo dobře 

Ford Mondeo 2.0 TDCI 96kW kombi,2004,Ghia,modrá Tonic
- fin
- Nováček
Já najezdil bez signálu hodně dlouho, gyroskop je na tohle super věcička. Dokud Denso zvládá přiřazování polohy k nejbližší silnici jako polohy na mapě, tak se jezdí bez problémů i bez signálu, v podstatě polohu odhaduje a dělá to velice dobře.
Dokonce si pamatuju, že jsem jen na gyroskop zvládl cestu z Čr až do Estonského Tallinnu, ale tam jsem bohužel musel měnit dvd a na nových mapových podkladech se to už potom nechytilo a rozjíždělo se to i po kalibraci.
Jinak v poslední době mě anténa víceméně nefunguje, ale na pozici to nemá vliv, protože drží jak přibytá i bez signálu. zlaté Denso s gyroskopy...
Dokonce si pamatuju, že jsem jen na gyroskop zvládl cestu z Čr až do Estonského Tallinnu, ale tam jsem bohužel musel měnit dvd a na nových mapových podkladech se to už potom nechytilo a rozjíždělo se to i po kalibraci.
Jinak v poslední době mě anténa víceméně nefunguje, ale na pozici to nemá vliv, protože drží jak přibytá i bez signálu. zlaté Denso s gyroskopy...
Ford Mondié Combi MK3, 2007, TITANIUM, 2.0 TDCI 96kw
Ford Ka '97, 1.3i 44kw
Ford Ka '97, 1.3i 44kw
-
- Nováček
Nazdárek,tak definuji ten slavný symbol GPS dle příručky:Když je zobrazena ikona GPS na obrazovce tak ukazuje,že pro stanovení přesné polohy na mapě nejsou příjímány dostatečné satelitní signály GPS.Za normálního provozu se symbol nezobrazuje.Místa,která pravděpodobně způsobí problém signálu patří:Vnitřek tunelů,budov,silnice pod nadjezdy,frekventované silnice se třemi pruhy,lesní cesty mezy horami,místa mezi vysokými budovami,silnice pod útesy,velké kovové předměty umístěné blízko příjimače GPS,tonování oken vozidla pomocí oxidů kovů.
- Mára
- Junior
Chlape ty máš nějakou příručku k Densu
Já to sháněl,hledal a nic...Nechceš se podělit?

-
- Nováček
Stáhni si z ULOŽ TO MANUÁL NAVIGACE DENSO.
Naposledy upravil(a) digi dne 17.06.2011 22:12, celkem upraveno 1 x.
- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele: