ve fofo za horor ve vlaku ČD
Jak říkáme svému miláčkovi
- Skubi
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
no tchán dělal fíru, moje máma kdysi taky byla u ČSD, ale ČD mě loni utvrdily v tom, že si prostě pořídím auto i přes protesty mé drahé 3/4Fofinka píše:Tak to jsi mě překvapil já se přiznám bez mučení dělám u ČD a slyším pořád jenom stížnosti a Damona do vlaku ani nedostanu.Obake píše:Náhodou, jel jsem tím dvakrát do Olomouce a je to moc příjemná cestaa dokonce jsme přijeli včas
![]()
FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!

- Obake
- Zkušený

My jeli do Olomouce pendolinem jen proto že jsme nechtěli absolovovat cestu po dálnici v hustém sněžení
jinak jezdíme autem
ale měl jsem nos to byla byla zrovna taková doba, že se to srazilo někde za humpolcem zrovna v době, kdy bychom se tam přiřítili
Jinak jsem na dráze strávil jako zaměstnanec nějaký čas na stroji, a mohu říct že se ve vlaku trochu bojím 
- novako
- Junior

- Kontaktovat uživatele:
Říkáme mu Fokoušek (a s velkým F!), od svého příchodu do rodiny (jak si nás našel - skoro doslova - je na dlouhý samostatný příběh) se stal jejím plnohodnotným členem a časem si vysloužil bratříčka 1:10 (viz obr.) a samozřejmě i 1:43 a 1:72...
Přidávám se sice až dlouho po ostatních, ale snad to již není "mimo mísu"
Ford Focus r.v.99 2.0i 16V Trend 5dv. sv.modrá metal. 

- Dany
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
- Skubi
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
jseš novej, tak jsi se hold přidal později a po tobě určitě přijdou dalšínovako píše:....... Přidávám se sice až dlouho po ostatních, ale snad to již není "mimo mísu"

- pelen
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
1) nevim, jak se rika s velky a jak s malym fnovako píše:Říkáme mu Fokoušek (a s velkým F!), od svého příchodu do rodiny (jak si nás našel - skoro doslova - je na dlouhý samostatný příběh) se stal jejím plnohodnotným členem a časem si vysloužil bratříčka 1:10 (viz obr.) a samozřejmě i 1:43 a 1:72...
2) myslim, ze nas tu je dost zvedavych na ten samostatny pribeh
- novako
- Junior

- Kontaktovat uživatele:
1) s velkým F se Fokoušek oslovuje s vřelejším vztahem než s malým f.pelen píše:1) nevim, jak se rika s velky a jak s malym fnovako píše:![]()
2) myslim, ze nas tu je dost zvedavych na ten samostatny pribeh
2) dobrá, začnu smolit příběh písemně, tak aby to bylo čitelné a nenudilo to........ jdu se snažit...

- Skubi
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
že by pohádka na dobrou noc? 

- pelen
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
- novako
- Junior

- Kontaktovat uživatele:
- Skubi
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
tak šup, šup, jde na mě spaní 

- novako
- Junior

- Kontaktovat uživatele:
Dobrá, tady je to - nemám románové vlohy, nekamenujte mě!
Jak si nás Fokoušek našel…
Celé to začalo koncem listopadu 2005 – asi v úterý mi zavolal bratranec, že v pátek odjíždí na delší dobu do ciziny a nestačil prodat auto, doma ho nechce nechávat (osobní důvody) a jestli bych se mu zatím o něj nepostaral a časem pak nezařídil prodej. Ve čtvrtek přijel, předal mi klíče, papíry, instrukce apod., přespal a v pátek odjel – a bylo to. Hned další týden jsem splnil první instrukci – přezout na „zimáče“ (uložené v kufru) – takže první bližší setkání s fokoušem – co si budeme povídat – byla to láska na první pohled (další den se „zabouchla“ dcerunka, po svezení i manželka…). I když jsem už řídil leccos (některé stroje také stály za to…), přechod z vlastní Š125L (nemohu si na ní stěžovat) na „dva litry“ byl šok (i když už jsem vychutnal řízení např. 2,5l turbo Saab 9000, fofo byl skvělý!) a to velmi příjemný. Zkrátka – červíček už začal hlodat, původní představy o novém autě (rodinný kombík, nižší pojistka apod.) čertík fofo potlačoval, vyvracel a označoval na nepodstatné. Celý prosinec, vánoce a začátek ledna proběhl ve zkoumání, dumání, přesvědčování sebe a rodiny o tom, že fokoušek už u nás musí zůstat, přece ho nedáme někomu cizímu. Argumenty o malém kufru potlačilo zjištění, že to má závěs (stejně jezdíme na chalupu často s přívěsem – jo, to se dvoulitr hodí…) a „koupíme zahrádku“ (pro přepravu modelů letadel ), vysoké pojištění – člověk si musí říkat, o kolik méně zaplatí, když má bonusy, že. Hlavním háčkem do udice však byla bohužel smrtelná havárie mého kolegy při cestě do práce, která mě přesvědčila o tom, že na bezpečnosti své rodiny nelze šetřit. No, a když bratránek vyřkl cenu, všechno to dostalo rychlý spád. I když už jsme Fokouškem jezdili (chudinka Škodověnka…), začal jsem tento stav legalizovat a začali jsme mu říkat „náš Fokoušek“. „Legalizace stavu“ se podařila a na květnové svátky jsme poprvé jeli na chalupu vlastním „novým autem“. Drobné opravy a závady (prasklý nárazník, vadná čidla tachometru a polohy škrtící klapky – díky Foki !) se podařilo odstranit a dnes už by nikdo z rodiny neměnil. A když jsme si s kamarády pořizovali nové RC modely aut (1:10), hádejte, co mám já?
Jak si nás Fokoušek našel…
Celé to začalo koncem listopadu 2005 – asi v úterý mi zavolal bratranec, že v pátek odjíždí na delší dobu do ciziny a nestačil prodat auto, doma ho nechce nechávat (osobní důvody) a jestli bych se mu zatím o něj nepostaral a časem pak nezařídil prodej. Ve čtvrtek přijel, předal mi klíče, papíry, instrukce apod., přespal a v pátek odjel – a bylo to. Hned další týden jsem splnil první instrukci – přezout na „zimáče“ (uložené v kufru) – takže první bližší setkání s fokoušem – co si budeme povídat – byla to láska na první pohled (další den se „zabouchla“ dcerunka, po svezení i manželka…). I když jsem už řídil leccos (některé stroje také stály za to…), přechod z vlastní Š125L (nemohu si na ní stěžovat) na „dva litry“ byl šok (i když už jsem vychutnal řízení např. 2,5l turbo Saab 9000, fofo byl skvělý!) a to velmi příjemný. Zkrátka – červíček už začal hlodat, původní představy o novém autě (rodinný kombík, nižší pojistka apod.) čertík fofo potlačoval, vyvracel a označoval na nepodstatné. Celý prosinec, vánoce a začátek ledna proběhl ve zkoumání, dumání, přesvědčování sebe a rodiny o tom, že fokoušek už u nás musí zůstat, přece ho nedáme někomu cizímu. Argumenty o malém kufru potlačilo zjištění, že to má závěs (stejně jezdíme na chalupu často s přívěsem – jo, to se dvoulitr hodí…) a „koupíme zahrádku“ (pro přepravu modelů letadel ), vysoké pojištění – člověk si musí říkat, o kolik méně zaplatí, když má bonusy, že. Hlavním háčkem do udice však byla bohužel smrtelná havárie mého kolegy při cestě do práce, která mě přesvědčila o tom, že na bezpečnosti své rodiny nelze šetřit. No, a když bratránek vyřkl cenu, všechno to dostalo rychlý spád. I když už jsme Fokouškem jezdili (chudinka Škodověnka…), začal jsem tento stav legalizovat a začali jsme mu říkat „náš Fokoušek“. „Legalizace stavu“ se podařila a na květnové svátky jsme poprvé jeli na chalupu vlastním „novým autem“. Drobné opravy a závady (prasklý nárazník, vadná čidla tachometru a polohy škrtící klapky – díky Foki !) se podařilo odstranit a dnes už by nikdo z rodiny neměnil. A když jsme si s kamarády pořizovali nové RC modely aut (1:10), hádejte, co mám já?

- Skubi
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
to je doják z Holyvůdu?