to je stareZaQik píše: v konektoru svetel vyzkratujete pin 6 a 8 a tim zajistite rozsviceni svetel.

to je stareZaQik píše: v konektoru svetel vyzkratujete pin 6 a 8 a tim zajistite rozsviceni svetel.
frantik.17 píše:Tím že vyskratuji 6 a 8 pin, tím pomůžu čemu, hlášení chybě nebo zátěži?![]()
...řeším xeny na mondeu 08 titánku...páli se mi na pravé straně balast, už po druhé během měsíce...
..a vyskratujte znamená co?...
vis, kdyby sem vsichni psali jen to, co Ty nevis, tak by toho tady moc nebylo ... ale treba moje poznamka o ridici jednotce pro nivelaci xenonu by tu bylafoki píše:to je stareZaQik píše: v konektoru svetel vyzkratujete pin 6 a 8 a tim zajistite rozsviceni svetel.neco noveho tam nemas ?
Co kdyz chci mit funkcni i naklapeni svetel pomoci kolecka? Je nejake reseni?ZaQik píše:... dnes se tu zastavil clovek pro bi-xenony a nedal jinak, nez ze s nima zprovoznenyma rovnou odjede.
Takze "prasacke" reseni pro FoFo II po FL verze trend: v konektoru svetel vyzkratujete pin 6 a 8 a tim zajistite rozsviceni svetel. Prestava ale fungovat kolecko na naklapeni svetel a svetla jsou stale v poloze 0.
(alespon ze mel dodelane ostriky svetel, ktere jsem mu jen v GEMu povolil)
BINY píše:Takže pokud dobře chápu, mám Ghiu 07/2009 a tam by měla být komplet příprava?
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti