Co jsme to za národ???
- pbjun
- Test driver
Re: Co jsme to za národ???
Pes je VZDY pes at je to pudl, jork nebo rotvajler! Nejsou ZADNA bojova plemena! Znam hodne lidi v okoli kteri maj rotvajlery jako domaci mazlicky - spi s nima v posteli a podobne, kdyz k nim prijdes tak za Tebou pes zajde ocucha Te a chce se mazlit! A ac to bude znit fakt smesne, ale me treba pokousal nas jork ktereho mame dva a pul roku a bylo to temer na siti (poridili sme stenatko a on zarlil tak po me vyjel). Proste pes je selma jak tady uz nekdo zminil a jako se selmou se s nim musi zachazet at je malej nebo velkej! Jediny rozdil je v tom ze kdyz Te napadne jork tak Ti potrha kuzi na noze (diteti muze ublizit vic) a kdyz Te napadne vetsi plemeno tak dite muze i zabit jak se uz nekolikrat stalo!
- Miguelicek
- Test driver
Jenže za pojem bojové plemeno může medializace a to, jak jsou tito psi právě v médiích prezentováni...takže pak se nemůže nikdo divit, že 99% lidí bude tyto psy(rotvajler a spol.) označovat za bojová plemena 

-
- .
Presne Migulicek.Aj ja som to tak napisal.Media su velka zbran!!Ja tiez vlastnim takeho a ako som uz pisal,od jeho mala mam s okolitym svetom problemy!
Pozrite si toto video aby ste ziskali obraz trochu iny ako ho poznate!
http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/1 ... 152450001/
Pozrite si toto video aby ste ziskali obraz trochu iny ako ho poznate!
http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/1 ... 152450001/
Focus mk3 ST
Kuga 4x4
exMonDie 2,2 TDCi
ex Slivka 2.0i
exFord Focus II 1.6 66kW TDCi
exFord Focus I 1.4i
Kuga 4x4
exMonDie 2,2 TDCi
ex Slivka 2.0i
exFord Focus I 1.4i
- jack-3d
- Pokročilý
Místo abyste se zamysleli nad tím, jaké nebezpečí představují volně puštění psy pro malé bezbranné děti, vy se chytnete pojmu "bojove plemeno", jak ješitné.
Možná dokážete říct sami za sebe, že váš pes by neublížil ani mouše, ale vy nejste "všichni". Uvědomte si, že když jdeme s malou na procházku a vidím volně pobíhajícího psa, nevím jaký je majitel, nevím jaký je pes, může to být pes věrný a poslušný, ale může to být i pes vzteklý, o kterého není dobře postaráno. Bojím se tedy a dcerku beru automaticky do náruče!
Psy mají být na vodítku a s náhubkem. Pokud chcete mít psy volně puštěné, mějte je na dobře oplocených místech nebo s nimi choďtě na cvičák.
Možná dokážete říct sami za sebe, že váš pes by neublížil ani mouše, ale vy nejste "všichni". Uvědomte si, že když jdeme s malou na procházku a vidím volně pobíhajícího psa, nevím jaký je majitel, nevím jaký je pes, může to být pes věrný a poslušný, ale může to být i pes vzteklý, o kterého není dobře postaráno. Bojím se tedy a dcerku beru automaticky do náruče!
Psy mají být na vodítku a s náhubkem. Pokud chcete mít psy volně puštěné, mějte je na dobře oplocených místech nebo s nimi choďtě na cvičák.
Je: Ford Mondeo Kombi MK4 1,6 118 kW
Byl: Ford Focus HB MK2 1,6 85kW
Byl: Ford Focus HB MK1 1,8 85kW
Byl: Ford Focus HB MK2 1,6 85kW
Byl: Ford Focus HB MK1 1,8 85kW
-
- .
Vsetko tu uz bolo napisane.
Pre mna tvoja odpoved bola dezinformovanost !!
Pre mna tvoja odpoved bola dezinformovanost !!
Focus mk3 ST
Kuga 4x4
exMonDie 2,2 TDCi
ex Slivka 2.0i
exFord Focus I 1.4i
Kuga 4x4
exMonDie 2,2 TDCi
ex Slivka 2.0i
exFord Focus I 1.4i
-
- Nováček
Tak mě osobně pes roztrhal poměrně slušně a od té doby mám u pasu zbraň, neváhal bych střílet na psa, u kterého nevidím majitele, nebo se o něj vůbec nehlásí....
Ford Focus 1.8 TDCi 74kW r.v. 2003
-
- .
Je zaujimave ze ked ta pes roztrhal,ze mas cim pisatMaster158 píše:Tak mě osobně pes roztrhal poměrně slušně a od té doby mám u pasu zbraň, neváhal bych střílet na psa, u kterého nevidím majitele, nebo se o něj vůbec nehlásí....

Focus mk3 ST
Kuga 4x4
exMonDie 2,2 TDCi
ex Slivka 2.0i
exFord Focus I 1.4i
Kuga 4x4
exMonDie 2,2 TDCi
ex Slivka 2.0i
exFord Focus I 1.4i
- Sobull
- Zkušený
jack-3d: Tu "ješitnost" jsi vyprovokoval sám:
Protože tohle je blábol hodný TV zhovna.jack-3d píše: Pudlíci a jiní raťafáci jsou ok, ale rotvajlery podobný bojový plemena bych bez vodítka a náhubku ihned střílel.
FFII kombi 2,0TDCI, 2006
-
- .
@Sobull
Presne si ma citoval!!!
Presne si ma citoval!!!

Focus mk3 ST
Kuga 4x4
exMonDie 2,2 TDCi
ex Slivka 2.0i
exFord Focus I 1.4i
Kuga 4x4
exMonDie 2,2 TDCi
ex Slivka 2.0i
exFord Focus I 1.4i
- postak
- Test driver
Autor tohohle vlákna je trochu mimo. Nehledě na styl jakým to napsal. Pokud pes neposlechne na 1.zavolání nemá bez vodítka co dělat. Sám chodím do lesa po celkem frekventované polní cestě (okruhu) se psem na volno, bez košíku, ale jakmile vidím před sebou někoho na vzdálenost několika desítek metrů, psa volám a poslechne na jedno zavolání a jde u nohy, připnu vodítko. Pak ho opět pustím, ale nehne se ode mě na 20 metrů. Když jdeme, ohlížím se i za sebe, jestli nejede cyklista apod., takže mám pořád přehled.
Když jdu městem, bez vodítka ani ránu, taktéž koš. Co se týče plemena, jedná se o bernského salašnického psa. Předtím byl stafordšírský bulteriér. Pokud mám srovnat obě dvě plemena, tak se mi srovnává těžko, ale s odstupem času si myslím, že stafordšírský bulteriér byl pes snů.
Berňák je úplně jiný, pustil by i zloděje, ale příjde mi nevyzpytatelnější i když poslouchá na slovo.
A pojem bojové plemeno
Nesmysl

Když jdu městem, bez vodítka ani ránu, taktéž koš. Co se týče plemena, jedná se o bernského salašnického psa. Předtím byl stafordšírský bulteriér. Pokud mám srovnat obě dvě plemena, tak se mi srovnává těžko, ale s odstupem času si myslím, že stafordšírský bulteriér byl pes snů.
Berňák je úplně jiný, pustil by i zloděje, ale příjde mi nevyzpytatelnější i když poslouchá na slovo.
A pojem bojové plemeno

-
- .
PRESNE!postak píše: Když jdu městem, bez vodítka ani ránu, taktéž koš. Co se týče plemena, jedná se o bernského salašnického psa. Předtím byl stafordšírský bulteriér. Pokud mám srovnat obě dvě plemena, tak se mi srovnává těžko, ale s odstupem času si myslím, že stafordšírský bulteriér byl pes snů.

Focus mk3 ST
Kuga 4x4
exMonDie 2,2 TDCi
ex Slivka 2.0i
exFord Focus I 1.4i
Kuga 4x4
exMonDie 2,2 TDCi
ex Slivka 2.0i
exFord Focus I 1.4i
- postak
- Test driver
- Scooby
- Junior
Kdo vi co mu to dite delalo

-

"Ford Focus MK I Collection Edition" - 195/55 R15 Continental PremiumContact2 - 185/65 R14 Sava Eskimo S3+

"Ford Focus MK I Collection Edition" - 195/55 R15 Continental PremiumContact2 - 185/65 R14 Sava Eskimo S3+
- Cowley
- Zkušený
to je vcelku jedno. Viz prvni prispevek: zakon je v tomhle smeru jednoznacny, majitele psu to zhusta porusuji (a to nemluvim o neuklizeni exkrementu) a pak se jeste tvari dotcene. To ze pes jeste nikomu neublizil neni zadny argument. Vsechno je jednou poprve.
Ad bojove plemeno: to je klasicka novinarska zkratka, proste my jako laicka verejnost to chapem jako urcitou kombinaci velikosti a agresivity psa. Je docela tezke vycvicit k agresivite labradora, a stejne tak kdyby byl krysarik sebeagresivnejsi, tezko ho bude nekdo brat vazne.
Ad bojove plemeno: to je klasicka novinarska zkratka, proste my jako laicka verejnost to chapem jako urcitou kombinaci velikosti a agresivity psa. Je docela tezke vycvicit k agresivite labradora, a stejne tak kdyby byl krysarik sebeagresivnejsi, tezko ho bude nekdo brat vazne.
-
- .
pán je odborník!
Focus mk3 ST
Kuga 4x4
exMonDie 2,2 TDCi
ex Slivka 2.0i
exFord Focus I 1.4i
Kuga 4x4
exMonDie 2,2 TDCi