Jasně, ale jako předplatné přiveze každej drifter minimálně nákladní vlak betonu.Damon píše: že by jsi uspořádal otevření nové letištní plochy v rámci srazu Focus clubu zařídit na driftíky rychlostní a zručnostní soutěže.![]()

no o osobním vrtulníčku jsem už uvažoval v NJ, bydlel jsem v paneláku pod střechou, takže ideální přistávací plocha, už byl i vybraný, ale drahé 3/4 nešla barva ke kostýmku,lodičkám a kabelce no a na nové jsem už neměl, tak z toho sešloManzelka píše:Radek 1.8 16V píše:Já vím Bohumile, já vím... ale tuhle jsi tu dával fotku nělakýho Gripa, tak jsem myslel, že bys na něj rád koukal z balkónu. Ale píšu si - jeden heliportík pro Skubiho...!!!
....ty ho rozmazluješ![]()
.
na port jo ,ale některé ženské jsou úplně všechny stejné, takže začarovaný kruh, zase by ji vadilo něco jinéhoRadek 1.8 16V píše:To už možná stálo za to vyměnit drahou( samozřejmě JOKE
). A na ten port by ti stačil kýbl s barvou.
Jak se psalo, jsme soběstačná skupina lidí. Na sraz bereš kameru, pak to nastříháš, přidáš pěknou hudbu, efekty a dáš to do TVcorsar píše:tak sa pridám aj ja, pracujem v jednej lokálnej televízii ako kameraman...
ale tak trocha aj ako grafik, strihač, osvetlovač...
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Bing [Bot] a 2 hosti