Koupě MONDEA prosím o radu...

Moderátor:phofy
winn
.
.

Re: Koupě MONDEA prosím o radu...

Příspěvek od winn » 26.07.2012 14:45

u jelinka jsou to kardinalni zmrdi, auta prodavaj vylagrovany, zniceny apod. a jeste se k clovekovi chovaj, jako kdyby byl obtizny hmyz, kdyz se mu nedejboze neco nezda... tot moje poznatky k tomudle bazaru. je pravda, ze obcas tam maj hezky auto, ale to jsou spis vyjimky.
BMW F80 M3 Competition

kubixx

Příspěvek od kubixx » 26.07.2012 23:53

Můj názor je že plyn patří do sporáku,Mám 2.0TDCI 96 kw 2003 první majitel v německu serviska najeto 133000km dnes již 161000km a zatim bezproblému, je pravda že bylo bouraný,ale nadruhou stranu vím proč se toho zbavili. Já si radši přivezu bouraný a spravím si ho než umytou naleštěnou stočenou m*dku. Tady v našich bazarech se stáčej tachometry že by se na nich dalo řezat dříví :P ,a v nemecku to zase stáčej turkové :twisted: Já to měl přímo od Forda.Ale je pravda že TDCI jsou nachilná na naftu,a naše nafta stojí vy víte za co. Když jsem to přivez tak to mělo třičtvrtě nádrže německý nafty jezdil jsem na ni a pozoroval jak se auto chová, slušně jelo a skoro nezakouřilo. A pak jsem natankoval u nás :totlsmile: :totlsmile: :totlsmile: kouř kouř kouř,a v podstatě to bylo jedno kde jestli Benzina nebo Shel či Omv i když u omv se to značně zlepšilo. Já mám rád naftu, radši než benzín,prostě mi nějak přirostla k srdci,ale když se začne naf´ták sr**t tak to stojí za to!!!! V benzínu takových nástrah není,Takže buď staršího jednoduchýho naf´táka co sežere uplně všechno, nebo benzín.Nové vstřikovací systémy jsou stále víc náchylná na naftu takže čím novější auto tím víc bude problem s kvalitou naší nafty.

HonzaK72
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od HonzaK72 » 26.07.2012 23:58

Kolik najezdíš ročně km?

Odpovědět

Zpět na „Motor - Mondeo“