ne ne , je to jeden clen ktery si smazal profil ale honza to neníspoofan píše:hodne mi pripomina jednoho nejmenovaneho honzu
Jen to co jsem napsal na začátkurov píše:sorry za OTTo jsem se zase jednou pobavil ,jaké zde máme uvědomělé prodejce náhradních dílůr0mik píše:Ale nevim zda prodam, druha strana je samostatne neprodejna..Tak vem par, a druhou stranu prodej ve sve rezii samostatne. Ja si tohle na svedomi nevezmu.![]()
Ono ani nešlo o to ,že někdo chce jen jeden tlumič a td. ,ale o to ,aby se všechny díly prodaly ,nemám pravdu r0miku ????
To jsi si doufám nemyslel ,že bych ti prodal disk za tu tvoji směšnou cenu 350kč , že ne ???foki píše:ty taky nabizis disky za 350 a stejne chces na nich dalsich 350 vydelat na postovným . tak jsi jeste horsi protoze chces mit 100% , romikovi staci par kacek navic .
A napíšeš kolik tě ten motor stál po slevě ???miki21 píše:Jo a když jsem od rOmika kupoval komplet motor, tak mi ještě vnutil sám od sebe slevu.![]()
Tak zas takový překupník to asi nebude.
preber si to jak chces stejne to nepochopis ,rov píše: tak to si mám přebrat jak ??? Ale chápu ,když na vrakáči všichni volanty prodávají za stejnou cenu ,tak proč bych já měl jít dolu,že ??
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host