Nestartuje-zhasinají kontrolky...
- viduka55
- Zkušený
Re: Nestartuje-zhasinají kontrolky...
Klvys: jestli mas nejake obavy tak si zajed do servisu a oni baterii vymeni.
“If everything seems under control, you're not going fast enough.”
Viduka55 - Ford Focus II Duratec HE 2.0, r.v. 2006, 107 KW, GHIA - Galerie

Viduka55 - Ford Focus II Duratec HE 2.0, r.v. 2006, 107 KW, GHIA - Galerie

-
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Ja vím jak to vyměnit.a i vím že tam je ten plech ze vnitř
ale každa baterka jedna je vysoka oproti original zas druha takova:)buď vemu tu original nebo tu vartu 85AH jestli není teda spatna pro muj vuz ale myslím že ne ne?

-
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
tak je baterka celkem spatna ale sla by jeste, ale je i alternator v haji mi rekli v prerove.
Edit:tak už jsem objednany na opravu alternatoru.Zitra to mam dovezt tak uvidi co sním všechno je.
Edit:tak už jsem objednany na opravu alternatoru.Zitra to mam dovezt tak uvidi co sním všechno je.
- Skodax
- Pokročilý
Furt jseš si jistej nájezdem toho auta?

Je: Ford B-Max 1.4 66kW
Byl: Ford Ka 1.2 2013 51kW
Byl: Ford Focus Bordeaux 2.0 16V Duratec HE 107kW
-
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
skodax: jo jsem hodně celkem original brzdy furt,pneumatiky ze stejneho roku jak auto vyrobene,serviska sedí,česky puvod,servis ford mi potvrdil kilometry,unas v servise potvrdili že to auto ma vše jak nové,ford zona sedí zaznam..i ten borec stou baterkou to auto ma hodně startu a kratke vzdaleností že?jsem mu neříkal že to ma tak malo najeto
- Skodax
- Pokročilý
Tak se potom zeptej co si měl s altíkem. Pokud jsou jetý uhlíky tak je to podivný...

-
- Člen klubu
Predvcerom som riesil nestarujuci 1.6TDCi. Ma nejakych 250-300t km (nevedno o kolko ho stocili) a altik to nebol. Este zije.
Ja mam na mojom vyse 180t km a tiez altik (zatial) zije, a je to benzin, vo vseobecnosti jazdi na vyssich otackach (neviem, ci ma altik iny prevod ale asi nie, inak by na volnobehu nestihal).
Takze ako pise Skodax, ak to budu uhliky, je to divne.
Ja mam na mojom vyse 180t km a tiez altik (zatial) zije, a je to benzin, vo vseobecnosti jazdi na vyssich otackach (neviem, ci ma altik iny prevod ale asi nie, inak by na volnobehu nestihal).
Takze ako pise Skodax, ak to budu uhliky, je to divne.
-
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
No ale on měřil přímo na altíku a mělo to male hodnoty nevím přesně jaké.Tak tam už není jina možost čím by to mohlo byt né?když ještě je i baterka horší?Celou dobu to nedělalo až přišlo chladnější počasí zapina se automaticky vyhřev všech oken,radio,sedačky jedou naplno... on mi říkal že to muzou byt uhlíky za 25kč a nebo ten věneček nebo tak něco říkal v servise
- Slid
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Klvys: oni narazeji na km, ze pokud to bude mit ometene uhliky tak ty uhliky musely mit najezd, cili by bylo divne aby auto melo treba 60tis km najeto a hole uhliky.
Diesel jezdi bezne 30tis km rocne a altik jde s baterkou 5 - 6 let cili aspon 150tis - 180tis.
Diesel jezdi bezne 30tis km rocne a altik jde s baterkou 5 - 6 let cili aspon 150tis - 180tis.
Mondeo, 2.0 TDCi 85kW, combi, r.v. 12/2006, EURO 4 + DPF, Futura X, Webasto
-
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
A neodchazí ty uhlíky i s častymi starty?Ten chlap jak viděl tu baterku mi hnedka říkal to auto jezdilo kratke trasy a často startovalo....
-
- Člen klubu
-
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
taky se divil v servise,že by to byly uhlíky když to ma tak malo najeto
no ale už jinde nemuže byt problem v tom autě buď baterka nebo alternator nebo i něoc dalšího?Jak říkam děla to jen ve velkem mrazu nebo prudky pokles teploty vždycky jak nabiju baterku tak je to vklidu ale auto pak stojí a je to v hájí...

- Skodax
- Pokročilý
No tak pokud ti to nedělá za jízdy, ale když ti to stojí, tak se ti spíš bude vybíjet baterka tim, že ti v autě něco žere elektriku. Změř si ampermetrem odběr v klidu.

-
- Junior
nemusí to být jen uhlíky , může být proražená dioda, špatný kontakt , nebo jinak vadný regulátor
nějaké jednoduché popisy možných závad např. zde http://www.autoprofil.cz/cz/menu/11/akt ... l-serialu/
nějaké jednoduché popisy možných závad např. zde http://www.autoprofil.cz/cz/menu/11/akt ... l-serialu/
Focus combi 1.8 Tdci 74kW
-
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
skodax: Včera jsem měřil jen baterku: 12,3-4V na baterce jen tak bez zapnuteho kličku jen jak jsem otočil kličkem na žhavení atd zaroven se pustí radio spadlo to na 9V a nenastartoval jsem... Jinak děla to za jízdy nebo nastartuju a chci se hned rozjet tak mi začne blíkat abs,esp vypina se radio,větrak...tak to zhasnu auto a už nenastartuju.Opět říkam problem jen v tomhle počasí za tepla nikdy