problémy s klimatizací
- hape
- Junior
O.K., já tomu nerozumím, tak se omlouvám, takhle mi to bylo řečeno, prosímtě, řeším to tu sice už jinde, ale nevíš, jestli ty dva ventilátory co jsou u chladiče mají jet oba najednou, popřípadě v jakém režimu, mě jede totiž jen ten levý (při pohledu do motoru) a druhý ne, ale nevím zda nesepne později, nezlob se za hloupé dotazy. Dík.
-
- Test driver
- Drah
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Poraďte prosím - dneska při zastávkách po cestě ze SK jsem si všiml louže pod autem. Koumal jsem, až jsem vykoumal, že jakmile je zapnutá klima, kape z hadičky kdesi uprostřed za motorem voda. Jakmile jsem klimu vypnul, kapání přestalo. Celkem mě to vyděsilo, jak začala zpopod auta vytékat voda... Čím to může být? Máte někdo podobnou zkušenost?Foqus píše:já se připojím s dotazem: koukal jsem, že se mi pod tou baňkou vlevo vpředu (výparník??) ukapává voda (žádnou barvu ani zápach to nemá), tipuju to na zkondenzovanou vodu, ale chci se ujistit, zda máte podobnou zkušenost
Díkes
Dočasně: lítačka na MHD
PRODÁNO: Ford Focus combi, Ghia, 1.8TDCi, 85kW, r.v. 10/2002
- Ahmed
- Test driver
Kdybys poradne cetl, tak to tady najdes, je to tu popisovane xx krat, mozna dokonce v tomhle tematu a je to napsane nejspis i v manualu. Klimatizace vysusuje vzduch, takze oddelena vlhkost se musi nekam odvadet a to je prave tam, kde popisujes. Je to uplne normalni, ze po pouziti klimy se ti pri zastaveni objevi pod autem louze.Drah píše:Poraďte prosím - dneska při zastávkách po cestě ze SK jsem si všiml louže pod autem. Koumal jsem, až jsem vykoumal, že jakmile je zapnutá klima, kape z hadičky kdesi uprostřed za motorem voda. Jakmile jsem klimu vypnul, kapání přestalo. Celkem mě to vyděsilo, jak začala zpopod auta vytékat voda... Čím to může být? Máte někdo podobnou zkušenost?Foqus píše:já se připojím s dotazem: koukal jsem, že se mi pod tou baňkou vlevo vpředu (výparník??) ukapává voda (žádnou barvu ani zápach to nemá), tipuju to na zkondenzovanou vodu, ale chci se ujistit, zda máte podobnou zkušenost
Díkes
- herizn
- Pokročilý
- Drah
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Neboj, prolezl tu jsem skoro všechny související témata, než jsem napsal.Ahmed píše:Kdybys poradne cetl, tak to tady najdes, je to tu popisovane xx krat, mozna dokonce v tomhle tematu a je to napsane nejspis i v manualu. Klimatizace vysusuje vzduch, takze oddelena vlhkost se musi nekam odvadet a to je prave tam, kde popisujes. Je to uplne normalni, ze po pouziti klimy se ti pri zastaveni objevi pod autem louze.

- Skubi
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
zřejmě si chladil víc než obvykle a delší dobu, takže i vody asi bylo víc 

FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!
- Drah
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Mno je pravda, že z BB až na benzinku ve Starém Hrozenkově jsem chladil, pak odtud až do Kolína taky, ale delší dobu jsem už klimu puštěnou měl i ve větším horku... Uvidím, co se bude dál dít.Skubi píše:zřejmě si chladil víc než obvykle a delší dobu, takže i vody asi bylo víc

- Ahmed
- Test driver
Nekdy mi ty nervy tecou, v tu chvili se ale vetsinou udrzim a neodpovidam vubec. Kdyz kazdy den nekdo zalozi nove tema s olejem, tak uz to prehlizim
Navody by stejne vetsine lidi nepomohly, protoze kadzdy nove prichozi jako prvni vec zalozi nove tema. A pokud se nekomu neco s fofem stane, tak taky okamzite zaklada tema bez vyhledavani.
Nejlepsi jsou ti, co se ptaji na tu samou vec podruhe nebo potreti v tom samem tematu, aniz by byli schopni si to precist od zacatku

Myslim, ze by nebylo od veci, kdyby jsme se nejak domluvili a zpracovali nejake temata s popisem urcitych funkci, zavad a jejich resenim, pac nam z toho za chvili jebne, kdyz budeme kazdy den nekomu psat, jaky si ma dat do auta olej, kolik stoji, proc mu to skube, atd.

Nejlepsi jsou ti, co se ptaji na tu samou vec podruhe nebo potreti v tom samem tematu, aniz by byli schopni si to precist od zacatku

Myslim, ze by nebylo od veci, kdyby jsme se nejak domluvili a zpracovali nejake temata s popisem urcitych funkci, zavad a jejich resenim, pac nam z toho za chvili jebne, kdyz budeme kazdy den nekomu psat, jaky si ma dat do auta olej, kolik stoji, proc mu to skube, atd.

- FOCKI
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- opicak
- Junior
http://www.ford-focus.cz/modules.php?na ... limatizaceFOCKI píše:lidi, mám na vás dotaz......bavil jsem se jen tak s kámošem a přišla na řadu klimatizace. jelikož ji v autě nemamjen tak mě napadlo, jestli je možné ji dodatečně instalnout...pokud ano, jak moc to je nákladné...jestli by se dali použít věci třeba z vrakáče.

focus 1.8 TDCi 85kW kombi,rok výroby 2002, výbava GHIA

- FOCKI
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
ha, tak to jsem přehlídopicak píše:http://www.ford-focus.cz/modules.php?na ... limatizaceFOCKI píše:lidi, mám na vás dotaz......bavil jsem se jen tak s kámošem a přišla na řadu klimatizace. jelikož ji v autě nemamjen tak mě napadlo, jestli je možné ji dodatečně instalnout...pokud ano, jak moc to je nákladné...jestli by se dali použít věci třeba z vrakáče.

- vozgrunt
- Nováček
automatická klimatizace
Přečetl jsem snad všchny příspěvky na problémy s klimatizací a jsem asi jediný s tímto problémem:
Venku 30-34 st. - automat. klima funguje při nastavení 22-24 st. bezproblému.
K večeru venku 20-23 st. automat. klima nastavena na 22 a v kabině fouká studený vzduch, začne mě bejt zima tak přidám na 23, nic !vzduch fouká stejně chladně i silně, přidám na 24 nic, 25 nic furt to samý až dám přes všechny teploty na HI tak to začne konečně topit ! Nemáte někdo nějakou radu ?
Venku 30-34 st. - automat. klima funguje při nastavení 22-24 st. bezproblému.
K večeru venku 20-23 st. automat. klima nastavena na 22 a v kabině fouká studený vzduch, začne mě bejt zima tak přidám na 23, nic !vzduch fouká stejně chladně i silně, přidám na 24 nic, 25 nic furt to samý až dám přes všechny teploty na HI tak to začne konečně topit ! Nemáte někdo nějakou radu ?
focus I, TDCi, 10/03, sedan