No prej v tom takový rozdíly nejsou...včera jsem měl auto v servisu kvuli prasklý trubce ke kompresoru a musel jsem to dát jinam protože naproti hospodě nejsou vybavený na plnění a opravy klim, jen je můžou vyčistit a když jsem po opravě řikal že mužu mít dezinfekci za 500,- tak mi řek že u něj taky!! Že prej to je běžná cena, ale netvrdim že si jinde nevemou víc....jako to bylo s tou mojí opravou trubky....jeden servis odhad ceny 7000,-Skubi píše:jde zřejmě o to, že ne všude to asi bude za 500,-
nějak k vám od nás utíká dost lidí. Asi by se měl Autopal nad sebou zamyslet.chmelko píše:vidis, svet je maly:-)
hej, poznam, odkedy nastupil, ja mam na starosti zakaznicku podporu a v Mosnove sa budu robit chladice, tak budem s nim dost spolupracovat, pokial sa tam nerozbehnu a neucelia si team sami..
co na nho hovoris? je v pohode?
Kdyby si hledal, tak vymena pyloveho filtru se tu nekolikrat resila a to vc. fotekfreebiker píše:Udělějte prosím někdo fotku kde přesně je uložen pylový filtr- nerad bych něco rozkuchal a pak to bylo něco jiného
Díky
PS klidně mě ji pošlete na email freebiker@atlas.cz
a to dokonce v několika různých verzích jak tuto výměnu provést co možná nejjednodušejiClairVOYanT píše:Kdyby si hledal, tak vymena pyloveho filtru se tu nekolikrat resila a to vc. fotekfreebiker píše:Udělějte prosím někdo fotku kde přesně je uložen pylový filtr- nerad bych něco rozkuchal a pak to bylo něco jiného
Díky
PS klidně mě ji pošlete na email freebiker@atlas.cz. Tak hledej.
je to ono. vyfotil jsem to z větší dálky pro lepší orientaci - poslouží dalšímasconn píše:Muzete nekdo potvrdit, ze to co jsem vyfotil mobilem, je ten zde zminovany, prepad z vyparniku? Asi to bude ono, nastrikal jsem do tohu pul spreje te peny, ale nejak se mi nezda, ze by byl smrádek menší.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti