Diagnostika na focuse
- asconn
- Nováček
Diagnostika
Ahoj, je tu někdo kdo používá ELM 327 spolu se softem FORmiDable a komu to funguje? Všechny softy mi jdou až na tento....
FF I, 1.6 ghia => FF II, 1.6Ti ghia => Ford Focus III předFL titanium, 1.6 ecoboost 110 kW(teď 134 kW) => FF IV st-line, 1.5 ecoboost 110 kW (Bluefin) => KUGA mk3 ST-LINE X 2.0 ecoblue AWD
- kveton
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Co vše jde aktivovat přes diagnostiku?
Ahojte,
mám dotaz pro vás zkušenější Fordaře. Nevíte co vše se dá aktivovat pomocí diagnostiky?
Jde mi hlavně o automatické rozsvěcení světel po startu, ale uvítal bych i automatické zamknutí dveří po rozjezdu, zavření oken po uzamčení a tak.
Nemáte někdo s tímto zkušenosti?
mám dotaz pro vás zkušenější Fordaře. Nevíte co vše se dá aktivovat pomocí diagnostiky?
Jde mi hlavně o automatické rozsvěcení světel po startu, ale uvítal bych i automatické zamknutí dveří po rozjezdu, zavření oken po uzamčení a tak.
Nemáte někdo s tímto zkušenosti?
Ford Focus II hatchbag Sport 2,0 TDCi 100kW 6/2005
- zewl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- yozefb
- Pokročilý
Re: Co vše jde aktivovat přes diagnostiku?
EDIT: tu su konkretne linky:kveton píše:Ahojte,
Jde mi hlavně o automatické rozsvěcení světel po startu,treba kupit jedno rele u FOFOII, ale musis mat predpripravu
ale uvítal bych i automatické zamknutí dveří po rozjezdu,toto sa da naprogramovat za pomoci klucika, hladaj na fore
zavření oken po uzamčení a tak.a na toto musis mat vybavu, tusim dvojite zamykanie a vsetky okna v elektrike ?
Automatické zavírání oken
Automaticke zamykani dveri
automatické rozsicení světel
kveton mam u teba pivo

Focus 1.6 16V HB 2003 silver
-
- Nováček
Re: Diagnostika na focuse
Marko píše:No konecne som nasiel "moj" problem, teda skakanie volnobeznych otacok cca 800-1100 pri studenom motore. Trva to cca 1-2 km jazdy bez ohladu na rychlost a brzdenie. Zaujimave ze pri volnobehu na mieste to nerobi!!!?? Na diagnostike mi nic nezistili iba nahrali novsiu verziu softu na studene starty ale problem to nevyriesilo. Budem rad ak niekto "diagnostikuje" tuto zavadu alebo sa zmierime s tym ze to je "choroba" ? Mne sa to zatim nepodarilo. Jazdim 1.km co najmenej bez neutralu. Prajem vsetkym focusakom vela km bez poruch a nehod.
Tipol by som to na slabú baterku. PCM pri poklese napätia pod určitú hodnotu automaticky zvyšuje voľnobežné otáčky na 1200. Keď sa batéria dobije vracia voľnobežné otáčky na normálnu úroveň.
Focus II, 2005, 1,6TDCI, 80kW, bez DPF
Focus III, 2011 1,6TDCI 85kW T1DB
Focus III, 2011 1,6TDCI 85kW T1DB
- jarous350
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Jakou vam to ukazuje teplotu nasavaneho vzduchu? Odpovida to zhruba venkovni teplote? U sebe jsem nameril teplotu asi o 15 stupnu vyssi nez byla venku - a to podotykam, ze jsem nestal na miste, takze to nebylo ovlivneny salajicicm motorem.
-
- Člen klubu
Aky soft pouzivas? Aky kabel?
- phofy
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Chtěl bych si koupit ELM 327, ale problém je že mám zařízení s windows mobile 5, existuje na to nějaký program?