To víš,co na srdci to na jazykubofi píše:To Wolf2 :tak nějak jsem to zrovna od tebe čekal![]()
![]()
![]()

On za ní taky neplatil 1.200.000, ale míň, to byla cena uváděná Škodovkou v katalogu pokud by si někdo opravdu nechal do toho dát vše co v tom autě bylo! On to auto koupil za skvělých 800.000,- sleva z výstavy + nějaký zvíře ze Škodovky je švagr mého šéfa a cena byla na světě! Já jen psal že bych nedal 1.200.000 za Škodovku. Ještě bych dodal že kámoš když s mym šéfem blahořečily o OktávkáchFoqus píše:OII za 1.200.000,- Kč je myslím pěkná blbost, Laurin a Klement 2.0 TDi kombi se vším, co Škoda nabízí stojí cca 1.000.000,- Kč nebo tak nějak, natož když už je z výstavy, tak cena jde dolůJozkablack píše:Šéf má plnou palbu co vůbec škodovka do Oktávek dává vlastně jen za příplatky, motor 2.0TDi, 6ti kvalt a stála 1.200.000,- Je to auto z výstavy takže si Škodovka dala na něm záležet. No i kdybych měl tyhle prachy na auto, nikdy bych je za Oktávku nedal! Ale musim uznat že zase tak špatný svezení v tom neni!Boban píše:Trochu se upsal, myslím, že to byl motor 77kw
ale 1.9 TDI sedí.
Edit: schválně na kolik vyjde ten příplatek za tohle všechno![]()
![]()
Jasně to nejde srovnávat 66KW (200N.m) a 103KW (320N.m.) Zkus provnat OII 2.0TDI 103KW s FII 2.0TDCI Titánium 100KW. To je konkurent pro ochcávku! Ale jinak souhlas Oktávka má super spotřebu.Tad píše:už sem to tady někde psal. táta má oktávku kombi 2.0 TDi, 103kW, 6-ti kvalt 2007 v podstatě v plný palbě a ať si říká kdo chce co chce já bych s ním měnil. najel sem v zatím tak 2000km a musím říct že mě ani jednou nezklamala. jezdím celekm ostře a ani jednou sem si neřekl že tohle by fofík zajel líp. je jasný že nemůžu srovnávat mých 66kW s tímto výkonem ale i jízdní vlastnosti mi přišli v pohodě. a tátova průměrná spotřeba (počítaná, ne BC) je 5,6l/100km a že by ji šetřil tak to vůbec![]()
toto predsa my vsetci davno vieme, preto sme si fofo2 kupovalivcedula píše:Len tak pre zaujimavost, po tazkostiach s parkovanimsom sa rozhodol, ze porovnam sirku Fofo II s inymi autami. Nevravim, ze sirka je najdolezitejsia, ale aspon naznacuje urcite ambicie auta.
Což to máš naprostou pravdusalam píše:Překvapivě pouze jeden. A to ještě - vzhledem k tónu a metodiceWolf2 píše:to chmelko: napiš tuhle recenzi na škoda fórum a uvidíš kolik budeš mít ohlasů![]()
![]()
![]()
příspěvku OP - celkem mírný. Alespoň se asua vyjadřuje k autu a neoznačuje názory odlišné od jeho za "viac ako smiesne a zabavne", jako někteří zde za mnohem menší šáhnutí na FF
.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti