Putování - tipy na výlet
- Jasio
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Re: Putování - tipy na výlet
Mata, to Lesní...nevím co u vchodu do skal, není náhodou malý hotel? Pokud ano, tak tam jsem byl na líbánkách a dodnes vspomínáme jak tam bylo krásně. (i ve skalách samozřejmě) 

- Jemar
- Zkušený
Zdravím všechny, příští týden budu s rodinou trávit v Autokempu Oasa Staňkov v jižních Čechách. Něco jsem už o okolí naštudoval, ale byl bych rád kdyby jste mě někdo mohl poradit co určitě nevynechat. Dííík.
- Mata
- Pokročilý
myslím, že to hotýlek je...jsem děsná skleroza, ale ta restauračka se mi moc líbila....tak líbánky říkáš?Jasio píše:Mata, to Lesní...nevím co u vchodu do skal, není náhodou malý hotel? Pokud ano, tak tam jsem byl na líbánkách a dodnes vspomínáme jak tam bylo krásně. (i ve skalách samozřejmě)

- Mata
- Pokročilý
Ještě jsem si vzpomněla, kousek od toho hotýlku cestou k parkovišti je lanový centrum, no myslím, že nic pro malý dětičky (což se těžko vysvětlovalo našim prckům, viděli prostě prolízačky), ale pro tatínky a větší pubiše určitě prima zážitek!
možná i pro odvážné mamky...

- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Ještě pro Bofiho....Kousek od Kuksu je v lese památka Braunovy sochy(nebo snad betlém Kuks???)Jsou to postavy vytesané do pískovců.Je to zajímavé vidět.A pak bych ještě doporučil si dát obídek v restauraci Peklo.Je to ta chalupa kam jezdili B.Polívka s herečkou Šiškovou ve filmu Musíme si pomáhat.Peklo se jmenuje i to místo,je to větší rozcestí několika turistických tras 

- bofi
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Super, díky už si to píšuKota píše:Ještě pro Bofiho....Kousek od Kuksu je v lese památka Braunovy sochy(nebo snad betlém Kuks???)Jsou to postavy vytesané do pískovců.Je to zajímavé vidět.A pak bych ještě doporučil si dát obídek v restauraci Peklo.Je to ta chalupa kam jezdili B.Polívka s herečkou Šiškovou ve filmu Musíme si pomáhat.Peklo se jmenuje i to místo,je to větší rozcestí několika turistických tras

Byl - Focus Kombi 2001, 1.8 TDdi, Byla - Fiesta 1,25 16V 55kW, 1998
Opel Zafira 1.6 74kW + LPG
Opel Zafira 1.6 74kW + LPG
- silverwolf
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Mata píše: ale pro tatínky a větší pubiše určitě prima zážitek!![]()

Ford Focus II, 1,6 Trend, Red Tango, r.v.2006.
Suzuki Samurai 1,3 MPi r.v.neznámý - černobílý lesní dělník

Suzuki Samurai 1,3 MPi r.v.neznámý - černobílý lesní dělník

- Jiri02
- Pokročilý
Tak ja take neco pridam, ale neni to pro "normalni" rodiny, spise pro cvoky zazrane do starych masin a jinych zeleznych oblud:
Stredocesky kraj, Vinarice u Kladna: Hornicky skanzen Mayrau.
Ostrava: Muzeum "Dul Michal", ten mne diky strojum zaujal mnohem vice, nez take zajimave Hornicke muzeum Landek, kde je ale zajimava expozice podzemi.
Pok tamtez ve Vitkovicich narodni kulturni pamatka - vysoke pece. Zkuste http://www.ostravainfo.cz, konkretne rozcestnik na muzea:.
At se Vam tam libi!
Stredocesky kraj, Vinarice u Kladna: Hornicky skanzen Mayrau.
Ostrava: Muzeum "Dul Michal", ten mne diky strojum zaujal mnohem vice, nez take zajimave Hornicke muzeum Landek, kde je ale zajimava expozice podzemi.
Pok tamtez ve Vitkovicich narodni kulturni pamatka - vysoke pece. Zkuste http://www.ostravainfo.cz, konkretne rozcestnik na muzea:.
At se Vam tam libi!
- patcha
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Doporucim vsem cestovni knihu http://www.cestovnikniha.cz/druhevydani/ je to vyborna publikace plna tipu na vylet, jsou tam mapy okoli jednotlivych vybranych lokalit a dalsi zajimava mista v okoli, ale hlavne je soucasti knizecka s neprebernym mnozstvim volnych vstupenek a podobnych zalezitosti. Platnost je do roku 2010 a vstupenky jsou tam za nekolik tisic... Cena knizky je myslim 500,- a muzu rict ze uz na par vstupech, treba do ZOO se to vrati
( Vyborny tip treba na darek )
to Jiri02: Ostrava rulez ... vrele doporucuji, ja tam studoval a muzu dosvedcit ze pro kazdyho kdo ma rad techniku obecne je tam spousta veci k videni a k obdivu.

to Jiri02: Ostrava rulez ... vrele doporucuji, ja tam studoval a muzu dosvedcit ze pro kazdyho kdo ma rad techniku obecne je tam spousta veci k videni a k obdivu.
- Jemar
- Zkušený
Škoda že jste nikdo nikdy v jižních čechách nebyl, musel jsem shánět informace jindeJemar píše:Zdravím všechny, příští týden budu s rodinou trávit v Autokempu Oasa Staňkov v jižních Čechách. Něco jsem už o okolí naštudoval, ale byl bych rád kdyby jste mě někdo mohl poradit co určitě nevynechat. Dííík.

Tak čau za týden.

- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Jemare,to se stydím,ale tam jsem byl opravdu jen asi dvakrát jako dítě.Budu to muset napravit.Tak si to pěkně užij!!! 

- kalimoco
- Pokročilý
Já jsem byl od 10.8. v Chlumu u Třeboně tj.asi 2km od Staňkova.Super krajina.
Ford Focus 1.5i Ecoboost ST-Line 110kW 2019 DESERT ISLAND BLUE
byl
Ford Focus 1.6i 16V 150 PS 2012 ECOBOOST - NAVI
FORD FOCUS 1,6 16V ghia 2002 smaragdově zelená
- brava
- Junior
To patcha:
[quote="patcha"]Doporucim vsem cestovni knihu http://www.cestovnikniha.cz/druhevydani/ je to vyborna publikace plna tipu na vylet,...
Díval jsem se na tento odkaz a zdá se, že pro toho kdo hodně putuje po vlastech českých a moravských je to výborný tip. Jsou tam volné vstupenky do celé řady atraktivních míst např.: ZOO Liberec, Ústí n.L, Jihlava, Dvůr Králové, Hluboká a na zámky Ploskovice, Duchcov, Kozel, Jemniště, Dobříš, Orlík atd. nebo do Gottlandu v Jevanech, Pivovaru v Plzni a řada dalších. Celkem přes 150 vstupenek a poukázek.
Docela by mě zajímalo, zda máš s těmi volňásky i osobní zkušenost anebo někdo z tvých přátel, zda nejde jen o nějaký reklamní trik a zda to skutečně funguje. Nezlob se, že pochybuji, ale při dnešních cenách vstupného na tato místa, je těžko uvěřitelné, že by to někdo nabízel takřka "za hubičku".
[quote="patcha"]Doporucim vsem cestovni knihu http://www.cestovnikniha.cz/druhevydani/ je to vyborna publikace plna tipu na vylet,...
Díval jsem se na tento odkaz a zdá se, že pro toho kdo hodně putuje po vlastech českých a moravských je to výborný tip. Jsou tam volné vstupenky do celé řady atraktivních míst např.: ZOO Liberec, Ústí n.L, Jihlava, Dvůr Králové, Hluboká a na zámky Ploskovice, Duchcov, Kozel, Jemniště, Dobříš, Orlík atd. nebo do Gottlandu v Jevanech, Pivovaru v Plzni a řada dalších. Celkem přes 150 vstupenek a poukázek.
Docela by mě zajímalo, zda máš s těmi volňásky i osobní zkušenost anebo někdo z tvých přátel, zda nejde jen o nějaký reklamní trik a zda to skutečně funguje. Nezlob se, že pochybuji, ale při dnešních cenách vstupného na tato místa, je těžko uvěřitelné, že by to někdo nabízel takřka "za hubičku".

Ford Focus II 1.6i (74kW) hatchback 5/2007, modrá Tonic

- patcha
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
To Brava: Bud naprosto bez starosti... Funguje to bez problemu, proste prijdes k pokladne ukazes ten malej sesit se vstupenkama oni ti tu tvoji zneskodni (roztrhnou, preskrtnou, orazitkuji) a je to. Uz to funguje nekolikaty rok, myslim ze by si nedovolili aby to nefungovalo. Takze moje zkusenosti jen kladne 

- FF - Foo Fighter
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Ford Focus Combi Mk.3, 1.5 EcoBoost, 110 kW, 2016,
Iceberg blue

Iceberg blue