Žena už je zvyklá, věci na převlečení vždy s sebou.
Jinak couďáku, to se hned pozná rozený "horský" vůdce

a ty seš starej mafiánzewl píše:proste couddy je nas šerpa jak v Himalajich (ne nadarmo ma na aute SHERPA... )
Já bych dojel,ale mám to strááášněě dalekooooocouddy píše:až za mnou dojedete do karlova![]()
ps myslím to vážně, disponujeme parkovištěm, takže by bylo i kde se fotit.
abych to upřesnil: vyšel jsem z WC a rovnou k baru a říkám: zewle ty máš sebou piňdu??? (pinďa = malej hafan, který byl na vodítku) ...... on se ti na mě tak divně dívá a já mu říkám: ty asi nejsi zewl, že?!? on na to: asi ne, to teda nejsem ..... a já říkám: tak to se omlouvám, já jsem si vás spletl s kamarádem, kterého jsem viděl dnes poprvé .....zewl píše:ted jsem si vzpomnel (nevim proc) na srazu, jak Mira rikal, ze se oprel na baru a rikal cizimu cloveku: zewle ... atd. Pak zjistil, ze ja jsem uz davno venku![]()
Pry muj dvojnik
![]()
![]()
Mira píše:abych to upřesnil: vyšel jsem z WC a rovnou k baru a říkám: zewle ty máš sebou piňdu??? (pinďa = malej hafan, který byl na vodítku) ...... on se ti na mě tak divně dívá a já mu říkám: ty asi nejsi zewl, že?!? on na to: asi ne, to teda nejsem ..... a já říkám: tak to se omlouvám, já jsem si vás spletl s kamarádem, kterého jsem viděl dnes poprvé .....![]()
![]()
![]()
prostě zewle měl jsi tam dvojníka![]()
![]()
... jo a měl jsem jedno nealko pivko
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host