Jerryk2 píše:Ještě chybí nějaký teorie o velkém bratrovi a je to

. Jsou dva tábory ti co mažou a jedou a ti co zatím jedou a nemažou

Ale oba jak už bylo řečeno musí seřizovat.
Pokud někdo seriózně nevyvrátí, že to nefunguje (jako náhražka olova) tak se mazat bude - je jasný, že to není všelék. To elektronický jsem měl za 3t. nevím jak kdo si na tom víc mastí kapsu, ale je to uživatelsky mnohem komfortnější. Na ty vývody mrknu možná i nafotím jak to mám u sebe.
Mno, při vší úctě, myslím, že osobně jsem třetí tábor: mažu a stejně jsem dojel. Co myslíš tím seriozně vyvrátit?
Ten motor byl skoro nový, když jsem tam ten plyn dával... nebyl opotřebený, aby dalo říct, že už to třeba bylo načaté a plynem se to dodělalo...
Naopak, myslím, že seriózně ( ale jaksi dost nechtěně ) jsem dokázal, že FL rozhodně nezabrání něčemu, na co je prezentován jako lék a k čemu je výrobcem deklarovaný. To, že jsem poctivě mazal, a nelítal s tím, jako magor, to mi holt tak akorát můžete věřit, to, že to i s FL shořelo, je objektivní zjištění. Souhlas s Vendelínem

(tedy až na ty šicí stroje, řekl bych, že z toho aji cítím něco trochu jiného, ale nejsem chemik )
Byl: FF2 5dv., 1.6 , ročník 2007, benzín+LPG holandský AG Autogas SGI, dosti tmavě modrý, asi tak 74kW.
Bylo: Mondeo combi 2,0 Tdci, ročník 2011, midnight sky + comfortní titanium
Teď je: Ford EXPLORER 4.0 SOHC dosti tmavě modrý brouček z roku 1997