co vas v posledni dobe vytocilo
- Cowley
- Zkušený
Re: co vas v posledni dobe vytocilo
O tom zadna - bohuzel pricina problemu je jinde. Je to ale klasicka metoda hazeni ohlodanych kosti plebsu. Proste pro rust cen zadny rozumny duvod neni. Treba pri porovnani cen vody za poslednich 20 let vyletela cca 800x. Do infrastruktury se rozhodne tolik neinvestovalo, ale je potreba nakrmit nemecke, francouzske a dalsi akcionare. Takze my se tady strkame o par tisic a pritom by bylo uzitecnejsi vzit vidle a vyresit ty miliony a miliardy 

- tym
- Test driver
No s tou vodou, bude hůře... za dvacet let uvidíme ty ceny pitné vody... 

- HonzaK72
- Zkušený
Ja si velmi dobre pamatuju, ze kdyz potrebovali politickou podporu pro dostavbu Temelina, tak slibovali, ze budeme mit v CR elektriku s podstatne nizsi cenou nez venku, protoze budeme sobestacni. Nevzdelana vetsina jim bohuzel na tento ekonomicky nesmysl skocila a tim padem umoznila otevrene obchodovani s elektrikou a tim realny rust cen.Plechac píše:Cowley: To jo, taky mě to štveK cene za energie se dnes budou věnovat v Hyde Parku na CT24
Kód: Vybrat vše
Elektřina v příštím roce zdraží v průměru o 2,4 procenta, zemní plyn o 4,1 procenta. Malým podnikatelům se ceny elektřiny zvýší průměrně o 3,1 procenta. Proč za energie platíme stále víc? A jakou roli v tom hrají obnovitelné zdroje? Ptejte se ekonoma Miroslava Zajíčka z Národohospodářské fakulty Vysoké školy ekonomické. Přijde večer do Hyde Parku...
- Cowley
- Zkušený
Dostavba Temelina byl jednoznacne spravny krok - ono taky co jineho s nedostavenou elektrarnou
Maler byly az dalsi kroky, ale to se da v tyhle republice rict skoro o vsem - marne hledam priklad rozumnyho a efektivniho rizeni nejake vetsi akce

Maler byly az dalsi kroky, ale to se da v tyhle republice rict skoro o vsem - marne hledam priklad rozumnyho a efektivniho rizeni nejake vetsi akce

- HonzaK72
- Zkušený
Souhlasim, dostavba rozumny krok byla. Co byla ale prasarna na lidi, to byla ta argumentace okolo, o ktere jsem psal. V jejim dusledku halda lidi prechazela houfne na topeni elektrikou, delaly se cele baraky na elektriku. Po case tihle nestastni lide zjistili, ze si pomalu budou brat hypoteky na energie, tak se zase vraceli na pevna paliva. Jen vyhodili prachy za primotopy, ale vzduch se kurvi dal.
Mimochodem: Strana zelenych je zrejme plna ekologu (spise ekologistu) a jsou proti jaderne energii. Prvniho zelenyho, kdo vystoupi a jsne rekne, ze jaderna energie je jedina ekologicka cesta k tomu jak mit ciste prostredi a dostatek energie, budu povazovat za skutecneho mysliciho ekologa. Do te doby to jsou vesmes jen kasparci ovladani uhelnou ci jinou lobby.....
Mimochodem: Strana zelenych je zrejme plna ekologu (spise ekologistu) a jsou proti jaderne energii. Prvniho zelenyho, kdo vystoupi a jsne rekne, ze jaderna energie je jedina ekologicka cesta k tomu jak mit ciste prostredi a dostatek energie, budu povazovat za skutecneho mysliciho ekologa. Do te doby to jsou vesmes jen kasparci ovladani uhelnou ci jinou lobby.....
- miki21
- Test driver
Podobně to bylo s plynem, ne? Nabechtali lidi, oblbli je dotacema na pořízení pl. kotlů a bum ho. Zdražil plyn a ten kdo s ním topí se nestačí divit těm doplatkům. Tak lidi vytahali ze šrotu staré pece na tuhá paliva, napojili to zpět na systém a z komínů hulí vesele dál. To ty ECOTERORISTY nenapadlo, co udělá obyčejný Český člověk? 

Fofo II 1,8 16v modrá combi
Funguje zde funkce HLEDAT Prosím,používejte ji před založením nového tématu.
Funguje zde funkce HLEDAT Prosím,používejte ji před založením nového tématu.
- Rumcajs1
- Test driver
Vytočil mně ...
jeden novej člen tohohle fóra co si mně vybral za oběť.
0 příspěvků, 0 vědomostí
Nejdřív se pustí do něčeho, o čem nic neví, nic si nezjistí, prostě jen tak na slepo, samozřejmně si tím vykope hrob a pak místo toho aby strávil pár minut svýho času hledáním odpovědi na svoji otázku (nebo desítky otázek), neustále píše pořád stejně stupidní slohovky kde se ptá na naprosto zřejmý věci, na který i když dostane odpověď, neváhá se na to zeptat pro jistotu ještě pětkrát.
BOŽE!!!
Nick zatím dávat nebudu, ale ten koho si vybere jako dalšího to určitě pozná po prvních dvou zprávách
jeden novej člen tohohle fóra co si mně vybral za oběť.
0 příspěvků, 0 vědomostí
Nejdřív se pustí do něčeho, o čem nic neví, nic si nezjistí, prostě jen tak na slepo, samozřejmně si tím vykope hrob a pak místo toho aby strávil pár minut svýho času hledáním odpovědi na svoji otázku (nebo desítky otázek), neustále píše pořád stejně stupidní slohovky kde se ptá na naprosto zřejmý věci, na který i když dostane odpověď, neváhá se na to zeptat pro jistotu ještě pětkrát.
BOŽE!!!
Nick zatím dávat nebudu, ale ten koho si vybere jako dalšího to určitě pozná po prvních dvou zprávách

Mondeo MK4 .. 2009, Titanium S, 2.2 TDCi, 129 kw, kombi
Focus MK2 ...... 2005, 1.6i 85 kw, kombi
- Yeshterr
- Test driver
Známe, Zdendo, známe....spousta lidí si to tu plete s xichtoknihou 

Mondeo f gombíku f DŽÍJE 2.0, r.v. 05, benál 107kW, blue Deep Navy, LPG AC Stag 300-4 Plus,
Limited edition GHIA MÍNUS
- lucky.jack
- Test driver
Když jsme u toho fejsbůku...kdo tam vede stránku ford-focus.cz? Je tam několik uživatelů, vč. mě známých fotek aut - některých...
Focus III combi, 10/2011, 1.6 Ti-VCT 105 poníků
>Galerie< - Focus II combi 10/2007 Collection(mezifacelift), 1.6 TDCi 66 kW/214Nm - chip 81kW/245Nm
>Galerie< - Focus II combi 10/2007 Collection(mezifacelift), 1.6 TDCi 66 kW/214Nm - chip 81kW/245Nm
- Rumcajs1
- Test driver
Jestli ona tam není samovláda 
Taky tam jsem

Taky tam jsem
- mouse
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Rumcajs1: taky jsem to zažil a né jenom tady, ale i jinde asi by to chtělo udělat když je to nováček a nemá žádnej komentář, tak prostě nemůže posílat SZ a je to možné třeba od 10 komentářů, ale i toto se dá samozřejmě obechcat
- lucky.jack
- Test driver
Jj tohle je takovej "nováčkovskej mor" . Je to na všech forech co jsem byl. Zatím nikde nevyřešili jak s tím zatočit...moderátoři potom mají o to víc práce.
Jsem myslel jestli to nemá pod správou někdo odsud...jsem tam taky
Jsem myslel jestli to nemá pod správou někdo odsud...jsem tam taky

Focus III combi, 10/2011, 1.6 Ti-VCT 105 poníků
- Cowley
- Zkušený
"Novackovskej mor" beru jako urcitej signal nedostatecne intuitivniho designu fora. Proste kdyz clovek prijde na novy misto, chvili trva nez se zorientuje, a cim je misto chaotictejsi, s min zretelnejma pravidlama, tim dyl to trva. Takze bych to bral spis jako podnet k zamysleni, pokud je to opravdu problem.
- Rumcajs1
- Test driver
já myslím že je to tu oproti jiným podobným stránkám přehledný dost.
- Cowley
- Zkušený
Proto popisuju obecny princip