co, takze uz len prakticka a teoreticka cast vodicaku ??Marťas píše:Dnes uspesna zkouska z psychologie![]()
Jo technický jsou kapitola sama o sobě. Já když jsem byl na předchozí, tak se týpkovi nezdálo že je na 4 letým autě pár tisíc. Tak mi napsal vůli na čepech a ještě nějakou pí*ovinumickielli15 píše:mě potěšilo, že jsem prošel technickou bez ztráty kytičky. Je vidět, že se minulej majitel staral. Navíc u emisí, když mi řekl, že musí motor vytočit sedmkrát na omezovač, jsem řekl, že to ho může zničit, což on mi potvrdil, tak jsem trochu lamentoval, až mi to dal bez toho týrání, jenom trochu přidal a viděl, že to absolutně nekouří, tak mi to dal. S velkým díkem jsem odjížděl a Maxík byl taky docela vděčnej... Takže super. U technický už mu nic neodpustili, ale ani nemuseli - závady: 0-0-0. Aspoň nějaká radost
jsme na tom podobně helet,závist lidí je hrozná já jsem jel na STK a emise zajedu na emise týpek to ani neměřil a šel do kanclu to tam orazit razítkem a pak přišel tady to máte a jedte na STK tak jsem jel na STK a neprošel jsem a chcete vědět kvuli jakým kravinám u předního světla mi nesvítila parkovačka ,a mechanik na mě nachroval to si nedokážete vyměnit světlo?a já ne ,a vy jo?tak vzal nějakej nožíček a začal se v tom hrabat a co si myslíte že řekl,no s tím vám nepomůžu to musíte k automechanikovi,a pak mi ještě nesvítilo hlavní brzdové světlo a pravé brzdové světlo tak jsem neprošel ale to jsou kraviny lidi,na parkovišti stála nějaká polenice snad z roku 63 a ted si zavolal toho řidiče tak sedl do auta a startoval 1 pokus nic 2pokus nic 3 pokus prááásk a je nastartováno já jsem chcal smíchyAInfinter píše:Jo technický jsou kapitola sama o sobě. Já když jsem byl na předchozí, tak se týpkovi nezdálo že je na 4 letým autě pár tisíc. Tak mi napsal vůli na čepech a ještě nějakou pí*ovinumickielli15 píše:mě potěšilo, že jsem prošel technickou bez ztráty kytičky. Je vidět, že se minulej majitel staral. Navíc u emisí, když mi řekl, že musí motor vytočit sedmkrát na omezovač, jsem řekl, že to ho může zničit, což on mi potvrdil, tak jsem trochu lamentoval, až mi to dal bez toho týrání, jenom trochu přidal a viděl, že to absolutně nekouří, tak mi to dal. S velkým díkem jsem odjížděl a Maxík byl taky docela vděčnej... Takže super. U technický už mu nic neodpustili, ale ani nemuseli - závady: 0-0-0. Aspoň nějaká radostPo dvou rokách jiný technik a bylo to bez ztráty kytičky
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti