co vás v poslední době potěšilo...
- Zdwora
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
Re: co vás v poslední době potěšilo
slibuju
tomu kdo to tu na cizzu provali
pokud mozno i s fotkama 
- Mira
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
Radost mám z toho jak rychle se mi podařilo prodat stříbrňáka (zde na fóru):
1. 9.8. jsem poslal SZ s nabídkou
2. 18.8. adresát po návratu z dovolené odpovídá a chce více informací
3. 18.-19.8. vzájemná komunikace
4. 20.8. hotovo, prodáno
..... to prostě radost udělat musí
1. 9.8. jsem poslal SZ s nabídkou
2. 18.8. adresát po návratu z dovolené odpovídá a chce více informací
3. 18.-19.8. vzájemná komunikace
4. 20.8. hotovo, prodáno
..... to prostě radost udělat musí
- valášek
- Nováček

Potěšil mě Foki
Přestože se vlastně vůbec neznáme, kromě těch dvou návštěv, když jsme u něj loni kupovali Fofíka, nebyl problém mu zavolat a zeptat se jak dál, když jsem se na dovolený zasekl s výměnou žárovky ve světle. (První výměna a hnedle vlevo vpředu za baterkou
) A i když bylo půl osmý večer, Foki v pohodě poradil a už zas svítíme. Díky moc 
Přestože se vlastně vůbec neznáme, kromě těch dvou návštěv, když jsme u něj loni kupovali Fofíka, nebyl problém mu zavolat a zeptat se jak dál, když jsem se na dovolený zasekl s výměnou žárovky ve světle. (První výměna a hnedle vlevo vpředu za baterkou
Je: FoFoIII kombi, 2018, benzin 1,6 Ti-VCT, Deep Impact Blue
Byl: FoFoI kombi, 2004, benzin 1,6, tmavě modrá
Byl: FoFoI kombi, 2004, benzin 1,6, tmavě modrá
- misoo
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
dnes bol na obed vyborny vysmazany syr a dezert perfektny jemny chrumkavy tvarohovy kolac, to musi potesit !! 
- Marťas
- Test driver

Dnes uspesna zkouska z psychologie
One more to go
One more to go

Byl : Focus ST2 - 213kW
Byl : Freelander 2 S - 118kW
Byl : Fiesta Mk7 - 60kW
Je : Vauxhall Corsa VXR - 141kW
Je : Suzuki SV650 - 55kW
Je : BMW 520D - 128kW
...uz nic nedovolene neprodavam
- misoo
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
co, takze uz len prakticka a teoreticka cast vodicaku ??Marťas píše:Dnes uspesna zkouska z psychologie![]()
- Marťas
- Test driver

Byl : Focus ST2 - 213kW
Byl : Freelander 2 S - 118kW
Byl : Fiesta Mk7 - 60kW
Je : Vauxhall Corsa VXR - 141kW
Je : Suzuki SV650 - 55kW
Je : BMW 520D - 128kW
...uz nic nedovolene neprodavam
-
HmerX
- Test driver

- chycek
- Pokročilý

Dneska mě pobavila tahle reklama:
http://atlascz.adocean.pl/files/pcpfjnp ... batohy.swf
http://atlascz.adocean.pl/files/pcpfjnp ... batohy.swf
>>Galerie<<Ford Focus I Trend, 1.6/74kW, 3 door, r.v. 2002
Všichni jste blázni, jenom já jsem letadlo.
Všichni jste blázni, jenom já jsem letadlo.
- mickielli15
- Pokročilý

mě potěšilo, že jsem prošel technickou bez ztráty kytičky. Je vidět, že se minulej majitel staral. Navíc u emisí, když mi řekl, že musí motor vytočit sedmkrát na omezovač, jsem řekl, že to ho může zničit, což on mi potvrdil, tak jsem trochu lamentoval, až mi to dal bez toho týrání, jenom trochu přidal a viděl, že to absolutně nekouří, tak mi to dal. S velkým díkem jsem odjížděl a Maxík byl taky docela vděčnej... Takže super. U technický už mu nic neodpustili, ale ani nemuseli - závady: 0-0-0. Aspoň nějaká radost 
Focus C-max 2004 2.0 TDCi 100kw DPF, stříbrná met., GHIA, vyhř. př.sklo, aut. klima, tempomat, ESP, dešť. senzor, zatím plecháče, ale mazel edition 

- georgi
- Zkušený

- Kontaktovat uživatele:
Dnes ma potesilo, ze som na IKEA parkovisku stretol Misoovcov a Misoo sam osobne mi pomohol nalozit nakup do auta, takze som nemusel pretazovat moju krehkejsiu polovicku. Jupi!
Misoo - vdaka
. Ste zlata rodinka, snad sa aj nam jedneho dna podari do podobneho stadia dopracovat
.
Misoo - vdaka
FF II FL HB Titanium X 1.8TDCi Sea Grey, Galerka: https://forum.ford-focus.cz/viewtopic.php?t=11402 - predaný :'-(

- Infinter
- Zkušený

Jo technický jsou kapitola sama o sobě. Já když jsem byl na předchozí, tak se týpkovi nezdálo že je na 4 letým autě pár tisíc. Tak mi napsal vůli na čepech a ještě nějakou pí*ovinumickielli15 píše:mě potěšilo, že jsem prošel technickou bez ztráty kytičky. Je vidět, že se minulej majitel staral. Navíc u emisí, když mi řekl, že musí motor vytočit sedmkrát na omezovač, jsem řekl, že to ho může zničit, což on mi potvrdil, tak jsem trochu lamentoval, až mi to dal bez toho týrání, jenom trochu přidal a viděl, že to absolutně nekouří, tak mi to dal. S velkým díkem jsem odjížděl a Maxík byl taky docela vděčnej... Takže super. U technický už mu nic neodpustili, ale ani nemuseli - závady: 0-0-0. Aspoň nějaká radost
- jakub.sampon
- Pokročilý

jsme na tom podobně helet,závist lidí je hrozná já jsem jel na STK a emise zajedu na emise týpek to ani neměřil a šel do kanclu to tam orazit razítkem a pak přišel tady to máte a jedte na STK tak jsem jel na STK a neprošel jsem a chcete vědět kvuli jakým kravinám u předního světla mi nesvítila parkovačka ,a mechanik na mě nachroval to si nedokážete vyměnit světlo?a já ne ,a vy jo?tak vzal nějakej nožíček a začal se v tom hrabat a co si myslíte že řekl,no s tím vám nepomůžu to musíte k automechanikovi,a pak mi ještě nesvítilo hlavní brzdové světlo a pravé brzdové světlo tak jsem neprošel ale to jsou kraviny lidi,na parkovišti stála nějaká polenice snad z roku 63 a ted si zavolal toho řidiče tak sedl do auta a startoval 1 pokus nic 2pokus nic 3 pokus prááásk a je nastartováno já jsem chcal smíchyAInfinter píše:Jo technický jsou kapitola sama o sobě. Já když jsem byl na předchozí, tak se týpkovi nezdálo že je na 4 letým autě pár tisíc. Tak mi napsal vůli na čepech a ještě nějakou pí*ovinumickielli15 píše:mě potěšilo, že jsem prošel technickou bez ztráty kytičky. Je vidět, že se minulej majitel staral. Navíc u emisí, když mi řekl, že musí motor vytočit sedmkrát na omezovač, jsem řekl, že to ho může zničit, což on mi potvrdil, tak jsem trochu lamentoval, až mi to dal bez toho týrání, jenom trochu přidal a viděl, že to absolutně nekouří, tak mi to dal. S velkým díkem jsem odjížděl a Maxík byl taky docela vděčnej... Takže super. U technický už mu nic neodpustili, ale ani nemuseli - závady: 0-0-0. Aspoň nějaká radostPo dvou rokách jiný technik a bylo to bez ztráty kytičky
jinak takhle vypadá muj všední den
http://www.youtube.com/watch?v=LnfILuslQAQ
Naposledy upravil(a) jakub.sampon dne 07.09.2010 16:41, celkem upraveno 1 x.

Golfík III 1.9tdi 66kw
Ford Focus 1.8tdci 85kw SUPER KÁRA KTERÁ VÁLÍ JEHÁÁÁ

+Ford Fiesta (1.4) 2004
- silverwolf
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
tak s těma závadama co si měl, bych to bral taky jako provokaci v takovým stavu přijet na STK

Ford Focus II, 1,6 Trend, Red Tango, r.v.2006.
Suzuki Samurai 1,3 MPi r.v.neznámý - černobílý lesní dělník

Suzuki Samurai 1,3 MPi r.v.neznámý - černobílý lesní dělník

- Takeshi
- Zkušený

na fiestě je výměna žároviček pro normálního smrtelníka na půl dne,pro střelce asi tak hodina
no kámoš dělá stk na zakázky,a protáhne takový vraky to neni možný,byly jsme tam eskortem co měl ohořelej bok,a barva zapsana v techničáku souhlasila se střechou,jinak co díl to jinej odstín,ale prošel
no kámoš dělá stk na zakázky,a protáhne takový vraky to neni možný,byly jsme tam eskortem co měl ohořelej bok,a barva zapsana v techničáku souhlasila se střechou,jinak co díl to jinej odstín,ale prošel
ex Focus ST 200hp
ex Focus RS399 hp
ex Ford turboKUGA Mk2 TDCi 180hp
nyní BMW 335d
pokrok nezastavíš
ex Focus RS399 hp
ex Ford turboKUGA Mk2 TDCi 180hp
nyní BMW 335d
pokrok nezastavíš