Už jsem bál, opět, že ti nerozumím a ty se ze mě jen snažíš udělat komouše, aha..

No nicméně, k tématu bych rád řekl ještě to, že očkování ano nebo ne.., takhle ta otázka podle mě nestojí. Řídím se rád příslovím bojuj jen tehdy, pokud můžeš vyhrát(přiznávám, že ve zdejších diskusích s určitými lidmi je to těžký kompromis na moje zásady) . Což bohužel není případ boje proti očkování. Prostě kdo se neočkuje, ten si to na všech možných komlikacích odnese. A může se 100x napsat, že neočkovaný musí mít stejná práva jako očkovaný. To jsou jenom kecy.
Co se týče vzdělání, tam si myslím je to hlavně o výhodách. Bohatší lidi se očkují, protože chtějí cestovat. Chudší nemají tu potřebu, protože logicky nemají skoro kam cestovat.
Nestojí to na vzdělání, že vyučení jsou blbci a vysokoškoláci inteligenti a že první skupina očkování chce a druhá ne.
Ty desinformace dostávaji obě skupiny, první na rádoby odborných webech a ta druhá v hospodě. Nakonec je to úplně jedno. Akorát ta druhá skupina si u toho dá pivko, to je vše.