Technické vlákno Denso navigace
-
- Nováček
Re: Technické vlákno Denso navigace
pojistka to není to by mi to potom po určitém čase neneběhlo,kabely jsem kontroloval vypadají OK.Nevíte kde najdu schéma tohoto rádia?
-
- Nováček
Ahoj lidi moc vas prosim o radu nejak me zlobi navigacka:( porad se ukazuje ikona zhorseny prijem signalu takova jakasi modra druzice vlevo nahore v rohu a nevim co se stalo nikdy to nedelalo a ted porad:( Poradi prosim nekdo co s tim muzu udelat a zda vubec neco jde?Dekuji vsem.
- Zuzka
- Test driver
Už se to tu psalo snad tisíckrát, přeškrtnutý satelit značí problém s GPS anténou. Zkus jí vyčistit a pokud by nepomohlo, nejlépe vyměnit za novou. Buď origo, která je ale poměrně drahá nebo jednu z externích. Bylo jich tu popsáno už několik, včetně návodu na montáž.
Ford Mondeo 2.0 TDCI 96kW kombi,2004,Ghia,modrá Tonic
-
- Nováček
dekuji za info a jeste se zeptam kde tu antenu najdu k te GPS????Je nekde pred zrcatkem jak je senzor steracu nebo jinde????Diky za info
- Mára
- Junior
Je na střeše.Patice je GPS a šroubovací "prut" na rádio 
jo a políčko "hledat" taky neni zbytečný

jo a políčko "hledat" taky neni zbytečný

- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Presne tak,staci nebyt linej a venovat problemu trochu casu!
http://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... 03&start=0
http://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... 03&start=0
-
- Nováček
Ahojik tak se me zacal obevovat signal zhorsen modra druuzice a tak jsem podle nejakeho navodu rozebral antenu a signal stale nikde je pravda ze byla uchvatne zaoxidovana ale ocistni se me moc asi nepovedlo kdyz nejde:( a navic uz ji nemuzu slzit do stavu abych ji natolik veril ze bude drzet:( Tak se chci zeptat zda nekdo nevi kolik stoji nova antena?????Moc dekuji jo a jeste kd se da sehna. Jo a prikladam vpis chyb co me to pise na densu radiu snad v tom nekdo neco vycte a da vedet co to je
dekuji vsem moc moc moc.

- Mára
- Junior
Chlape tak já nevim,děláš si srandu,nebo opravdu nečteš co ti kdo píše
Řešila se tady už i montáž externí antény,dokonce je tu odkaz i na stránky e-shopu kde jí objednat.http://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... a&start=45
Já jsem taky pořád čistil tu origo a bylo to k ničemu.Koupil jsem jinou ( ne origo) a mám svatej klid.
Náklady 540,- i s poštovným.
A jen tak na okraj,když jsem objevil tyhle super stránky,tak jsem několik večerů pročítal a pročítal ( i problémy které jsem zrovna v tu chvíli řešit nemusel,jenom prostě ze zvědavosti) a až pak,když jsem nenašel že by tu někdo řešil to co mně trápilo,jsem teprve zakládal topic

Řešila se tady už i montáž externí antény,dokonce je tu odkaz i na stránky e-shopu kde jí objednat.http://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... a&start=45
Já jsem taky pořád čistil tu origo a bylo to k ničemu.Koupil jsem jinou ( ne origo) a mám svatej klid.
Náklady 540,- i s poštovným.
A jen tak na okraj,když jsem objevil tyhle super stránky,tak jsem několik večerů pročítal a pročítal ( i problémy které jsem zrovna v tu chvíli řešit nemusel,jenom prostě ze zvědavosti) a až pak,když jsem nenašel že by tu někdo řešil to co mně trápilo,jsem teprve zakládal topic

-
- Nováček
Ja ti moc moc diky ale co kdyz ty hlasky na te obrazovce nejou antenou ale necim jinym:( a navic tu antenu koupit musim protoze ja vul jsem ji tak dobre rozebral az na strese nedrzi tak shanim kolik stoji a tak.Jo a kidne bych si zapojil novou antenu ale nevim ktery drat to je mam mechaniku v kastliku u spolujezdce a ani nevis jaky jsem nesika a nouma pres elektro v aute.Moc diky za pomoc ale fakt novou antenu potrebuji.
- Mára
- Junior
Tu rozebranou slep lepidlem jenom ať ti drží pohromadě a kup externí.Na tu co koupíš jenom přehodíš konektor z té staré a frčíš.Neni na tom vůbec nic těžkýho a je tu "fotonávod".
-
- Nováček
Zdravím ,chci se poradit S DENSEM,mám s tím potíže asi signal GPS modul je nový a nic moc.Byl jsem v menu GPS INFORMATION a tam je tabulka o satelitech které mi neustále problikávají-pulzují,má to dělat?
-
- Nováček
nejak jsem nezahledl ten konektor co se da odpojit byl tam jen jakysi zalisovany kus s dvema dratama v sobe:( klidne bych dal externi antenu a nalepil ji nahore na sklo ale napojit ji je pro me mazec a stejne me zajima kolik stoji nova.Nebo alspon erozebrana z vrakace:)
- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
frenklinek,buď tak hodný a řeš svůj problém v jednom vlákně.Při další duplicitě to budu mazat.Celé řešení problému je pak nepřehledné a pro další uživatele k ničemu!!! 

- koren
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Re: Denso-nákup,dodatečná montáž...
Zdravím,
včera jsem si koupil mondeo a snažím se rozběhnout navigaci. Mám Denso, ale nedaří se mi najít DVD mechaniku
. Je možný, že montovaly taky Densa bez mechaniky nebo to z toho nekdo proste vyndal? Ani se mi nezdá, že by ta mechanika někde dřív byla. V kastlíku je ale návod k k navi a navíc prázdný obal od origo DVD
. Mám Mondeo combi, Titanium X 2006, diesel 85 kW.
Díky za případnou odpověď
včera jsem si koupil mondeo a snažím se rozběhnout navigaci. Mám Denso, ale nedaří se mi najít DVD mechaniku

Díky za případnou odpověď
Koren
Mondeo 2.0 TDCi 85 kW Titanium X
Mondeo 2.0 TDCi 85 kW Titanium X
- fin
- Nováček
Re: Denso-nákup,dodatečná montáž...
kufr, levá strana blatníku vevnitř, schránka kterou musíš odšrubovat abyses dostal k dvd mechanice, v případě že máš CD changer je v té samé schránce
Ford Mondié Combi MK3, 2007, TITANIUM, 2.0 TDCI 96kw
Ford Ka '97, 1.3i 44kw
Ford Ka '97, 1.3i 44kw