ale samozrejme blbinky len ked nejde nic naokolo !!!

ked sa vychadza na tu cestu z Rajky, nejako si to moc rezal. Ja som isiel posledny, tak som si tam dovolil potiahnut rucnu no a zopar krat ma tam pohadzalo z jednej strany na druhu ...
 ked sa vychadza na tu cestu z Rajky, nejako si to moc rezal. Ja som isiel posledny, tak som si tam dovolil potiahnut rucnu no a zopar krat ma tam pohadzalo z jednej strany na druhu ...

dobru noc vsetkym
 dobru noc vsetkym

Chcel som vyskusat bielu strelu na snehu.
 Chcel som vyskusat bielu strelu na snehu. 

som sa hral z rucnou vzdy ked bola prazdna cesta
  som sa hral z rucnou vzdy ked bola prazdna cesta   a samozrejme som nasiel super parkovisko pekne vyhladene, ocividne som tam nebol prvy, ale smykalo sa super.. frajerka trosku frflala, tak som ju musel doviezt domov a siel som sa hrajkat dalej
 a samozrejme som nasiel super parkovisko pekne vyhladene, ocividne som tam nebol prvy, ale smykalo sa super.. frajerka trosku frflala, tak som ju musel doviezt domov a siel som sa hrajkat dalej   

) a mensia zakruta, v protismere autobus a ustrelil mi zadok
) a mensia zakruta, v protismere autobus a ustrelil mi zadok   .. automaticky ako som zvykol na parkoviskach kontra a pekne bez problemov sme sa obisli.. ale to su uz tie reflexy, kde clovek nerozmysla..
 .. automaticky ako som zvykol na parkoviskach kontra a pekne bez problemov sme sa obisli.. ale to su uz tie reflexy, kde clovek nerozmysla..

. Inac budem mat "winter games" so startovacimi kablami
. Inac budem mat "winter games" so startovacimi kablami  .
.Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host