čerpadlo
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: čerpadlo
a co to je za zaruku kdyz to reklamuju hned a neni schopen vratit penize i kdyz si zbozi vezme zpet ?
ale je dobre ze ma praci protoze se nebude moc vymlouvat ze nema penize jako to dela uz pul roku .
ale je dobre ze ma praci protoze se nebude moc vymlouvat ze nema penize jako to dela uz pul roku .
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
tohle asi nema cenu komentovat ze tompo ? a proc ty jezdis ve ctyrvalci ? jsi se blbe ucil ? kdybys prodal pozemky tak bys mel i na 12ti valce , stejne jako jsem to udelal ja . ale to je zbytecne vysvetlovat .tompo píše:proto jezdis jen ve starým Tddi z roku 99 a ne v benzinovým pětiválci......
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
Marty píše:Souhlas.![]()
Nejlepší je nákup za 12000,- a prodej za 28000,-
hehe bonzáček se ozval .

Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
- tompo
- Nováček
zas tak špatně jsem se neučil, ale když mám možnost si obstarat něco skoro o polovinu levnější (zjevně stejný kvality) tak toho využiju a nebudu někomu sponzorovat benzín do jeho rozežraný "12ti-válcový" káry.....
Ford focus 11/2001, 1,6 16V combi
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
i kdyby to bylo kradeny ?tompo píše:když mám možnost si obstarat něco skoro o polovinu levnější (zjevně stejný kvality) tak toho využiju

tompo píše: nebudu někomu sponzorovat benzín do jeho rozežraný "12ti-válcový" káry.....
tak to mas dobry kamarady co maji 12ti valcovy káry

Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
-
- Nováček
Jako jak kradený? Nebo spíš co kradený? No jsme v topicu čerpadlo, tak bych řekl, že se mluví o něm.foki píše: i kdyby to bylo kradeny ?![]()
VP30 se už docela dlouho nevyrábí. Kde se dají krást?

- Palec4
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
V autach?Marty píše:Jako jak kradený? Nebo spíš co kradený? No jsme v topicu čerpadlo, tak bych řekl, že se mluví o něm.foki píše: i kdyby to bylo kradeny ?![]()
VP30 se už docela dlouho nevyrábí. Kde se dají krást?
- soulec
- Nováček
i kdyby to bylo kradeny ?
To je kravina tomu přece nikdo nemůže věřit,taky by mě zajímalo kde by to tak mohl krást.Už sem toho ukradenýho viděl dost-světla,kola,radio,airbagy dokonce tu někomu z fora ukradli i dveře,ale odcizené čerpadlo o tom sem ještě neslyšel.A s klidným srdcem řeknu,že bych to koupil i kradený když by na to přišlo.

To je kravina tomu přece nikdo nemůže věřit,taky by mě zajímalo kde by to tak mohl krást.Už sem toho ukradenýho viděl dost-světla,kola,radio,airbagy dokonce tu někomu z fora ukradli i dveře,ale odcizené čerpadlo o tom sem ještě neslyšel.A s klidným srdcem řeknu,že bych to koupil i kradený když by na to přišlo.
Ford focus combi 1,8 TDDI 66kw r.v.2000 stříbrná met. https://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... 96&t=24251
byl opel omega 2,0i 85kw ďesnej žrout
byl opel omega 2,0i 85kw ďesnej žrout
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
treba v jihlave ale tim prozradim know how , to same zrepasovane s papirem stoji totiz 22000 mam na to zaruku a vse co k tomu nalezi , kdyz nekdo prijde kde jsem ho vzal tak ukazu doklad , kdyz se z 2000 cerpadel dodaných pro SRN ztrati krabice s 10ti tak to nikdo nepozna , a soulec kdyby ti nekdo nabizel čorovane auto za dobrou cenu tak ho taky koupis ?
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
-
- Nováček
foki píše: kdyz se z 2000 cerpadel dodaných pro SRN ztrati krabice s 10ti tak to nikdo nepozna
Marty píše: VP30 se už docela dlouho nevyrábí

A viděl jsi někdy tohle?
Nevím jaký máš know how ty, ale tohle se dá normálně koupit.

- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
marty :
k tematu - to ja vim ze se to da koupit ale koupene je ti to na hovno protoze to nekdo musi nahrat a seridit a to lze jen na stolici bosch kde se to musi nejakou dobu nechat behat (uz jsem taky jel programovat cerpadlo kde si to pán koupil a vymenil a neslo mu to - protoze stejna jednotka je u audi , u nejakých traktorů atd ) a pokud nekdo nabizi repasovane cerpadlo tak repas neni jen o vymene RJ , ale to ty asi dobre vis . ale nekdo rika repasu i tak ze vymeni z jineho cerpadla RJ aby behalo ale jak dlouho bude behat to je ve hvezdach . a vzhledem k tomu ze v jihlave je jen vyrobni zavod zadna prodejna , tak si asi kazdy muze domyslet sam jak se dostavaji ven . ale mozna jsi moc mladej aby jsi vedel jake tam byly afery , stejne jako v autopalu se svetlama .
OT - uz se tesim az se setkame osobne aby jsi mi vysvetlil tu cukrářku .
k tematu - to ja vim ze se to da koupit ale koupene je ti to na hovno protoze to nekdo musi nahrat a seridit a to lze jen na stolici bosch kde se to musi nejakou dobu nechat behat (uz jsem taky jel programovat cerpadlo kde si to pán koupil a vymenil a neslo mu to - protoze stejna jednotka je u audi , u nejakých traktorů atd ) a pokud nekdo nabizi repasovane cerpadlo tak repas neni jen o vymene RJ , ale to ty asi dobre vis . ale nekdo rika repasu i tak ze vymeni z jineho cerpadla RJ aby behalo ale jak dlouho bude behat to je ve hvezdach . a vzhledem k tomu ze v jihlave je jen vyrobni zavod zadna prodejna , tak si asi kazdy muze domyslet sam jak se dostavaji ven . ale mozna jsi moc mladej aby jsi vedel jake tam byly afery , stejne jako v autopalu se svetlama .
OT - uz se tesim az se setkame osobne aby jsi mi vysvetlil tu cukrářku .

Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
- samuelson
- Nováček
Zdravim. Precital som celu tu to temu o cerpadlach a mal by som jednu otazku. Pred pol rokom som kupil Ford focus combi 1.8 tddi r.v. 2000 ghia. Najazdene ma 180 000km . Po 150 000 km predchadzajucemu majitelovi zdochol na kruhovom objazde. Dovod- cerpadlo. Nove objednal z Nemecka jeho automechanik, ktory mu aj auto priviezol + robota 30 000 sk. Olej a vsetky filtre pavidelne menene. Olej- Valvoline 5w 40 dura blend. Filtre original. Chem sa spytat ci nove cerpadlo vydrzi aspon 100 000 km. Myslim ze na novych cerpadlach uz asi odstranili zavadu, ktora sa vyskytovala uz po prejazdenych cca 100 000 km. Hm?
-
zdarec takže mam focuse 1,8TDDI 12/1999.Kdyz jsem ho kupoval tak me předchozí majitel ujišťoval ze čerpadlo bylo meněné v nejakých 150tis. což mi v autoservisu ford ve volini opravdu potvrdili..takže si říkám že žáný problém nebude...ale minulej tejden jedu do skoly a auto z ničehonic stratilo výkon ,,takze sem ho chcípnul a uz nenastartoval.Diagnostiga vycetla asi tak 4 stranky zavad
vsechy tykajici se cerpadla.Takze to je jasné.tet jen cekam jakou cenu opravi mi reknou ve fordu.na to nové čerpadlo bylo najeto 45tis jak je tohle mozne ??

-
- Nováček
toms2 píše:Nevite někdo kde bych sehnal čerpadlo do Focuse rok 99, 1.8 Td za solidni cenu? Davat balik peněz za tento original dil od Fordu se mi nechce
-
- Nováček
Tak to bych taky potřeboval vědět.