žárovky - info v 1. príspevku
- zewl
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
- zewl
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
tak aby byla uplna sranda, tak mi dneska upadla banka zarovky, kdyz jsem ju nasazoval do svetla
Uz se tomu fakt smeju. Byla to ta Filson levna zarovka, tak me to tak nes..re.
btw: samozrejme, ze pri nasazovani ju nedrzim za banku, aby jste si nemysleli, ze jsem takovej idiot. Skla zarovky se ani nedotknu.
btw: samozrejme, ze pri nasazovani ju nedrzim za banku, aby jste si nemysleli, ze jsem takovej idiot. Skla zarovky se ani nedotknu.
- zewl
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
- Damon
- Test driver

-
Wolf2
- zewl
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
-
Wolf2
- zewl
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
-
Wolf2
- dede
- Nováček

Co se halogenů týče, tak já mám už pomalu 8 let v kuse firemní Fábie, každý dva roky mi jí vymění.Ta poslední co mi sebrali, ta halogenky doslova "žrala". Někdy mi odešli i dvě měsíčně. Jelikož to nebylo za mé peníze, tak jsem zkoušel kupovat různé výrobce a můžu zaručit, že to nemělo vliv. Ať Filson,Osram nebo Philips všechno chcíplo. V servisu prý nic nenašli.
Podle mě je problém v napětí. Nějaký stabilizátor by ušetřil hodně peněz a nervů.
Podle mě je problém v napětí. Nějaký stabilizátor by ušetřil hodně peněz a nervů.
- pelen
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
Stabilizatorem je ridici jednotka a regulator na altiku. Regulator na altiku je pro 14,6 V a pokud je vporadku, tak vyssi napeti v palubni siti nepripusti.
Kontrolku nabijeni ridi ridici jednotka (jak tu psal Foki) a ta pri nastartovanem motoru sviti v pripade nizsiho, ale take vyssiho napeti. Pokud nesviti, tak je napeti v siti spravne.
Kontrolku nabijeni ridi ridici jednotka (jak tu psal Foki) a ta pri nastartovanem motoru sviti v pripade nizsiho, ale take vyssiho napeti. Pokud nesviti, tak je napeti v siti spravne.
- Přílohy
-
- altik regulator.jpg (34.86 KiB) Zobrazeno 529 x