matys píše:LamB_17..........tak nemysli a dej na auto rozměr gum , co máš v TP .
Proč by se to tam jinak psalo ?
Píše se to tam, aby měli čím prudit. Abys na auto dával cca to co je pro auto homologováno a tudíž si jej mohl provozovat dle našich zákonů na pozemních komunikacích. Né, že tam nampontuješ pásy z tanku.
Každopádně pokud máš problémy dají se rozměry jak kol, tak pneu do velkýho TP dopsat. Stačí sehnat typovej list, kterej Ti za úplatu vydaj ve Fordu, kde Ti vypíšou že pro tvoje auto XXXX lze používat dle výrobce i tyto XXX pneu a tyto XXX ráfky. Pak jen zajít na registr vozidel.
Policajti při kontrole Ti s tím nenadělaj nic, protože velkej techničák u sebe mít nemusíš (na Slovensku to maj jinak jejich velkej je vlastně i malej a maj ho u sebe furt) a tudíž nevědí co za kola máš povolený.
Pokud zaviníš nehodu a pojištovna se bude pídit, jestli tvoje auto v době nehody odpovídalo techničáku, tak zjistí-li, že máš nehomologovaný obutí dle TP nemusí Ti nic vyplatit a si v ři.. .
Na to jestli se to kontroluje a jak moc sem slyšel spoustu názorů. Někdy to zkouknou někdy ne. Já třeba mám psaný na R16 rychlostní index V (240km/h) minimálně, ale na zimákách používám jen H (stejně víc jak 210 km/h nepojedu). Každopádně tím používám pneumatiky co nemám schválený. Sice vše ostatní sedí, ale kdyby se našel nějakej magor možná by mě na tom dokázal dostat.
A kdy přezout, takový teplo jako je teď mě přímo rozčiluje. Mít na co, tak bych přezul, protože pálit si zimáky na dálnici mě štve. Ale opět má to háček na D1 s leťnákama znamená porušovat zákon. Což v tomto případě udělám raděj než si ničit zimní gumy.