co vas v posledni dobe vytocilo

Moderátor:phofy
Odpovědět
PeS
Pokročilý
Pokročilý

Re: co vas v posledni dobe vytocilo

Příspěvek od PeS » 14.03.2013 23:56

foki píše:mam to zajistene smenkou .
Slyšel jsem že směnka je nejlepší protože soudy dávají platební příkaz ev. exekuci bez zbytečných odkladů. Je otázka zda ale něco má co mu může exekutor sebrat.

foki
Admin
Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od foki » 15.03.2013 00:11

teoreticky jo http://www.aaapoptavka.cz/dodavatele/11 ... d47b360716

tohle ma jako fyzicka , ne s.r.o.
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč

smoula
Test driver
Test driver

Příspěvek od smoula » 15.03.2013 07:44

Přijít za ním s Ivanem. Který mu slušně ale důrazně vysvětlí, že by se pohledávky měli plnit... Tak bych to asi udělal já... :|

Mufin01
Test driver
Test driver

Příspěvek od Mufin01 » 15.03.2013 07:46

Směnky mají soudy rády :-) Tam totiž není o čem dlouho rozhodovat. Musí ovšem být platná, vč. všech náležitostí, ale to už ty foki asi víš, jak sepsat směnku :palec_nahoru:

smoula
Test driver
Test driver

Příspěvek od smoula » 15.03.2013 07:47

Mufin: to sice ano, ale dotyčný se může odvolat a pod a může se to táhnout klidně i několik let... Vím to né z vlastní, ale z blízké zkušenosti :|

tym
Test driver
Test driver

Příspěvek od tym » 15.03.2013 08:18

:puke_r: :puke_r: :puke_r: Ani tak ne z toho "masa", v dnešní době se naštěstí dobře dají v obchodě s*ačky vyselektovat, ale z vyjádření mluvčí Alberta...
http://byznys.lidovky.cz/vanek-smejdi-m ... mpaign=sph

miki21
Test driver
Test driver

Příspěvek od miki21 » 15.03.2013 09:56

Chtěl bych tímto poděkovat neznámému traktoristovi, který mi před vrata ze sousedního parkoviště nahrnul óóóhromnou hromadu sněhu. Výsledkem je půlhodinové intenzivní odhazování. :nunu:
Zas na druhou stranu trošku pohybu neuškodí.....já už chci léto :cooler:
Fofo II 1,8 16v modrá combi
Funguje zde funkce HLEDAT Prosím,používejte ji před založením nového tématu.

tym
Test driver
Test driver

Příspěvek od tym » 15.03.2013 10:07

:ble2: asi viděl, že jsi knedlík a potřebuješ pohyb :ble2:

Spláchnutej
Nováček
Nováček

Příspěvek od Spláchnutej » 15.03.2013 11:03

:mrgreen: :mrgreen: :palec_nahoru:

miki21
Test driver
Test driver

Příspěvek od miki21 » 15.03.2013 11:24

Tak děkuju, žes ho na mně poslal :nunu: :mrgreen:
Fofo II 1,8 16v modrá combi
Funguje zde funkce HLEDAT Prosím,používejte ji před založením nového tématu.

tym
Test driver
Test driver

Příspěvek od tym » 15.03.2013 11:36

:totlsmile:

PeS
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od PeS » 15.03.2013 15:26

foki píše:tohle ma jako fyzicka , ne s.r.o.
No to je asi jedno - směnku ti určitě podepisoval jako fyzická osoba a ne jako s.r.o. . Ale jestli má kromě dluhů taky něco co by se dalo zabavit a prodat. Do otroctví ho vzít nemůžeš - to prý nedavno zrušili.

PeS
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od PeS » 15.03.2013 15:32

tym píše::puke_r: :puke_r: :puke_r: Ani tak ne z toho "masa", v dnešní době se naštěstí dobře dají v obchodě s*ačky vyselektovat, ale z vyjádření mluvčí Alberta...
Viděl jsem to video a to jsou vážně šmejdi. Dneska už člověk nemůže věřit ničemu - aby v obchodě s lupou studoval co je kde napsáno . Nejlepší že to zamíchali mezi normální maso a jěště lepší že kilo masa s vodou stálo stejně jako kilo čistého masa - ale zato na to dali nálepku "výhodná koupě".

Nenajal Albert poslední dobou do managementu nějaké bývalé bazaristy ?

mouse
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mouse » 16.03.2013 23:34

mouse píše:tak já jsem se dneska nas*al v práci a to tím, že jsem přišel do vozovny z ranní směny a tam mi řekl jeden kluk, že mně tam sháněly dva chlapy a, že okukovaly moje auto, tak pak se přidaly další dva a z jeden z nich můj šéf, pak se chtěl zeptat na stěrače co tam mám a šly jsme k předním stěračům a tam jsem si všimnul, že mám nějakej lístek nalepenej na skle, tak jsem se podíval a vomo tam napsáno EXEKUČNĚ ZABAVENO a bylo z Ústí n/ Labem, takže proběhl tel. manželce aby mi našlatelefon a tu firmu a tam, že nic na mně nemaj, pak opět hovor s manželkou a pak přišel jeden z kreténů a abych byl v klidu, že je to jenom sranda, haha fakt jsem strašně smál, udělalo se mi blbě a pak jsem šel i blejt a vzalo mně to z toho důvodu, že mi asi tak před 3 roka přišel shodou okolností ex. výměr ( nezaplatil jsem pokutu ) a bylo to taky z Ústí n/ Labem, tak jsem to tam pak seřval na jednu hromadu a i s šéfem kterého jsem poslal do oných zadních částí těla :nunu: :irre: :dih: :wallbash:
tohle prostě posraly a jedou v tom 4 lidi, ale pomsta se bude konat u třech, ten jeden toho fakt lituje a ty tři se smály ještě i pak, takže pomsta bude sladká, ale až když to nebudou fakt čekat
a tak schálně poradíte mi nějakou odvetu ?
ten co mi to řekl, ať jsem v klidu, dostal pěknou facku, že se mu to kousavý otočilo dozadu
tak pište co jim udělat, ale ať to stojí zato

takže kdo se směje naposled ten se směje nejvíc :mrgreen:

proběhla vendeta a to tak, že jsem nejdřív řekl, že mi volala PČR skrze tu samolepku a že ta firma dala podnět k vyšetřování, pak byl nějakou dobu klid a následně přišla rána jako z nebe, mám kámoše u PČR a šel do toho, zašel za mnou na vozovnu a pak co se dělo byla prdel největší :totlsmile: :perfect: :mrgreen:
jeden se snažil to shodit na druhého, ale jedno jméno jsem neřek, protože se mi omluvil, ale ostatní nee, takže měly smolíka, pak jsem šel ven a polda zůstal v kanclu a asi tak za 10 min. vyšel ven s úsměvem, pak já jsem šel dovnitř a bylo mi řečeno, že údajně se dopustily tresného činu zneužití a padělání úřední listiny se spoluúčastí :totlsmile: :perfect: :mrgreen: :hah:pak jsem se konečně dočkal toho aby se mi každej omluvil osobně a přede všema, jenom jeden člověk se zachoval tak jak měl a jeho jméno jsem neřek, když by ke mně přišel kdokoliv z nich v tom momentě když jsem tahal telefon z pouzra a řekl ať nikam nevolám, tak bych se tomu zasmál hnedka, ale když to chtěly tak to maj a já se SMĚJU JAKO POSLEDNÍ :totlsmile: :totlsmile: :totlsmile: :totlsmile: třeba jsem to udělal špatně, ale já mám z toho dobrej pocit, jo a měli jste vidět ty jejich ksichty když jsem jim řek, že ten polda byl kámoš a že to byla akorát prdel, tak jak jjim to zamrzlo na té hlavě tak to bylo jako když zamrzne Win. XP na PC :totlsmile: :totlsmile: :totlsmile: :totlsmile: :perfect: :perfect: :hah: :hah: :cooler: :cooler: :cooler:
dovětek: ten co přinesl tu samolpku tak mi řekl do telefonu, že si tu samolepku stáhnul na internetu a pak nechal vytisknout, tak proto i to padělání, jo a teto člověk je zastupitel na jednom Pražském obvodě :dih:
Naposledy upravil(a) mouse dne 17.03.2013 09:03, celkem upraveno 1 x.
Obrázek
Ford Grand C-Max 1.6 TI-VCT 92kw rv.2012 GRANDÍK
Obrázek

tym
Test driver
Test driver

Příspěvek od tym » 17.03.2013 08:10

Pomsta se nejvíc vychutná za studena :D .

Odpovědět

Zpět na „Pokec“