Slyšel jsem že směnka je nejlepší protože soudy dávají platební příkaz ev. exekuci bez zbytečných odkladů. Je otázka zda ale něco má co mu může exekutor sebrat.foki píše:mam to zajistene smenkou .
co vas v posledni dobe vytocilo
-
- Pokročilý
Re: co vas v posledni dobe vytocilo
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
teoreticky jo http://www.aaapoptavka.cz/dodavatele/11 ... d47b360716
tohle ma jako fyzicka , ne s.r.o.
tohle ma jako fyzicka , ne s.r.o.
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
- smoula
- Test driver
Přijít za ním s Ivanem. Který mu slušně ale důrazně vysvětlí, že by se pohledávky měli plnit... Tak bych to asi udělal já... 

- Mufin01
- Test driver
Směnky mají soudy rády
Tam totiž není o čem dlouho rozhodovat. Musí ovšem být platná, vč. všech náležitostí, ale to už ty foki asi víš, jak sepsat směnku 

- smoula
- Test driver
Mufin: to sice ano, ale dotyčný se může odvolat a pod a může se to táhnout klidně i několik let... Vím to né z vlastní, ale z blízké zkušenosti 

- tym
- Test driver

http://byznys.lidovky.cz/vanek-smejdi-m ... mpaign=sph
- miki21
- Test driver
Chtěl bych tímto poděkovat neznámému traktoristovi, který mi před vrata ze sousedního parkoviště nahrnul óóóhromnou hromadu sněhu. Výsledkem je půlhodinové intenzivní odhazování.
Zas na druhou stranu trošku pohybu neuškodí.....já už chci léto

Zas na druhou stranu trošku pohybu neuškodí.....já už chci léto

Fofo II 1,8 16v modrá combi
Funguje zde funkce HLEDAT Prosím,používejte ji před založením nového tématu.
- tym
- Test driver

- Spláchnutej
- Nováček
- miki21
- Test driver
Tak děkuju, žes ho na mně poslal

Fofo II 1,8 16v modrá combi
- tym
- Test driver
-
- Pokročilý
No to je asi jedno - směnku ti určitě podepisoval jako fyzická osoba a ne jako s.r.o. . Ale jestli má kromě dluhů taky něco co by se dalo zabavit a prodat. Do otroctví ho vzít nemůžeš - to prý nedavno zrušili.foki píše:tohle ma jako fyzicka , ne s.r.o.
-
- Pokročilý
Viděl jsem to video a to jsou vážně šmejdi. Dneska už člověk nemůže věřit ničemu - aby v obchodě s lupou studoval co je kde napsáno . Nejlepší že to zamíchali mezi normální maso a jěště lepší že kilo masa s vodou stálo stejně jako kilo čistého masa - ale zato na to dali nálepku "výhodná koupě".tym píše:![]()
![]()
Ani tak ne z toho "masa", v dnešní době se naštěstí dobře dají v obchodě s*ačky vyselektovat, ale z vyjádření mluvčí Alberta...
Nenajal Albert poslední dobou do managementu nějaké bývalé bazaristy ?
- mouse
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
mouse píše:tak já jsem se dneska nas*al v práci a to tím, že jsem přišel do vozovny z ranní směny a tam mi řekl jeden kluk, že mně tam sháněly dva chlapy a, že okukovaly moje auto, tak pak se přidaly další dva a z jeden z nich můj šéf, pak se chtěl zeptat na stěrače co tam mám a šly jsme k předním stěračům a tam jsem si všimnul, že mám nějakej lístek nalepenej na skle, tak jsem se podíval a vomo tam napsáno EXEKUČNĚ ZABAVENO a bylo z Ústí n/ Labem, takže proběhl tel. manželce aby mi našlatelefon a tu firmu a tam, že nic na mně nemaj, pak opět hovor s manželkou a pak přišel jeden z kreténů a abych byl v klidu, že je to jenom sranda, haha fakt jsem strašně smál, udělalo se mi blbě a pak jsem šel i blejt a vzalo mně to z toho důvodu, že mi asi tak před 3 roka přišel shodou okolností ex. výměr ( nezaplatil jsem pokutu ) a bylo to taky z Ústí n/ Labem, tak jsem to tam pak seřval na jednu hromadu a i s šéfem kterého jsem poslal do oných zadních částí těla![]()
![]()
![]()
![]()
tohle prostě posraly a jedou v tom 4 lidi, ale pomsta se bude konat u třech, ten jeden toho fakt lituje a ty tři se smály ještě i pak, takže pomsta bude sladká, ale až když to nebudou fakt čekat
a tak schálně poradíte mi nějakou odvetu ?
ten co mi to řekl, ať jsem v klidu, dostal pěknou facku, že se mu to kousavý otočilo dozadu
tak pište co jim udělat, ale ať to stojí zato
takže kdo se směje naposled ten se směje nejvíc

proběhla vendeta a to tak, že jsem nejdřív řekl, že mi volala PČR skrze tu samolepku a že ta firma dala podnět k vyšetřování, pak byl nějakou dobu klid a následně přišla rána jako z nebe, mám kámoše u PČR a šel do toho, zašel za mnou na vozovnu a pak co se dělo byla prdel největší

jeden se snažil to shodit na druhého, ale jedno jméno jsem neřek, protože se mi omluvil, ale ostatní nee, takže měly smolíka, pak jsem šel ven a polda zůstal v kanclu a asi tak za 10 min. vyšel ven s úsměvem, pak já jsem šel dovnitř a bylo mi řečeno, že údajně se dopustily tresného činu zneužití a padělání úřední listiny se spoluúčastí

dovětek: ten co přinesl tu samolpku tak mi řekl do telefonu, že si tu samolepku stáhnul na internetu a pak nechal vytisknout, tak proto i to padělání, jo a teto člověk je zastupitel na jednom Pražském obvodě

Naposledy upravil(a) mouse dne 17.03.2013 09:03, celkem upraveno 1 x.
- tym
- Test driver
Pomsta se nejvíc vychutná za studena
.