Blackhawk píše:Tak to si celkom dobre dopadol.
To sakra dobře, když jsem na metru vytratil 35 000J kinetické energie a na ten kotník mohlo působit tak 7 milionů Pa?- Já počítal s trojnásobným g a plouchou kotníku kolek 4cm^2, při m=95 kg
Blackhawk píše:Tak to si celkom dobre dopadol.
Ale taky terorizují mladší ročníkyVH123 píše:Spousta starých vesnických babek taky nesundá šátek z hlavy co je rok dlouhej a muslimky rozhodně nejsou.
Nech řízek řízkem Pepíčku a pojď k tabuli a popiš nám jak správně připojit rozbušku na budík.VH123 píše: Nedělejme z toho drama, mně osobně by muslimská učitelka ve školce rozhodně nevadila. Ale zajímalo by mě jak se staví třeba k tomu když musí dětem pomoct třeba s rozkrájením vepřového šnyclu.
to nechapu lidi si natrhnou meniskus a pak jdou loupitshibio píše:Po neděli natržený meniskus z fotbalu. A včera pokus o vyloupení sklepa
Tak na todle téma jsem viděl bezva vtip - instruktor terorista ověšenej trhavinu říká studentům: "Dobře se dívejte, podruhé už vám to ukazovat nebudu."PeS píše:Nech řízek řízkem Pepíčku a pojď k tabuli a popiš nám jak správně připojit rozbušku na budík.
Ja myslim,ze by tam mel zustat az do konce kvalifikace. Kdyz uz to takhle pos..l, tak at to dotahne do konce. Proc by to mel tedka nekdo davat dokupy za nej.tym píše:Ten člověk absolutně nemá soudnost.
http://fotbal.idnes.cz/bilek-trener-kva ... reprez_min
VH123 píše:Tak na todle téma jsem viděl bezva vtip - instruktor terorista ověšenej trhavinu říká studentům: "Dobře se dívejte, podruhé už vám to ukazovat nebudu."PeS píše:Nech řízek řízkem Pepíčku a pojď k tabuli a popiš nám jak správně připojit rozbušku na budík.
Nemáš nějak vyglajdané pedály v autě, že se ti to opakujeBlackhawk píše:Chlapi, ked budete mat po 4 operaciach kolena prihlaste sa spat. Respektive po 5-tich, kedze sa chystam na dalsiu.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host