a ty škrábance na pravém zadním blatníku u superbu snad dokazují že ji vytlačil či s tím autem měl kontakt... nezapomen pls na to jsou 3 svědciOFC píše:To jak se to doopravdy stalo ví jen lacina, řidička mazdy a její spolujezdec. Provařené video nedokazuje vůbec nic, tak prosím zanechte soudů. Jistě, je to obrovské řidičské selhání (i kdyby do ní nenarazil vůbec, nebo jen lehce- neúmyslně- při házení myšky), a zákaz řízení na 7 let beru, ale dostat za to pět let natvrdo? to je imho dost silná káva, zvlášť když se vlastně nikomu nic nestalo. Ale tv nova a server idnes si to tak přáli, tak to tak bude.
aby to sem patřilo- mě potěšila tato akce dvou střízlivých výtržníků: http://praha.idnes.cz/video-vandalove-u ... zpravy_cen
petulak píše:Dva dny to tam chodila okukovat,kde co je. Já ji říkal,že to přez noc zpřeházej a bude v pr....!! Ale dobře to dopadlo.
Nemas nahodou video?? Mohla by to byt prdelpetulak píše:Taky výhra: moje drahá ženuška vyhrála 5 minut nákupu v Lidlu,zdarma. Tak jim to tam zasekla za 11 820 kč. / nejvíc bylo chlastu/![]()
![]()
To taky pujde stocit na rulicku a dale zuzitkovatpetulak píše:Ůčtenka z tohoto nákupu měří 86cm!![]()
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host