co vas v posledni dobe vytocilo
- Infinter
- Zkušený
Re: co vas v posledni dobe vytocilo
Máme před barákem zaplacená parkovací místa. Fakt nechápu, proč si někdo myslí, že když nepřejede tu závoru, tak že se ho to netýká?? 

-
- Pokročilý
Takové vyhrazené místo by mělo být nějak označené cedulí. Když je zábrana dole a nikde není nic napsané tak přesně tohle můžeš čekat.Infinter píše:Máme před barákem zaplacená parkovací místa. Fakt nechápu, proč si někdo myslí, že když nepřejede tu závoru, tak že se ho to netýká??
- petulak
- Test driver
FF-1.8-16V-ZETEC-E, SPORT-hatchback
-
- Junior
Jo to mi připomíná parkování u kamarádky. Bydlí v novostavbě, kde je na začátku "ulice" cedule o soukromém pozemku a zároveň cedule "obytná zóna". Na zemi jsou pak různě namalovaná parkovací místa, která prý mají lidé koupené. Nicméně tam nejsou žádné další cedule. Což o to, je to soukromý pozemek, může se tam tedy parkovat tak, jak si určí majitelé. Jenomže, když tam člověk zaparkuje jinde, než je namalováno (i přes to, že nepřekáží), dostane "parkovačenku" od měšťáků. Teď se ptám. Podle čeho se tam tedy řídit? Je-li to soukromý pozemek, tj. není to veřejně přístupná komunikace, tak tam měšťáci nemají co dělat. Je-li to veřejná komunikace, musí tam být značky, podle kterých se má řidič orientovat.PeS píše:Takové vyhrazené místo by mělo být nějak označené cedulí. Když je zábrana dole a nikde není nic napsané tak přesně tohle můžeš čekat.
- Mufin01
- Test driver
Pokud na tom parkovišti, i když soukromém, nejsou žádné zvláštní předpisy, tak je to účelová komunikace, na které platí normální pravidla silničního provozu (stejně tak třeba parkoviště u obchoďáků). Městapo tam pak přijíždí nejspíš na udání nějakého místního agilního důchodce.
- Infinter
- Zkušený
Okolo nás je sousta místa na parkování, krom toho tenhle člověk tam nestojí poprvé, předpokládám že to je někoho návštěva. A proto předpokládám že ví, že to je soukromé, ale že zaparkuje tak, jakoby tam nestál, to hlava nebere.PeS píše:Takové vyhrazené místo by mělo být nějak označené cedulí. Když je zábrana dole a nikde není nic napsané tak přesně tohle můžeš čekat.Infinter píše:Máme před barákem zaplacená parkovací místa. Fakt nechápu, proč si někdo myslí, že když nepřejede tu závoru, tak že se ho to netýká??
- Infinter
- Zkušený
Teď jsem zjistil, že to je celé obytoná zona a tam se nesmí parkovat nikde, kde to není značkou povoleno.. Takže celý náš barák parkuje na pokutu a navíc někteří za to "parkovací" místo platí městu pronájem
Prostě náš stát 

- LUKAŠ
- Test driver
a to se vyplatí

Ford Focus combi 1.8 TDDi Endura, r.v. 2000, GHIA 90PS
Galerka: Lukáškuv Focus (DRÁČEK)

https://www.facebook.com/groups/fordgroups/
Galerka: Lukáškuv Focus (DRÁČEK)

https://www.facebook.com/groups/fordgroups/
-
- Pokročilý
No ten pozemek zjevně není komunikace takže tam je parkování otázka vlastníka pozemku jestli to povolí nebo ne. Ale měl by tam dát nějakou ceduli. Koneckonců kdyby jsi tu zábranu měl nahoře tak ti tam nikdo parkovat nebude.Infinter píše:Teď jsem zjistil, že to je celé obytoná zona a tam se nesmí parkovat nikde, kde to není značkou povoleno.. Takže celý náš barák parkuje na pokutu a navíc někteří za to "parkovací" místo platí městu pronájem
-
- Test driver
No, a proč ta závora nebyla vztyčená?Infinter píše:Máme před barákem zaplacená parkovací místa. Fakt nechápu, proč si někdo myslí, že když nepřejede tu závoru, tak že se ho to netýká??
Jak mám vědět, že to je něčí místo? Já bych naopak řekl, že abonent nezaplatil a tak je volno.
Seat Altea XL-prodáno
Ford Focus kombi, 1,8 TDCi, 85 kW, Ghia(+tempomat,+DRL), RV 05/2002-prodáno
Honda Jazz, 1,4 GD1 61 kW, automat(+DRL), RV 03/2003
Škoda Forman 135, LPG, 43 kW, GLX, RV 12/1992, model 1993-prodáno
- lucky.jack
- Test driver
Tak naposledy tohle http://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... 52&t=35682 
A jak koukám nejsem sám koho tady pan moralista chce usměrňovat. Celej den na hovno a pak ještě tohle. KUA KUA KUA KUA KUA!!!!!
Pardon, ale muselo to ven

A jak koukám nejsem sám koho tady pan moralista chce usměrňovat. Celej den na hovno a pak ještě tohle. KUA KUA KUA KUA KUA!!!!!
Pardon, ale muselo to ven

Focus III combi, 10/2011, 1.6 Ti-VCT 105 poníků
>Galerie< - Focus II combi 10/2007 Collection(mezifacelift), 1.6 TDCi 66 kW/214Nm - chip 81kW/245Nm
>Galerie< - Focus II combi 10/2007 Collection(mezifacelift), 1.6 TDCi 66 kW/214Nm - chip 81kW/245Nm
- ZaQik
- Admin
dneska jsme meli doma "pripominaci" den ... zjistil jsem, co jsem vsechno nasliboval doma udelat
--------------------------
Kdyz muz rekne, ze neco udela, tak to opravdu udela. Vazne neni nutne, aby mu to zena kazdeho pul roku pripominala.

--------------------------
Kdyz muz rekne, ze neco udela, tak to opravdu udela. Vazne neni nutne, aby mu to zena kazdeho pul roku pripominala.
Ford Focus mk3 combi 1.6 Ti-VCT, r.v.2018 + Ford Fiesta mk7 3D 1.25, r.v.2014
byl Ford Focus mk2 combi 1.6, r.v.2009 + Ford Fiesta mk6 1.4 TDCi r.v. 2004
Nejsem poradna, encyklopedie ani hotline spolecnosti Ford - ptejte se na foru, od toho je.
byl Ford Focus mk2 combi 1.6, r.v.2009 + Ford Fiesta mk6 1.4 TDCi r.v. 2004
Nejsem poradna, encyklopedie ani hotline spolecnosti Ford - ptejte se na foru, od toho je.
- lucky.jack
- Test driver
Taky pěkný... To je mi nějaký povědomý 

Focus III combi, 10/2011, 1.6 Ti-VCT 105 poníků
-
- .
- Kontaktovat uživatele:
Jak to funguje?..představil jsem si lampičku namířenou do obličeje a plácot vařečky... 

ST 340 by DreamScience ( 343PS 242kW 547Nm )
EX: Mondeo Mk4 Titanium S
EX: Mondeo Mk4 Titanium S
-
- Pokročilý
Co já mám zkušenost, tak je to většinou ve chvíli, kdy na chvíli vypneš a snažíš se si trochu odpočinout
Vypadáš v tu chvíli nevytíženě, což ženská asi vycítí a usoudí, že je nejvhodnější čas připomenout ti co máš udělat