nejake stopy ? specificke odcizene veci ?Matted píše:nezmizelo vše ale hodně věcí...lucky.jack píše:![]()
![]()
Jako fakt?
Evidentně jsi zapomněl na Kalouska.Pittbul píše:No tak to![]()
![]()
!!!! Slavnej Klaus............................
prying píše:Evidentně jsi zapomněl na Kalouska.Pittbul píše:No tak to![]()
![]()
Ber to tak, že jsi magor.Pittbul píše:prying píše:Evidentně jsi zapomněl na Kalouska.Pittbul píše:No tak to![]()
![]()
To mám brát jako jak? Nějak nerozumím tomu smajlíku na konci.................jako že za to může i Kalousek a já jsem magor že jsem ho tam nenapsal nebo jsi zastáncem Klause a já jsem opět magor, že jsem si dovolil to takto napsat?
Jak tomu mám rozumět?
okno v přízemí, někdy v rozmezí čtvrtek 19h - pátek 16h(pak si odkráčel dveřma)foki píše:jak se tam dostal ? jak dlouho jste byli pryc ?
No tak to je drzost co všechno kradouMatted píše:v kuchyni váhu , čaje, kafe, sušenky, lednici vybal komplet, vzduchovku, dalekohled....
tohle mi pripomelo , kdyz jsme nekdy v 95 prijeli z rakouska s nalozeným autem , tak kolegovo sousedka ve dve hodiny rano vykoukla , pak sla dolu k brance tam zacala zkouset zvonek a rvala na staryho ktery uz stal na balkone , ze zase nezvoni a pritom si malem mohla vykroutit krk ale kdyz je pak vykradly tak asi 3 sousedi okolo neco rekly jen tahle i kdyz byla doma nic nevidela .321910336 píše: když člověk přijede z nákupu tak všichni najednou umývají okna aby viděli co si člověk dovezl
kde ma tchan dum , tak nekdo ze sousedu si nechal namontovat novou kuchyn asi kolem 200t , a protoze to byla novostavba tak tam moc nejezdily a kdyz prijely za tyden tak to bylo jako pred montazí .vykys píše:.... manzelka vypravela, jak nejakemu jejimu kolegovi vykradli domecek. co neodnesli to rozmlatili, vcetne dveri a oken. pry doslova uplne vsechno.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Semrush [Bot] a 6 hostů