:( - r0mik žije! bez ujmy na zdravi- UUF! -video strana 9
- Bulbaj
- Nováček
Re: :( - r0mik žije! bez ujmy na zdravi- UUF!
Přeji ti pěkné Vánoce a hlavně aby to bylo tvé poslední bourání .
- canndale
- Zkušený
super, som velmi rad ze si v poriadku, velmi rad citam Tvoje prispevky.. focus zas dokazal ze je bezpecny, aspon mas dovod na zmenu 
inak sa mi velmi paci Tvoja oddanost autu citujem:

inak sa mi velmi paci Tvoja oddanost autu citujem:
..pamatuju si jen to ze jsem videl vedle auta lezet poloosu..

Toyota Highlander 2.5h
Small CX3
Ford Focus 2010, 1.6i 74kW
Small CX3
Ford Focus 2010, 1.6i 74kW
- r0mik
- .
- Kontaktovat uživatele:
dekuji vsem za podporu, moc si toho cenim
ps: ja u focuse zustanu, po tomhle crashtestu mu verim.. nebudu si nic namlouvat, spravovat to nebudu, rozeberu jej, rozprodam na dily.. takze uz mi piste pomalu objednavky
pri koupi jsem mel stesti ze jsme pockali na FoFo s airbagy, jinak jsem tu uz nemusel vubec byt
do budoucna vim ze chci jedine auto s airbagy, zatim bych to videl na na Focuse1, mozna Focuse2, at muzu nosit to krasne triko Ford-Focus.cz
to video "evoluce r0mikova focuse" dodelam, jen ve stylu kde budou fotky zniceneho FoFo..takova odstrasiva poucka "nemyslis zaplatis", akorat nizkorozpoctova primo ze života
musim to brat s nadhledem, tak jsem mel dilema zda udelat "sport" styl auta, nebo "clean".. ted max muzu v garazi přeskládávat dily z hromady na hromadu

ps: ja u focuse zustanu, po tomhle crashtestu mu verim.. nebudu si nic namlouvat, spravovat to nebudu, rozeberu jej, rozprodam na dily.. takze uz mi piste pomalu objednavky

do budoucna vim ze chci jedine auto s airbagy, zatim bych to videl na na Focuse1, mozna Focuse2, at muzu nosit to krasne triko Ford-Focus.cz
to video "evoluce r0mikova focuse" dodelam, jen ve stylu kde budou fotky zniceneho FoFo..takova odstrasiva poucka "nemyslis zaplatis", akorat nizkorozpoctova primo ze života
musim to brat s nadhledem, tak jsem mel dilema zda udelat "sport" styl auta, nebo "clean".. ted max muzu v garazi přeskládávat dily z hromady na hromadu

Focus 2002 RS "WRC Ášín"-track car
Focus 2002 RS #1121-radost
Focus 2002 ST170 "BO!!!"-track car
Focus 2002 ST170
Focus 2003 ST170 kombi s tažným
Transit 2004 2.4tddi odtahovka
Smax 2006 2.5T LPG
Smax 2007 2.5T LPG
Smax 2007 2.5T
Focus 2002 RS #1121-radost
Focus 2002 ST170 "BO!!!"-track car
Focus 2002 ST170
Focus 2003 ST170 kombi s tažným
Transit 2004 2.4tddi odtahovka
Smax 2006 2.5T LPG
Smax 2007 2.5T LPG
Smax 2007 2.5T
-
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
rOmiku ku*va ty mas stesti! Na auto kasli - bud rad, ze to dopadlo, jak to dopadlo. Kazdopadne drzim pesti v dalsich dnech. Rum s tebou 

- Mira
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
I s VámiMarex píše:Rum s tebou

- Fokal
- .
- Kontaktovat uživatele:
Jojo, FF je bezpečný auto, jak už jsem se sám přesvědčil
Jsem rád, že jsi to takle v pohodě přežil a už střádáš plány na nový auto, je vidět, že je vše v pořádku
Držim palce, ať díly rychle rozprodáš a za chvíli ti bude stát v garáži novej mazel 

ST150
- PedroH
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Teda, nebyl jsem tu delší dobu (služby v práci, vánoce...) a teď jsem se prokousal tímhle vláknem a nestačím valit oči.
Takže to vezmu taky v odrážkách:
- Romiku, měl jsi obrovské štěstí, gratuluju k přežití relativně bez následků takové rány
- Co se týká těch dvou událostí za sebou - první byla nahlášená nehoda, ta druhá nejpravděpodobněji když nakládali auto na odtahovku, tak vytekl olej a pohonné hmoty a tak se jelo podruhé na to samé místo - je to běžná praxe - proč čekat zbytečně několik hodin na místě, než přijede odtahovka a než policie vyšetří nehodu
- Plechy se dají nahradit, hlavně že zdraví je!!!
Sloužil jsem 23.ranní a 24.noční a řeknu vám, že tak neklidné vánoce jsem už dlouho nezažil - výjezdů bylo požehnaně.
Tak na závěr - Romiku, dej se rychle do kupy, ať se podaří nové fofo a zas brzy jsi mezi námi. Pozdravuj ženu, máš štěstí, že ji máš a že se o tebe tak dobře stará (včetně avíza o nehodě zde na foru). Pokud bys něco potřeboval, tak určitě napiš, jsou zde blue angels a myslím, že i ostatní rádi pomůžou kamarádovi. DRŽ SE!!!
Takže to vezmu taky v odrážkách:
- Romiku, měl jsi obrovské štěstí, gratuluju k přežití relativně bez následků takové rány
- Co se týká těch dvou událostí za sebou - první byla nahlášená nehoda, ta druhá nejpravděpodobněji když nakládali auto na odtahovku, tak vytekl olej a pohonné hmoty a tak se jelo podruhé na to samé místo - je to běžná praxe - proč čekat zbytečně několik hodin na místě, než přijede odtahovka a než policie vyšetří nehodu
- Plechy se dají nahradit, hlavně že zdraví je!!!
Sloužil jsem 23.ranní a 24.noční a řeknu vám, že tak neklidné vánoce jsem už dlouho nezažil - výjezdů bylo požehnaně.
Tak na závěr - Romiku, dej se rychle do kupy, ať se podaří nové fofo a zas brzy jsi mezi námi. Pozdravuj ženu, máš štěstí, že ji máš a že se o tebe tak dobře stará (včetně avíza o nehodě zde na foru). Pokud bys něco potřeboval, tak určitě napiš, jsou zde blue angels a myslím, že i ostatní rádi pomůžou kamarádovi. DRŽ SE!!!

- KTM
- Junior
Taky se připojuji k brzkému uzdravení. A tobě díky za ujmutí na Bíloveckém srazu. Jsem tady poprvé,tak mě berte s rezervou. Martin B. z Nového Jičína nic KTM
Martin,Ford Focus kombi 1.8 TDDI, 115PS, 4/2000, WOLF
-
- Test driver
Ježíšku r0miku počitej se mnou jako s osobním řidičem, kdykoliv budu moct jsem jen tvůj
PS: Proč je r0mik ježíšek???
[odpověď zde]

PS: Proč je r0mik ježíšek???

- Ada
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Čtu toto až dnes a valim oči.
Určitě je tvů návrat domů ,nejhezčí Vánoční dárek pro rodinu i ostatní.
Hlavně se brzy zotav a na plechy se vys*r.
Hezké vánoční dny.
Určitě je tvů návrat domů ,nejhezčí Vánoční dárek pro rodinu i ostatní.
Hlavně se brzy zotav a na plechy se vys*r.
Hezké vánoční dny.

Focus ll,3 Dv.HB,Zetec 1.6,BlueJeans color 04.2006
"Když nejde o život,tak jde o hovno"
- Happy-Gilmore
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
Ty voe :-O Predchvili jsem se teprv vratil ze svatebni cesty a uz tu ctu takove hruzy
r0miku hlavne ze se jsi vporadku, ze top jenom odnesly plechy.

Ford focus 1.8

- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
rOmiku,
teprve dnes jsem na tuto udalost narazil. Hlavne ze jsi zdravy. Myslim, ze se potvrdilo, ze Ostravaci maji tvrdy korinek. Preji ti vice stesti v novem roce.
teprve dnes jsem na tuto udalost narazil. Hlavne ze jsi zdravy. Myslim, ze se potvrdilo, ze Ostravaci maji tvrdy korinek. Preji ti vice stesti v novem roce.
- FOCKI
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
tyyyy r0miku, co nám to děláš?? člověk tady chvilku není a už se dočítá takové věci
doufám, že bude všechno v poho. Terka tě pozdravuje. dej pak fotky fofa pokud to půjde.

- munch
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
ahoj, to je smula skurveny stromy
mě se stalo něco podobnyho taky mi ustřelila prdel v zatačce na horizontu naštěsti sem to stihnul stočit na stranu kde nebyli stromy
ted vidim jak sem moch taky dopadnout sakra ,ale hlavně že si zdravej !
škoda že si poničil i střechu hned bych ji bral i tu kapotu

škoda že si poničil i střechu hned bych ji bral i tu kapotu

Ford Focus 1.8 TDCI 150PS 3Dveř
- misoo
- Test driver
- Kontaktovat uživatele: