AAA Auto

Odpovědět
Ac1D
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: AAA Auto

Příspěvek od Ac1D » 25.07.2012 18:24

VladoZ píše: Když už člověk něco zvěřejní, tak ne pro sebe, ale pro tu veřejnost :wink: :wink: Aby pomohl tím, kteří sem zavítají po něm podobně, jak předtím zde bylo pomoženo jemu :D .
Acka ci Esa to jsou uz davno znamy firmy i s jejich praktikama ale lidi tam stejne chodi "Co kdyby tam na me cekal nejaky krasavec co ma najeto nula nic a byl skoro zadarmo" :roll:
Focus kombi TDCI,85KW,2008
Focus kombi TDDI,66KW,2004

Wolodyjowsski
Zkušený
Zkušený
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wolodyjowsski » 25.07.2012 18:32

VladoZ píše:. Nicméně před koupí tvrdě vyjednávali...
V Áčkách? To bych chtěl být svědkem. Těm je to úplně jedno, kup nebo nech být,tenhle "megamarket" má svůj byznys postaven na splátkovém prodeji pro...řekněme "méně majetné" a těch je pořád víc :D

Maria.Vaic
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maria.Vaic » 25.07.2012 19:06

Wolodyjowsski píše:
VladoZ píše:. Nicméně před koupí tvrdě vyjednávali...
V Áčkách? To bych chtěl být svědkem. Těm je to úplně jedno, kup nebo nech být,tenhle "megamarket" má svůj byznys postaven na splátkovém prodeji pro...řekněme "méně majetné" a těch je pořád víc :D
Dotyčný pravděpodobně mluvil jazykem jejich kmene... :perfect:

VladoZ
Nováček
Nováček

Příspěvek od VladoZ » 25.07.2012 21:15

No, i prodejce v AAA je jen člověk, navíc jsou hodnoceni i dle počtu prodaných kusů, takže jedno jim to není, to je jejich jediná slabina :ble2: :ble2:

VladoZ
Nováček
Nováček

Příspěvek od VladoZ » 25.07.2012 21:30

"ve vetsine pripadu prijde zakaznik ze chce za smesne penize plnou naloz , pokud bazarnik chce aspon neco vydelat , tak proste to auto sezene s tim ze ho stocí".
-představ si tu samou situaci u nového auta- třeba Francouzi teď moc neprodávají, takže přijde zákazník a bude chtít nový C5 za 250 000 Kč. Myslíš, že mu jej dealer prodá? Přitom taky potřebuje prodávat. Ale je hranice rentability, pod kterou nepůjde. Tu cenovou válku tedy kdysi museli zahájit prodejci.
Ti jsou pak zoufalí, že poctivé auto téměř nejde prodat, na druhé straně jsou tisíce zájemců, kteří nakonec raději koupí novou Thalii, protože se bojí koupit ojetinu netroufajíc si bezpečně projít džunglí falešných kupů...

Nemyslím si ale, že je nejdůležitější zjistit, kdo začal a kdo je víc na vině. Spíše bych chtěl hledat jak z toho ven... :nixw:

"jiz nejaky rok se o neco podbneho snazim ale za posledni 3 roky me to stalo cca pul milionu (to je castka , kterou jsem prodelal na dovezených autech s tím ze abych je vubec prodal tak jsem musel ceny upravit dle cen v inzretních portalech"
-přiznám, že nevím detaily jak to funguje, ale nešlo by zjistit zájemce předem, případně vybnrat od nich zálohu a pak teprve dovážet? Tohle mě mrzí, protože po bezpočtu hodin strávených na tomto fŕu si Vás vážím a jsem rád, že někdo jako Vy tu je. Zároveň bych byl nerad, kdyby jste po špatných zkušenostech rezignoval na to, co děláte.

Nešlo by se např. spojit s lidmi jako paní Maria Vaic a dalšími, co to dělají poctivě, udělat společný nabídkový i-portál i s vysvětlujícím textem a zárukami na km a technický stav vozidel? Naštvaných lidí je už dost, třeba by se to ujalo...

Ac1D
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ac1D » 25.07.2012 22:13

VladoZ píše:...
hezky ses rozepsal jenze realita v ceskych bazarech (aspon teda ve vetsine) je ze nejakou slevu muzes dostat treba kdyz se prokaze vada (viz kompenzace na nasledny opravy jak v ty reportazi) a kdyz bazarnik zjisti ze kupujici o autech neco vi vytahne znamou fraze ze s tim autem nic nedelali takhle to prislo a kdyz to nekoupite vy koupi to nekdo jinej.Oni nepotrebuji prodavat desitky aut kazdy den za malou provizi,jim delaji ksefty ty sroty co vykupujou na malo a draze prodaji a uplne nej kdyz si to vezme nekdo jeste na splatky :puke_r:

Jak poznas poctiveho prodejce? Podle par prispevku zde na foru? Ze to neni JPP? A co kdyz Vaic je ta s WYfuture? :hah:
Focus kombi TDCI,85KW,2008
Focus kombi TDDI,66KW,2004

Maria.Vaic
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maria.Vaic » 25.07.2012 22:17

,, Jak poznas poctiveho prodejce? Podle par prispevku zde na foru? Ze to neni JPP? A co kdyz Vaic je ta s WYfuture? :hah: "

Můžete mi, prosím, tento, Vámi napsaný, odstavec vysvětlit? Jak to myslíte?
Děkuji.

Maria.Vaic
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maria.Vaic » 25.07.2012 22:55

Jinak, toto se mi moc líbí: ,,PŘESEDNĚTE DO LEPŠÍHO V AAA AUTO
VLASTNÍME PŘES 98 % AUT Z NABÍDKY"... Tím pádem nemají právo vymlouvat se, že zrovna ten stočený kus, resp. havarovaný, zaplavený, vyhořený,..., jsou ty zbylé 2 procenta :blee:

http://www.aaaauto.cz/cz/vyhody-koupe-o ... tml?id=461

Přemýšlím, proč tam ti zákazníci pořád ,,lezou"? Možná proto:

http://www.aaaauto.cz/cz/kontrola-stavu ... tml?id=487 :perfect:

Chápu, kdo jiný nabízí skvělou a zaručenou Autogaranci Carlife? Nikdo. Jedině áčka. :dih:

Já však čtu s porozuměním, doufám, že ostatní také:

https://or.justice.cz/ias/ui/vypis-vypi ... kgrg%3d%3d

https://or.justice.cz/ias/ui/pdf-$vypis ... NXgQ%3d%3d

http://www.anthony-denny.com/
Naposledy upravil(a) Maria.Vaic dne 26.07.2012 00:51, celkem upraveno 1 x.

tmx
Nováček
Nováček

Příspěvek od tmx » 25.07.2012 23:50

Naše průměrná marže na jednom vozidle je pouze 6200 korun.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

:wallbash:
Ex: Ford Focus Combi 1.8 85kW, 2002, modrá Metropolis
Nyní: Hyundai i30 HB 1.6 MPI 88kW, 2014

foki
Admin
Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od foki » 26.07.2012 07:44

VladoZ píše:"ve vetsine pripadu prijde zakaznik ze chce za smesne penize plnou naloz , pokud bazarnik chce aspon neco vydelat , tak proste to auto sezene s tim ze ho stocí".
-představ si tu samou situaci u nového auta- třeba Francouzi teď moc neprodávají, takže přijde zákazník a bude chtít nový C5 za 250 000 Kč. Myslíš, že mu jej dealer prodá? Přitom taky potřebuje prodávat. Ale je hranice rentability, pod kterou nepůjde. Tu cenovou válku tedy kdysi museli zahájit prodejci.
je neadekvatni srovnavat nove auto s ojetým
Nemyslím si ale, že je nejdůležitější zjistit, kdo začal a kdo je víc na vině. Spíše bych chtěl hledat jak z toho ven... :nixw:

"jiz nejaky rok se o neco podbneho snazim ale za posledni 3 roky me to stalo cca pul milionu (to je castka , kterou jsem prodelal na dovezených autech s tím ze abych je vubec prodal tak jsem musel ceny upravit dle cen v inzretních portalech"
-přiznám, že nevím detaily jak to funguje, ale nešlo by zjistit zájemce předem, případně vybnrat od nich zálohu a pak teprve dovážet? Tohle mě mrzí, protože po bezpočtu hodin strávených na tomto fŕu si Vás vážím a jsem rád, že někdo jako Vy tu je. Zároveň bych byl nerad, kdyby jste po špatných zkušenostech rezignoval na to, co děláte.

nikdo ti neda zalohu aníž by auto videl a x krat se mi stalo źe jsem poslal fotky a ten dotycny sedel hodiny u internetu a hledal za kolik to auto je a kolik na nem mam .ma tohle clovek zapotřebí opravdu jsem posledni dobou chovanim lidí tak znechucen , ze uvazuju dilnu i domek prodat koupit si 1-2 domečky u lesa a pronajimat jako penzion , znamy co presel z aut na penzion si libuje jaky ma klid . a opravdu tech par desitek tisic co se servisem a prodejem vydela nestoji za ty nervy ktere clovek s lidma má
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč

VladoZ
Nováček
Nováček

Příspěvek od VladoZ » 26.07.2012 14:06

"nikdo ti neda zalohu aníž by auto videl"
- Lidi jsou divní, jste přeci seriozní člověk roky působící zde na fóru s dobrými recenzemi a sepsat dobře ošetřenou sprostředkovatelskou smlouvu je s pomocí internetu možné za 15-120min.(pro perfekcionisty jako ja, co si srovnají 5-6 vzorů a ještě přečtou příslušné paragrafy Občanského zákoníku. Vymínit podmínky, které má auto splňovat, přece není problém :irre:
Když to tady čtu, tak se sám sobě ptám, jestli nežiju někde ve zlatý kleci, přitom pracuji v obyčejné fakultní nemocnici v obyčejném středoevropském hlavním městě, ale takové lidi moc nepotkávám. Holt, svět ulice je asi drsný... 8O

"a x krat se mi stalo źe jsem poslal fotky a ten dotycny sedel hodiny u internetu a hledal za kolik to auto je a kolik na nem mam"
- a s tím se Vám pak i chlubil?? Mně je jedno, kolik si druhý vydělá, když výsledná cena a stav stroje splňují moje podmínky. 8)

"ma tohle clovek zapotřebí opravdu jsem posledni dobou chovanim lidí tak znechucen , ze uvazuju dilnu i domek prodat koupit si 1-2 domečky u lesa a pronajimat jako penzion , znamy co presel z aut na penzion si libuje jaky ma klid . a opravdu tech par desitek tisic co se servisem a prodejem vydela nestoji za ty nervy ktere clovek s lidma má."

Jen to ne! :wallbash: Vždyť já toho Fokuse kupuji částečně také kvůli Vám!! :gott: :nazdravi:

vitacz
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od vitacz » 26.07.2012 14:26

panebože co to je za meterial? :dih:
Ford Focus 1.8 TDCi 74kW chip 92kW 125HP Kombi 2004 ->Galerie<-
Ford S-Max 2.0 TDCi 103KW - 2011
ObrázekObrázek

VladoZ
Nováček
Nováček

Příspěvek od VladoZ » 27.07.2012 19:39

70% voda, zbytek bílkoviny, tuky, cukr-normálka ne? :D Se nemůžete pořád setkávat jen s divnými lidmi, občas musíte i s normálními :totlsmile:

foki
Admin
Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od foki » 29.07.2012 23:33

to vlado , jeden pribeh za vsechny :

kdysi se mi ozval clovek ze by chtel mondeo titanium , a ze ma tak 250-260t . tak jsem ho upozornil ze muze mit najeto kolem 150t km . kdyz to odsouhlasil tak jsem zacal hledat . jedno bylo tady nedaleko cena s cestou , prohlidkou , provizí , odtahem a prihlasenim vychazela na 270t , to akcepotval a ze by chtel videt fotky . tak jsem mu je poslal vcetne VIN . za dve hodiny mi volal ze ho manzelka naslav zahranici a ze stoji asi o 20t min . ja jsem mu rekl ze ano ale ze se musi dovezt , prihlasit , vytepovat , udelat prohlidku , kontrolu laku ..... on teda ze OK . tak jsem to dovezl , pak jeste chtel zimni kola , ty jsem mu zajistil , pak pripredavani asi 2 hodiny !!!! chodily kolem auta asi 30cm od laku a kontrolovali . mezitim jsem se dozvedel ze videli asi 10 aut a kazde melo nejakou vadu , to uz me polevalo horko . nicmene obchod se dokoncil . asi za mesic , mi volal ze nemuze couvat z kopce , ze nejde zaradit zpatecka , tak se mu rekl at to pusti bez kvaltu a zkusi zaradit za 1, tak to pry slo . a pak uz to zase fungovalo . za 14 dni mi vola , ze mu nesla zaradit 1 , tak jsem mu rekl at zkontroluje brzdovku , ale on mi rekl ze mu zustal viset pedal dole . tak jsem mu rekl at ho zvedne spickou nohy a pak zase pry OK . za 14 dni ze kdyz jede tak ze to pry nejede jak by melo . tak jsem mu rekl at zase prijede ze se podivam , on prijel ja zvednul kapotu a smrad spojky , tak mu rikam jak to nejede , a on ze pry max 80km/h a vytocena 5tka na plno ( podotykam ze to byl 6tikvalt ) , tak jsem mu rekl jestli nahodou nemel slaplou lehce spojku on ze ne . tak jsme to jeli projet a kdyz jsem letel po dalnici 180km/h tak majitel rekl ze nikdy takto nejel a nijak se na moje argumenty ze to jede normalne nereagoval . odjel a zase asi mesic nic , pak mi vola ze zase nemuze zaradit a navic to nejde nastartovat a ze mu odeslo cerpadlo , tak jsem se ho zeptal jak poznal ze odeslo cerpadlo a on ze tomu nerozumi ale ze v nadrzi nic nebzuci . tak jsem se ho zeptal kdo mu rekl ze musi neco bzucet a on ze jeho mechanik . za cca 2 hodiny mi vola ze uz to funguje , ze nemel brzdovku a jak se to snazily naplnit , tak odpojily trubku od cerpadla a spadla mu nafta . nicmene mi rekl ze na spodku prevodovky je kapalina patrne ze spojkoveho loziska a ze by to v ramci zaruky chtel vymenit . tak jsem se ho zeptal v ramci jake zaruky pri 150t km se to dela a on mi rekl ze jsem o tom musel vedet a ze to je skryta vada , na otazku ze auto v dobe prodeje fungovalo normalne se mi vysmal ze zaruku ma i kdyby fungovalo . tak jsem mu rekl ze jestli chce ze se objedna cela sada a on si zaplati material a ja praci , takze se to takhle udelalo a uz jsem o nem neslysel . navic mi rekl ze jsem na tom mel 20t ( nemel jsem uz silu mu vysvetlovat co co stalo ) a ze by nemel byt problem to zaplatit cele .

a jeste jeden priklad , kdysi nekdo chtel kombi , tak jsem poslal do nemecka pozadavek , prisla mi nabidka , tu jsem preposlal at si zakaznik vybere , on si vybral a ze chce fotky , tak jsem si je vyzadal , ale dotycny mi poslal fotky diesela , pravda nijak jsem je nezkomal a preposlal , on mi za hodinu vola ze jsem neseriozní , ze mu nabizim auto v benzinu a poslal jsem mu fotky diesela . ze si je nasel na netu . samozrejme diky moji neserioznosti z toho seslo :totlsmile:
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč

lucky.jack
Test driver
Test driver

Příspěvek od lucky.jack » 30.07.2012 08:01

foki píše:...a uz jsem o nem neslysel...
myslím, že Ti tam chybí slovíčko "naštěstí" :mrgreen:
Focus III combi, 10/2011, 1.6 Ti-VCT 105 koníků

>Galerie< - Focus II combi 10/2007 Collection(mezifacelift), 1.6 TDCi 66 kW/214Nm - chip 81kW/245Nm

Odpovědět

Zpět na „recenze prodejců a autobazarů“