to vlado , jeden pribeh za vsechny :
kdysi se mi ozval clovek ze by chtel mondeo titanium , a ze ma tak 250-260t . tak jsem ho upozornil ze muze mit najeto kolem 150t km . kdyz to odsouhlasil tak jsem zacal hledat . jedno bylo tady nedaleko cena s cestou , prohlidkou , provizí , odtahem a prihlasenim vychazela na 270t , to akcepotval a ze by chtel videt fotky . tak jsem mu je poslal vcetne VIN . za dve hodiny mi volal ze ho manzelka naslav zahranici a ze stoji asi o 20t min . ja jsem mu rekl ze ano ale ze se musi dovezt , prihlasit , vytepovat , udelat prohlidku , kontrolu laku ..... on teda ze OK . tak jsem to dovezl , pak jeste chtel zimni kola , ty jsem mu zajistil , pak pripredavani asi 2 hodiny !!!! chodily kolem auta asi 30cm od laku a kontrolovali . mezitim jsem se dozvedel ze videli asi 10 aut a kazde melo nejakou vadu , to uz me polevalo horko . nicmene obchod se dokoncil . asi za mesic , mi volal ze nemuze couvat z kopce , ze nejde zaradit zpatecka , tak se mu rekl at to pusti bez kvaltu a zkusi zaradit za 1, tak to pry slo . a pak uz to zase fungovalo . za 14 dni mi vola , ze mu nesla zaradit 1 , tak jsem mu rekl at zkontroluje brzdovku , ale on mi rekl ze mu zustal viset pedal dole . tak jsem mu rekl at ho zvedne spickou nohy a pak zase pry OK . za 14 dni ze kdyz jede tak ze to pry nejede jak by melo . tak jsem mu rekl at zase prijede ze se podivam , on prijel ja zvednul kapotu a smrad spojky , tak mu rikam jak to nejede , a on ze pry max 80km/h a vytocena 5tka na plno ( podotykam ze to byl 6tikvalt ) , tak jsem mu rekl jestli nahodou nemel slaplou lehce spojku on ze ne . tak jsme to jeli projet a kdyz jsem letel po dalnici 180km/h tak majitel rekl ze nikdy takto nejel a nijak se na moje argumenty ze to jede normalne nereagoval . odjel a zase asi mesic nic , pak mi vola ze zase nemuze zaradit a navic to nejde nastartovat a ze mu odeslo cerpadlo , tak jsem se ho zeptal jak poznal ze odeslo cerpadlo a on ze tomu nerozumi ale ze v nadrzi nic nebzuci . tak jsem se ho zeptal kdo mu rekl ze musi neco bzucet a on ze jeho mechanik . za cca 2 hodiny mi vola ze uz to funguje , ze nemel brzdovku a jak se to snazily naplnit , tak odpojily trubku od cerpadla a spadla mu nafta . nicmene mi rekl ze na spodku prevodovky je kapalina patrne ze spojkoveho loziska a ze by to v ramci zaruky chtel vymenit . tak jsem se ho zeptal v ramci jake zaruky pri 150t km se to dela a on mi rekl ze jsem o tom musel vedet a ze to je skryta vada , na otazku ze auto v dobe prodeje fungovalo normalne se mi vysmal ze zaruku ma i kdyby fungovalo . tak jsem mu rekl ze jestli chce ze se objedna cela sada a on si zaplati material a ja praci , takze se to takhle udelalo a uz jsem o nem neslysel . navic mi rekl ze jsem na tom mel 20t ( nemel jsem uz silu mu vysvetlovat co co stalo ) a ze by nemel byt problem to zaplatit cele .
a jeste jeden priklad , kdysi nekdo chtel kombi , tak jsem poslal do nemecka pozadavek , prisla mi nabidka , tu jsem preposlal at si zakaznik vybere , on si vybral a ze chce fotky , tak jsem si je vyzadal , ale dotycny mi poslal fotky diesela , pravda nijak jsem je nezkomal a preposlal , on mi za hodinu vola ze jsem neseriozní , ze mu nabizim auto v benzinu a poslal jsem mu fotky diesela . ze si je nasel na netu . samozrejme diky moji neserioznosti z toho seslo