Tesco 3 pads no našiel som (mali to vo vypredaji kedysi v zime) je to taký držiak do ruky so suchým zipsom a sú k tomu také 3 "pampúšiky" cca 10 cm v priemere jeden je z hrubého froté - žltý (asi ako uterák alebo flanel), jeden z jemného - biely a jeden je niečo ako špongia čierna - že sada na leštenie tak nejak, býva to pri autosekcii ako sú špongie, šampony, voda do ostrekovačov a pod. aspoň v TT to tak je...
ide o to že ked som prvy krat použival tempo sice som podla navodu mal malú navlhčenú špongiu ale som na ňu bodovo tlačil ako des a urobilo mi to "šmirglové" mapy na laku... ide o to na tempo NETLAČIŤ ale len jemnúčko krúžiť a ono sa to poddá... no a v daka tomu nadstavcu s "vankúšikom" tlačíš na väčšiu plochu a v podstate ani tlačiť netreba, len jemne krúžiť...
potom som tú špongiu vypral vo vode, a nasadil ten žltý s tým som zotrel uschnuté tempo a preleštil to: narexkou čo je v mojom podaní obyčajná vrtačka 0 - 3000 ot.min-1
a k nej som už dávnejšie mal ako správny kutil 125 mm tanierový nadstavec na brúsenie na suchý zips a k tomu stačilo len za 100 korún kúpiť leštiaci disk na suchom zipse a jedeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem (rozmyšlal som aj nad verziou pre karbobrusku ale nie je to vela tých 11 000 otáčok ??? ako rýchlo sa točia tie origo leštičky 25 cm ?)
a v podstate som tú čiernu špongiu použil aj druhý krát pri nanášaní Turtle WAXu a je to siiiiilno komfortne oproti navlhčenej handričke... v podstate ruky zostanú úplne čisté a v pohodičke sa s tým krúži...
leští to o dušu... (ja viem ked budú love tak si tiež kúpim leštičku s 25 cm kotúčom) ale zatiaľ to stačí...