nie je to to iste, je to nieco podobne. Otazne je, ci je to aj take spolahlive. Dzefer aspon zistil, ze to naozaj funguje. A myslim ze tie nase robi firma, ktora ma na to patent...
ja to snad cez weekend namontujem, len budem musiet najst na to dobru garaz, aby som auto aspon trocha nadvihol a v pohode dal dole naraznik. Ked to budem nahodou robit, tak to asi aj odfotim, hlavne kade som potom tahal kabel dnu
ja som tiez na aukro.cz nasiel nieco podobne asi za ~1000Kc, aj na inych ceskych strankach podobne, ale chcel som original. Bohvie, ako to okopirovali, mozno dobre, ale ja som nechcel riskovat.
jj, pekne Dzefer.... som zvedavy na videjka, dufam ze ti to vyjde... a na skusky dreva,plastovej stolicky a sklenej vyplne napr.
som rad ze sa niekto k tomu odhodlal, a ak to vyjde tak do toho pojdem aj ja, btw, kolko vysiel prednozadny set?
ECU som umiestnil napravo za ten bocny odkladaci priestor. Napravo preto, lebo tam mam cuvacie svetlo, na ktore som napojil napajanie. Vybral som penu (ktora vlastne tvori ten odkladaci priestor), pod nou je gumova priechodka - tadial ide kabel od anteny a nalepovacim suchym zipsom som prilepil ECU o karoseriu. Rovnako ten pipac. Dal som naspat tu penu a teraz vobec nevidno, ze tam nieco je.
A s tym naraznikom si fakt nerob hlavu, ako lahko ide dole, tak ide aj hore. Je to tusim 10 srobov