Tak jsem si ho v pátek objednal, ale dneska mi volal prodejce, že předělávali e-shop a skočila jim tam špatná cena. Ta správná je něco kolem 3100 ,- Tak nic, koupím obyčejný a nějakou pěknou koncovku...kurnik, jsem se tak těšil !!!
EDIT:
Tak kolega si ten výfuk taky objednal a dostalo se mu stejné odpovědi.
Vážený pane ihrdlicko,
jak vám již sděloval kolega L.N. Uvedená položka se zobrazuje za uvednou cenu z důvodu chyby v našem interním systému. Situaci řešíme a bude vyřešena pravděpodobně ještě dnes. Velmi se omlouváme za chybně zobrazenou cenu, ale za uvedenou cenu nejsme schopni zboží dodat.
Děkuji za pochopení
Miloslava Bešztekurová
ředitel marketingu
Spei servis s.r.o.
Na Vyhlídce 814/17
190 00 Praha 9
tel.: 286 001 025
mobil: 724 035 060
e-mail: besztekurova@spei.cz
http://www.spei.cz
Podle mě, když odešlu objednávku a oni jí potvrdí, tak to kupuji za cenu, kterou jsem tam měl nebo ne??? By mě zajímalo, co by mi řekla, kdybych si to koupil a pak nechtěl zaplatit, protože jsem to našel někde lepvněji a od nich už to nechci. Je to jasné porušení obchodních podmínek a práv spotřebitele. Šlo by to řešit i občansko-právní cestou, ale za to mi těch 1700,- nestoují. Akorát si udělali špatnou reklamu a hotovo. Jo a když mi řekla, že objednávka a její potvrzení není ještě považováno za kupní mslopuvu, že až po telefonátu jejich operátora, tak jsem vyčetl, že operátor upřesní pouze způsob dopravy+termín dodání a způsob platby. O ceně tam nic není !!! Je blbost aby měnili cenu po objednání zboží. Tzn, že já něco prodám a pak řeknu, že jsem se spletl a budu chtít 2x tolik?
Kluci, pokud to TADY pořád je za těch 1792,70Kč, tak si to objednejte, buďte neoblomní a zeptejte se, jestli chcou kontrolu ČOI a pak Občanské judo nebo Černé obve. Já vím, je to blbost, ale co ?! Ti silní nemají právo lhát a přizpůsobovat si ceny a podmínky tak, jak oni chtějí !!!