Rozpery, stabilizatory...
- misoo
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
este sa vratim k tym mojim srobom...
objavil som zlomenu matku aj na druhom kolese !! musela sa mi zlomit niekedy pri jazde. zistil som, ze som vlastne neurval matku pri zathovani kolesa, ale matka bola malo "hlboka", takze sa vlastne cez nu pretlacil srob ked som to zatahoval... preto s nou islo krutit po zlomeni, lebo nebola vlastne vobec zatiahnuta ku kolesu
teraz mam vlastne vsade 4 sroby a tak jazdim...
tu druhu zlomenu sa mi podarilo celkom dobre vysrobovat, ale ta prva drzi jak svina... skusim to este chytit blickami cez nejaku handru a uvidime, ak to nepomoze, tak s tym idem do pneuservisu, nech mi to oni odsrobuju...
tak drzte palce

objavil som zlomenu matku aj na druhom kolese !! musela sa mi zlomit niekedy pri jazde. zistil som, ze som vlastne neurval matku pri zathovani kolesa, ale matka bola malo "hlboka", takze sa vlastne cez nu pretlacil srob ked som to zatahoval... preto s nou islo krutit po zlomeni, lebo nebola vlastne vobec zatiahnuta ku kolesu
tak drzte palce
- ihrdlick
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
- ihrdlick
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
- misoo
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
sroby - posledny prispevok 
tak matka uz je vonku !!!
chytil som to blickami cez handru, zapotil sa a bolo. budem mat sice blicky vytetovane na dlaniach cele sviatky, ale vobec mi to nevadi, som rad, ze nejsu poskodene stefty
teraz si musim kupit uz len nejake "hlbsie" bezpecnostne matky... viete o nejakej dobrej stranke s kvalitnymi bezp. matkami ? alebo staci ked kupim obycajne niekde z nejakeho servisu ?
tak matka uz je vonku !!!
teraz si musim kupit uz len nejake "hlbsie" bezpecnostne matky... viete o nejakej dobrej stranke s kvalitnymi bezp. matkami ? alebo staci ked kupim obycajne niekde z nejakeho servisu ?
-
Fuks
- Zkušený

Tak to máš šrouby delší o víc než je síla podložkymisoo píše:sroby - posledny prispevok
tak matka uz je vonku !!!![]()
![]()
chytil som to blickami cez handru, zapotil sa a bolo. budem mat sice blicky vytetovane na dlaniach cele sviatky, ale vobec mi to nevadi, som rad, ze nejsu poskodene stefty
![]()
http://www.e-pneu.cz/prislusenstvi.php?k=poj_ma&
http://www.e-pneu.cz/images/pri/po_ma_mcgard_big1.jpg
- misoo
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
- pelen
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
- misoo
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
-
Fuks
- Zkušený

- Dany
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
Jasně a budeme vyrábět rozpěry pro všechny, penízky se nám budou sypat a bráchovi dáme životní minimumihrdlick píše:Neboj, já si to pak vyberu. Ty jsi na řadě jako první. Dodám Ti "součástky", ale já sám budu mít problém se svařováním, takže se obrátíme na Tvého bratra a pak rozjedem kšeftDany píše:to ihrdlick: Podívej se jak si dopad, zadarmo ani kuře nehrabe...
- Skubi
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
hlavně když to je masové příchutipelen píše:to Fuks:
Ptat se nemusi, ja jim veschno.
FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!