jj ja som skrtol tiez len raz a plne nalozeny

super, ronal r47 je označení kol, ale dělaj se v různých velikostech. To že tam 16 nacpu v pohodě vím, ale jedná se mi spíš o ty 17. Proto se ptám. Hledal jsem dost dlouho, myslímmehturt píše:viem ze som ich tu na fore uz videl, takze budu OK
dal som 'Hladat' text "ronal r47" a hned mi to naslo.. http://forum.ford-focus.cz/viewtopic.ph ... t=ronal+r4
takze aj do buducna.. hladat hladat hladat
Díky, problém je, že se tyhle kola v 17" dělej jen 8" s různým et. Buď 34 nebo 42. 34 jsem vyloučil hned a pořád uvažuju o těch s tím et42. Je to za ně docela dost peněz, tak chci mít jistotu, že tam půjdou a nebudu muset dělat úpravy na autě.TripleJay píše:Hegly ak 17", radsej by som dal variantu so 7X17, max 7.5x17". Zalezi ake chces davat pneu. Ak 205/50/17, tak urco 7", ak 225 tak aj tie 8". Myslim ze skrtat by nemali.
aha. tak pardonHegly píše:super, ronal r47 je označení kol, ale dělaj se v různých velikostech. To že tam 16 nacpu v pohodě vím, ale jedná se mi spíš o ty 17. Proto se ptám. Hledal jsem dost dlouho, myslím
V pohoděmehturt píše:aha. tak pardon
To už sem taky pročítal, ale většina se bohužel týká FoFo Izewl píše:Hegly: na to ET mrkni sem
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti