Šmejdi zlodějský!!!
- Mira
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- UcuLeLembo
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
- mr_nitroz
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
ja az na jednou objete auto klicem
mi z neho nikdo nic neukradl a ani nic neposkodil. Musim zaklepat. 

Xenony za super ceny! https://xenony.ic.cz
- Usak
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
- jenda
- Pokročilý
Tak si pánové představte, sedím si takhle dneska v práci a protože mám v práci dalekohled a vidím si na náš barák, tak najednou vidím, jak tam někdo chodí po dvoře a najednou ještě jeden a táta to nebyl, tak jsem houknul na kolegu, vystartovali jsme a já měl shodou okolností v práci auto tak jsme do něj hupsli a vyrazili tam. Jak jsme tam příjížděli, tak jsem ještě kolegovi řekl kudy běžet a rovnou jsme tam naběhnuli na dva maníky, co tam u nás na dvoře kradli železo. Už si táhli do káry rotor od dmychadla ventilátoru. Tak jsem tam na ně začal hulákat, že co jsou na cizím pozemku a oni, že prej to nevěděli a pod. kecy. Tak já, že jdu volat poldy (jak jsme oba vylítli z práce, tak jsme si tam nechali telefony - no prostě blbci) a oni, že už to nikdy neudělají a že ať je nevolám atd. No, kdyby stejně dorazili, tak bych jim ani nic nemohl dokázat, protože to neměli na káře. Velká škoda, že tam nebyl jenom jeden, to bych mu vymlátil z huby všechny zuby a ve finále mi pak kolega říkal, že tam měl ze mě i strach on, jak jsem prej byl napumpovanej. Fakt si nemůže člověk nikde nic nechat. Jsou to k*rv*, a policajti s nima ani nic neudělaj. Bral bych zákony v americe, vleze na tvůj pozemek a má díru v hlavě

- Obake
- Zkušený
- staroch
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Kluci, když čtu váš dialog, tak si připadám jako bych četl Rumcajse. Tam taky táhli buď od Kopidlna, nebo od Kbelnice.Obake píše:Tak promiňten kluk co tam prodává se jmenuje Štefan Patkolo

Jinak moc pěkné město se sqělým zámkem. Jezdil jsem několik let na Hrubou Skálu a vždycky jsem se v Jičíně zastavil.
FOFO TDDi 1,8 66kw 2001+facelift. fotoweb:https://www.foto-michalek.blog.cz

Život je jen krátký odraz měsíce na kapce vody padající ze zobáku letícího vodního ptáka.

Život je jen krátký odraz měsíce na kapce vody padající ze zobáku letícího vodního ptáka.
- jenda
- Pokročilý
No, jo to ale ještě chodili od Ostroměře a nebo od Jinolických rybníkůstaroch píše:Kluci, když čtu váš dialog, tak si připadám jako bych četl Rumcajse. Tam taky táhli buď od Kopidlna, nebo od Kbelnice.Obake píše:Tak promiňten kluk co tam prodává se jmenuje Štefan Patkolo
![]()
Jinak moc pěkné město se sqělým zámkem. Jezdil jsem několik let na Hrubou Skálu a vždycky jsem se v Jičíně zastavil.