No,jak jsem psal...Na Kladně u Charouze na mě koukali jak na blázna,že to je pouze pro interní účely a tim se to prý ani nelepí.Mění se vždy torpédaFoqus píše:Jo a v Pardubicích v autoinu neprodávají tu "housenku" na metráž, jen 5m v celku a chtějí za to cca 380,- Kč a to jsem se ptal asi 3x, jestli jsou si s tou cenou jistí... někdo tu říkal cenu tuším okolo 105,- Kč, tak nevim, ale je to teda předražený. Nedokázali ani dohledat, zda mají jako náhr. díl tu orig. hmoždinku, co spojuje torpéda, takže dojem opět mizerný....
Pylový filtr
- Kóťa
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
- pelen
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
- PedroH
- Zkušený

- Kontaktovat uživatele:
Tak včera jsem ten pylový filtr měnil a zjistil jsem, že jsou takové 2 cvočky - zajišťováky na každé půlce na straně u okna. Mimoto to ještě drží šroubek. Voda se mi tam nedostane.pelen píše:Ja to uz nelepim, zda se mi to zbytecne, voda si tam stejne najde mistecko.
Výměna je práce tak na půl hodinky i se sundáním a namontováním stěračů a vyčištění prostoru pod sklem...
- maki
- Nováček

To Foqus: Vyzkoušej v případě potřeby Auto Přibyl Heřmanův Městec, je tam takový starší prodavač, celkem znalý, poradí dobře - podle mě to bude lepší než v Autoin Pce.
V Chrudimi ve Fordu mě tu pásku nechtěli prodat. Jo, kdybych chtěl vyměnit převodovku nebo motor, tak by mě tu pásku asi taky prodal.
V Chrudimi ve Fordu mě tu pásku nechtěli prodat. Jo, kdybych chtěl vyměnit převodovku nebo motor, tak by mě tu pásku asi taky prodal.
-
Foqus
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Díky, ještě je prej prodejna náhr. dílů v Klešicích Nákle.....maki píše:To Foqus: Vyzkoušej v případě potřeby Auto Přibyl Heřmanův Městec, je tam takový starší prodavač, celkem znalý, poradí dobře - podle mě to bude lepší než v Autoin Pce.
Ford Focus 1.6 16V Combi Viva, cosmic-silver met., r.v. 2004
-
Foqus
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
tak dneska jsem se jen tak stavil v bazaru se mrknout na auťáky ( http://www.autobazarkoukol.com ) a mají tam 3 focusy v kombi, všechno zřejmě dovoz a úplně všechny měly urvaný torpéda a takový fuky mezi sklem a torpédy, že tam pylový filtry musí bejt jak čluny na rybníku.
Ford Focus 1.6 16V Combi Viva, cosmic-silver met., r.v. 2004
- Kóťa
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
- laca
- Nováček

Taky mi do auta tece a protoze mi menili sklo, tusim ze to bude pres filtr. Kazdopadne mezi torpedem a sklem je trochu "fuka".
Nevite jsetli aut. servis pri vymene pilaku pretesni tohle torpedo. Ceka me totiz servis po 60tis km a tam by se tusim mel fitr menit.
Takze uvazuju jestli bych se s tesnenim nedelal zbytecne.
Nevite jsetli aut. servis pri vymene pilaku pretesni tohle torpedo. Ceka me totiz servis po 60tis km a tam by se tusim mel fitr menit.
Takze uvazuju jestli bych se s tesnenim nedelal zbytecne.
-
erikm1
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- pelen
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
- fokusacik
- Nováček

Já měl v krabici s filtrem tento návod tak ho přikládám, podle něj se dá sundat jen jedna polovina mřížky (nad filtrem), čtu o zlatých českých ručičkách a tak těch způsobů bude vícero.
- Přílohy
-
- pilový filtr.jpg
- (54.25 KiB) Staženo 539 x