Přesun:
Chipper píše:Ahoj ahoj:) Chtěl bych se zeptat, jestli někdo neví, jaký objem má palivová nádrž u Focus u, hatchback 1.6TDCI, model 2007. (Ne nový model) Nemůžu to vůbec nikde najít.
killerhammer píše:55l tusim
chmelko píše:máš Xmožností to zistit..stiahnut si napriklad manual od Tada..
benzín - 55L
diesel - 52,7L tuším, ked tak ma opravte nemam čas to hladat
Chipper píše:Manuál právěže mám a tam je sice všechno možné a nemožné, ale bohužel objem nádrže jsem tam fakt nenašel:(
Merdy píše:55 litru se mi nezda...
Kdyz mam rucicku od nadrze uplne na nule, na te posledni carce, a natankuju plnou, tak to vezme neco malo pres 45 litru.
chmelko píše:neviem ,či je u fofo2 rovnaka nadrž, ale to že mas ručičku na nule, ešte neznamena ,že je nadrž sucha..

moj osobny rekord množstva natankovaneho benzínu bolo 53 litorv..
Merdy píše:Toho jsem si vedom, ale ze by se tam jeste schovavalo deset litru se mi nechce verit...
miro píše:pravidelne tankujem ak mam dojazd +- 10 km a do nadrze dostanem +- 52,5 litra
chmelko píše:tak to by sedelo...ono ručička velmi skoro spadne na nulu a už sa ani skoro nehne..ja už v podstate viem, aky mam dojazd podla toho, že si nulujem pravidelne počítadlo...
dojazd na BC sa mi stale nepodarilo rozchodit

Ahmed píše:Staci otevrit nebo precist manual a v sekci udrzba na strane 221 je dole tabulka objemu

Objem palivove nadrze u vozidel se zazehovym motorem je 55l, vznetovy motor 53l.
Je zajimave, ze pri natankovani plne nadrze do druheho vypnuti pistole mi to ukazuje dojezd cca 960km (po vynulovani vsech moznych udaju) a kdyz se mi jednou povedlo prelit nadrz, ze to vytekalo ven, pac nevypla pistole, tak mi to ukazovalo 999km a vydrzelo to delsi dobu

Posledni nadrz jsem chtel vyjet co nejvice, dojezd jsem mel cca 70km a natankoval jsem skoro 47l, takze jeste 90km bych ujel

Dany píše:Merdy píše:Toho jsem si vedom, ale ze by se tam jeste schovavalo deset litru se mi nechce verit...
Mě taky ne, ale je to tak. Taky jsem to zjišťoval

Chipper píše:Ahmed píše:Staci otevrit nebo precist manual a v sekci udrzba na strane 221 je dole tabulka objemu

Objem palivove nadrze u vozidel se zazehovym motorem je 55l, vznetovy motor 53l.
Je zajimave, ze pri natankovani plne nadrze do druheho vypnuti pistole mi to ukazuje dojezd cca 960km (po vynulovani vsech moznych udaju) a kdyz se mi jednou povedlo prelit nadrz, ze to vytekalo ven, pac nevypla pistole, tak mi to ukazovalo 999km a vydrzelo to delsi dobu

Posledni nadrz jsem chtel vyjet co nejvice, dojezd jsem mel cca 70km a natankoval jsem skoro 47l, takze jeste 90km bych ujel

No zítra na to mrknu, mám ho v autě, prolistoval jsem to tak 3x a vůbec jsem to nenašel, takže dík:) Já jsem si myslel že to bude kolem 53l, protože mi to tak vychází podle CCS:)
pelen píše:Nechapu vas vsechny, jak porad resite nadrz a par kapek benzinu. Ja tankuji u posledni tretiny a ma jistotu, ze nenasaji pripadne smeti a nezavzdusnim palivovou soustavu.
chmelko píše:pelen, zavzdušnit system už by nemalo byt možne, pretože aj ked v nadrží ešte par kapek je, čerpadlo sa automaticky vypne ak uz nema co tlacit
Chipper píše:Já to potřeboval k tomu abych mohl vypsat cesťák, o pár kapek nafty mi nejde...

xkrizr01 píše:miro píše:pravidelne tankujem ak mam dojazd +- 10 km a do nadrze dostanem +- 52,5 litra
Potvrzuji, take se vetsinou dostanu k tankovani, az kdyz mi to ukazuje dojezd cca 20km a vetsinou tam narvu 50 - 53 litru.