Nápodobně. Někdy jsem štěstím bez sebe, když se stihnu asoň najíst.Skubi píše:myslím, že ty jediný tady nekecášcajda píše:Já ve svém volném čase tady čtu co kdo dělá ve volném čase.![]()
![]()
![]()
![]()

Inspiraci ne!pelen píše:Sbiras teprve inspiraci, ze?cajda píše:Já ve svém volném čase tady čtu co kdo dělá ve volném čase.
Ják jako divoké zvířátko?Skubi píše:co si pamatuji, tak pěkně divoké zvířátko, hodně štěstí při krocení![]()
![]()
Děkuji za milé přijetí, na Křivonosce to určitě spolu zapijem, ale já tentokrát nealkemSkubi píše:znám, ale moje nebyla![]()
![]()
![]()
![]()
jinak, vítej oficiálně mezi námi
Tak na slivku si asi nezvyknu nikdy a hlavně pokud bude ještě nějaké příště, tak prosím vychladit - to platí asi spíš pro Pedra H! Jinak řetěz bude na Skubiho asi málo, to bude chtít ještě košíkpelen píše:V Postupicich sis uz na slivku zvykla, tak co by ses ji bala na Krivonosce? Takova lehka spicka neni k zahozeni. Urcite se prida i Fokina, ktera v Postupicich moc casu nemela. Skubi sice bude na kratkem retezu, protoze misto ohlaseneho prespani v kombiku ma objednanou chatku, ale pridaji se i dalsi.
To teda vůbec netuším proč!Fuks píše:Teď lituju toho brzkého odjezdu z Postupic![]()
![]()
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Google [Bot] a 8 hostů