OK,právě mi psal prodejce...tak světla dorazí koncem června max.začátkem července a jedny budou i s el.ovládáním.Na cenu zatim čekámbig_bart píše:to UcuLeLembo: promin, ale na zarovky se budu divat az v sobotu, protoze se budu vrtat ve svetlech a zapojovat ty blinkry, tak ti pak pisnu co tam je za zarovky, ale jedno vim jiste jako parkovacky jsou led diody![]()
![]()
![]()
Tak to jsi mě dostalUcuLeLembo píše:OK,právě mi psal prodejce...tak světla dorazí koncem června max.začátkem července a jedny budou i s el.ovládáním.Na cenu zatim čekám
konkrétně tady u těch neni,ale psal mi že bude mít jedny a ty s tim budou,ovšem cenu neřekl.Já už je objednal,ty taky?Koukal jsem že měl dvoje a jedny někdo koupil a já jsem vzal ty druhýopicak píše:Tak to jsi mě dostalUcuLeLembo píše:OK,právě mi psal prodejce...tak světla dorazí koncem června max.začátkem července a jedny budou i s el.ovládáním.Na cenu zatim čekám![]()
Alespoň podle ceny a obrázku mám pocit, že jsme oba kontaktovali stejného prodejce a mě bylo řečeno, že u tohoto typu el. naklápění není.
![]()
To jsem fakt zvědav. Jestli ano - jdu po nich taky a doma budou měsíc jen topinky![]()
![]()
Jako 1. vymen vetraky v PC za bezhlucne nebo se s PC odstehuj z loznice.UcuLeLembo píše:Tak to jo,já jdu chrnět,flaša je dopitá a žena už mě pleskuje že jí tady hučí comp.Zítra dám vědět a popř,přidám foto světel.Ale po důkladném pročtení toho inzerátu jsem se dočetl že světla budou k dostání koncem června....uvidíme posílal jsem email a zítra popř.zavolám tak drž palce
A nebo že bych začal tunit comp :pelen píše:Jako 1. vymen vetraky v PC za bezhlucne nebo se s PC odstehuj z loznice.UcuLeLembo píše:Tak to jo,já jdu chrnět,flaša je dopitá a žena už mě pleskuje že jí tady hučí comp.Zítra dám vědět a popř,přidám foto světel.Ale po důkladném pročtení toho inzerátu jsem se dočetl že světla budou k dostání koncem června....uvidíme posílal jsem email a zítra popř.zavolám tak drž palce
Tak to budou tyhle:UcuLeLembo píše:Konkrétně tady u těch neni,ale psal mi že bude mít jedny a ty s tim budou,ovšem cenu neřekl.Já už je objednal,ty taky?Koukal jsem že měl dvoje a jedny někdo koupil a já jsem vzal ty druhý
Přesně tak - na aukru, ale ten typ, co jsi sem dal ty. O těch elektricky stavitelných se mi prodejce nezmínil, jinak bych po nich skočil i za cenu kolapsu domácího rozpočtu.UcuLeLembo píše:Noo,ty nevypadaj vůbec špatněJá mám STK ošéfovanou,tak jsem to neřešil.Ty jsi na ně kápnul taky na Aukru
A jaká je cena
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti