Tak tak, "splašeným" autům uhnu radši kousek stranou taky (dá se spěchat i z docela pochopitelných důvodů, nemusí to bejt jenom takový magor jako na tom videu) a motorkářům (cyklistům) uhybám taky (hlavně v koloně nevidím důvod proč by měli taky čekat).Boban píše:Jen malá poznámka pod čarou pro fokiho, já když vydím v zrcátku rychle jedoucí auto uhybám na stranu, nikdy nevíš proč ten za tebou tak chváta![]()
![]()
třeby u motorek to sice vždy nestihnu, ale snažím se. A k řidičům náklaďáků mam svoje hlavně když se předjíždí na D1
![]()
Naprostej souhlas,ale vytočí mě,když někoho pustim a místo poděkování ještě má takovej ten pohrdavej obličej.....Jak kdyby jim měla ruka upadnout za to poděkování....Nebo jestli šetřej žárovky v bliknách?!?!CoolXman píše:Tak tak, "splašeným" autům uhnu radši kousek stranou taky (dá se spěchat i z docela pochopitelných důvodů, nemusí to bejt jenom takový magor jako na tom videu) a motorkářům (cyklistům) uhybám taky (hlavně v koloně nevidím důvod proč by měli taky čekat).Boban píše:Jen malá poznámka pod čarou pro fokiho, já když vydím v zrcátku rychle jedoucí auto uhybám na stranu, nikdy nevíš proč ten za tebou tak chváta![]()
![]()
třeby u motorek to sice vždy nestihnu, ale snažím se. A k řidičům náklaďáků mam svoje hlavně když se předjíždí na D1
![]()
co je to CB?catman píše:k těm kamioňákům - máte někdo v autě CB radiostanici ? Já jsem ji měl v každém autě a mám ji i v Hubertovi. Leckdy je sranda poslouchat, jak se ti "profíci" baví o nás " debilech v osobákách". Často se s nima bavím a stejně jak v jinách vozidlech najdete prima kluky a taky blbce, co neumí nic než točit kolečkem a vulgárně nadávat kdykoliv a komukoliv - oni jsou přece dokonalí a profíci každým coulem.
Berte ale v potaz i to, že za sebou mají 20t vážící stroj, co se blbě brzdí a ještě hůř rozjíždí a tak se nedivte, že předjíždějí kdy to jde, protože zpomalení v kopci pro něj má podstatně horší dopad, jak pro nás s našimi malými miláčky... Jsou taky lidi a taky spěchají domů![]()
P.S. CB doporučuju všem - dopravní informace včas jsou neocenitelné. Často jezdím po dálnici a za posledních 5 let jsem nestál ani jednou v koloně, mám všechny body a za pokutu jsem nedal ani kačkuProvoz je zdarma !
...a taxikaricatman píše:"síbíčko" - Citizen Band - Občanské pásmo - občanské radiostanice provozované v pásmu 27MHz. U nás nejčastěji používané právě šoféry náklaďáků.
Vsadím se, že myslel i na tohle. Podle mě si zašel někam do internetové kavárny nebo kamkoli jinam. Stejně nechápu, jak ho můžou tak málo potrestat. Takové úchylky léčí jen kriminál.mosad píše:Já si myslím, že i kdyby ho našli podle IP adresy a dokázali, že je majitelem toho auta, nebo že ho řídil tak ho stejně nepotrestají.
njn. tak to byva, ked ludia robia hovadiny...Radek 1.8 16V píše:Připomnělo mi to tohle téma, tak to dávám sem. Pusťte si nejdřív to video úplně dole a pak prohlídnout fotky....."málčiki" taky závodili...
http://fishki.net/comment.php?id=23911
Tak to je fakt hustý, mít natočenou vlastní smrt. Jejich rodiče budou mít pěknou památkuRadek 1.8 16V píše:Připomnělo mi to tohle téma, tak to dávám sem. Pusťte si nejdřív to video úplně dole a pak prohlídnout fotky....."málčiki" taky závodili...
http://fishki.net/comment.php?id=23911
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host