Tohle znáte? Jak se ujede v ČR 155km za 51 minut

Co se děje na internetu...
Moderátor:petersbond
Odpovědět
Boban
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Boban » 24.07.2007 14:33

Jen malá poznámka pod čarou pro fokiho, já když vydím v zrcátku rychle jedoucí auto uhybám na stranu, nikdy nevíš proč ten za tebou tak chváta :lol: :lol: :lol: třeby u motorek to sice vždy nestihnu, ale snažím se. A k řidičům náklaďáků mam svoje hlavně když se předjíždí na D1 :wink: :evil:

CoolXman
Junior
Junior
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CoolXman » 24.07.2007 16:02

Boban píše:Jen malá poznámka pod čarou pro fokiho, já když vydím v zrcátku rychle jedoucí auto uhybám na stranu, nikdy nevíš proč ten za tebou tak chváta :lol: :lol: :lol: třeby u motorek to sice vždy nestihnu, ale snažím se. A k řidičům náklaďáků mam svoje hlavně když se předjíždí na D1 :wink: :evil:
Tak tak, "splašeným" autům uhnu radši kousek stranou taky (dá se spěchat i z docela pochopitelných důvodů, nemusí to bejt jenom takový magor jako na tom videu) a motorkářům (cyklistům) uhybám taky (hlavně v koloně nevidím důvod proč by měli taky čekat).
Ford Focus Combi 1.6, Futura 2000 - Galerie: zde
Obrázek

Kóťa
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kóťa » 24.07.2007 16:44

CoolXman píše:
Boban píše:Jen malá poznámka pod čarou pro fokiho, já když vydím v zrcátku rychle jedoucí auto uhybám na stranu, nikdy nevíš proč ten za tebou tak chváta :lol: :lol: :lol: třeby u motorek to sice vždy nestihnu, ale snažím se. A k řidičům náklaďáků mam svoje hlavně když se předjíždí na D1 :wink: :evil:
Tak tak, "splašeným" autům uhnu radši kousek stranou taky (dá se spěchat i z docela pochopitelných důvodů, nemusí to bejt jenom takový magor jako na tom videu) a motorkářům (cyklistům) uhybám taky (hlavně v koloně nevidím důvod proč by měli taky čekat).
Naprostej souhlas,ale vytočí mě,když někoho pustim a místo poděkování ještě má takovej ten pohrdavej obličej.....Jak kdyby jim měla ruka upadnout za to poděkování....Nebo jestli šetřej žárovky v bliknách?!?! :evil: :D
Ford Mondeo combi 2.2TDCi Ghia 8/2005 Obrázek
Řízení je radost,FORD je řízení!

catman
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od catman » 24.07.2007 18:01

rozumným požadavkům na předjetí vyhovím bez problémů, ale když se mi na zadek přilepí debil, co k blikání dálkovkama potřebuje vzdálenost cca 1m, tak to teda hned vyteču a cestu mu zpříjemním kapkou adrenalinu - zamrkání brzdovek ve 150km/h udělá svoje a většina pochopí, že si nepřeju otírání zadku :twisted: . Když ani to nestačí, tak fakt začnu brzdit :evil: . Proč někteří blbouni uspěchaní nechápou, že jim neuhnu za každou cenu mezi kamiony, když by mě 20 aut dlouhá kolona už nazpět nepustila? (moc pomalu teda nejezdím...)

A proč prostě někdo nedokáže pochopit, co je to bezpečná vzdálenost a když si nechám 10m odstup v koloně, vždy se najde ocas, co mě musí předjet zprava a skočit do té mezery, achjo achjo... Prostě někdo musí předjíždět za každou cenu a z Prahy do Brna dojet o pár minut dřív jak ostatní ( 200km při průměru 130km/h = 1,53hod , při průměru 170km/h=1,17 hod rozdíl je 0,36hod= 21 minut). Že za sebou nechají pár vystresovaných šoférů a občas i nějaké pocuchané plechy, je jim jedno :-( .

P.S. myslím, že 15s zdržení při běžně průměrné rychlosti 140km/h na dálnici není i pro extrémisty tak nepřekonatelné :P

catman
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od catman » 24.07.2007 18:15

k těm kamioňákům - máte někdo v autě CB radiostanici ? Já jsem ji měl v každém autě a mám ji i v Hubertovi. Leckdy je sranda poslouchat, jak se ti "profíci" baví o nás " debilech v osobákách" :-D . Často se s nima bavím a stejně jak v jinách vozidlech najdete prima kluky a taky blbce, co neumí nic než točit kolečkem a vulgárně nadávat kdykoliv a komukoliv - oni jsou přece dokonalí a profíci každým coulem.
Berte ale v potaz i to, že za sebou mají 20t vážící stroj, co se blbě brzdí a ještě hůř rozjíždí a tak se nedivte, že předjíždějí kdy to jde, protože zpomalení v kopci pro něj má podstatně horší dopad, jak pro nás s našimi malými miláčky... Jsou taky lidi a taky spěchají domů :wink:

P.S. CB doporučuju všem - dopravní informace včas jsou neocenitelné. Často jezdím po dálnici a za posledních 5 let jsem nestál ani jednou v koloně, mám všechny body a za pokutu jsem nedal ani kačku :roll: Provoz je zdarma !

zewl
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zewl » 24.07.2007 18:41

catman píše:k těm kamioňákům - máte někdo v autě CB radiostanici ? Já jsem ji měl v každém autě a mám ji i v Hubertovi. Leckdy je sranda poslouchat, jak se ti "profíci" baví o nás " debilech v osobákách" :-D . Často se s nima bavím a stejně jak v jinách vozidlech najdete prima kluky a taky blbce, co neumí nic než točit kolečkem a vulgárně nadávat kdykoliv a komukoliv - oni jsou přece dokonalí a profíci každým coulem.
Berte ale v potaz i to, že za sebou mají 20t vážící stroj, co se blbě brzdí a ještě hůř rozjíždí a tak se nedivte, že předjíždějí kdy to jde, protože zpomalení v kopci pro něj má podstatně horší dopad, jak pro nás s našimi malými miláčky... Jsou taky lidi a taky spěchají domů :wink:

P.S. CB doporučuju všem - dopravní informace včas jsou neocenitelné. Často jezdím po dálnici a za posledních 5 let jsem nestál ani jednou v koloně, mám všechny body a za pokutu jsem nedal ani kačku :roll: Provoz je zdarma !
co je to CB?
Ford Focus combi 1.8 TDDi, 90 PS, narozen 12/2002
Obrázek

Mira
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mira » 24.07.2007 18:51

že by "síbíčko"?
vysílačka :wink: podle výkonu se udává dosah

je pravda, že CB má teď skoro každej kamioňák, v levé drží cigáro, v pravé vysílačku, levou nohou si podpírá ruku s tím cigárem a pravou drží volant - na plynu "stojí" tempomat ..... ten kdyby vjel do cesty tomu šílenci tak se bude divit, kdo že mu to zaparkoval v návěsu :?
Naposledy upravil(a) Mira dne 24.07.2007 19:00, celkem upraveno 1 x.
Byl: FFI 11/2002 Galerie Byl: FFII 12/2008 LPG Galerie - prodán s 340tis. km na tachu
Je FFIII 9/2017 Galeriea opět jedeme na LPG

catman
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od catman » 24.07.2007 18:58

"síbíčko" - Citizen Band - Občanské pásmo - občanské radiostanice provozované v pásmu 27MHz. U nás nejčastěji používané právě šoféry náklaďáků.
prodej u dovozců či výrobců - nejznámější jsou http://www.allamat.cz , http://www.elix.cz , http://baloush.cz/shop2/ http://www.ppelectronic.cz/zbozi/vysila ... rry-ii-asc a nebo v bazarech např. brněnský http://www.cbspolek.unas.cz/burza.htm .
Cena se pohybuje od 1000Kč za vysílačku a k tomu cena antény - ta může být na magnetu, na držákuna hagusech nebo navrtaná do střechy. Podle toho se liší i cena.
Před pár lrty jsme u toho seděli klidně do 3. hodiny ranní a tlachali, desítky kousků jsem opravoval a namontoval do aut.

Stava
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stava » 24.07.2007 20:35

catman píše:"síbíčko" - Citizen Band - Občanské pásmo - občanské radiostanice provozované v pásmu 27MHz. U nás nejčastěji používané právě šoféry náklaďáků.
...a taxikari :evil:

Bohuzel, diky temto "lidem" je CB skoro znicene a nema cenu. Nastesti se zlevnenim mobilnich telefonu se situace uz lepsi. Na lokalnich srazech je to uz opet bezva vec!

Stava
Ford Mondeo Ghia, 2.0TDCi, 2004 MK3, modrá

Dany
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dany » 25.07.2007 17:11

mosad píše:Já si myslím, že i kdyby ho našli podle IP adresy a dokázali, že je majitelem toho auta, nebo že ho řídil tak ho stejně nepotrestají.
Vsadím se, že myslel i na tohle. Podle mě si zašel někam do internetové kavárny nebo kamkoli jinam. Stejně nechápu, jak ho můžou tak málo potrestat. Takové úchylky léčí jen kriminál. :wink:
Ford Focus 1,6 16V Zetec 99 Silver
Obrázek

Radek 1.8 16V
Test driver
Test driver

Příspěvek od Radek 1.8 16V » 10.08.2007 13:10

Připomnělo mi to tohle téma, tak to dávám sem. Pusťte si nejdřív to video úplně dole a pak prohlídnout fotky....."málčiki" taky závodili...
http://fishki.net/comment.php?id=23911
Ford Focus 1.8i 16V Combi, r.v.00, Smoke Stone
Obrázek
Obrázek

omik
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od omik » 10.08.2007 13:21

Radek 1.8 16V píše:Připomnělo mi to tohle téma, tak to dávám sem. Pusťte si nejdřív to video úplně dole a pak prohlídnout fotky....."málčiki" taky závodili...
njn. tak to byva, ked ludia robia hovadiny...
Ford Mondeo 2011 Titanium S, 2.0TDCi (120kW), panther black
ex: FoFo2 Ghia 5hatch, 1.6 TDCi (80kW), tonic blue, +eibach pro kit 

kostik
Junior
Junior
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kostik » 10.08.2007 14:39

tak to je "nářez" nedávno jsem viděl jen to video,bez fotek...ale ted když vidím to fotky k tomu 8O ...

nemám slov :roll: až mi zamrazilo

a pak můžeš jezdit dle předpisů,bezpečně...a pak tě někde smete takový idot a neuděláš ani ťuk
Ford Focus, 3 dveř., 1.8 TDCi 85kW, r.v2002 stříbrno-šedá metal.
Ford Mondeo Kombi 2.0 TDCi 96KW, r.v2005,Ghia X,stříbrná metal.

Obrázek Obrázek

Beri
Junior
Junior
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Beri » 11.08.2007 10:42

Radek 1.8 16V píše:Připomnělo mi to tohle téma, tak to dávám sem. Pusťte si nejdřív to video úplně dole a pak prohlídnout fotky....."málčiki" taky závodili...
Tak to je fakt hustý, mít natočenou vlastní smrt. Jejich rodiče budou mít pěknou památku :cry:
Ford Focus 1.8 16V Ghia, 1999, combi
Obrázek

chalomi
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od chalomi » 29.08.2007 13:49

hrůza 8O
Ford Focus 1,6 16v r.v.2001 stříbrná metalíza

Odpovědět

Zpět na „Zajímavé odkazy“