Drnčení v interiéru
- brava
- Junior
Re: drncanie v interieri
Je to takové to těsnění na horní části rámu okna - lišta a na ní je jemný jakoby plyš či co?Tož ty mně vržou taky a jestli ti je měnili v rámci záruky, tak to bych zkusil taky .
Ford Focus II 1.6i (74kW) hatchback 5/2007, modrá Tonic

- killerhammer
- Test driver
to pojdeme teda dat reklamovat asi setci 

- brava
- Junior
Jj, Slováci aj Češi v jednom šiku 

- FMan
- Nováček
Vymenilli to v ramci zaruky. Neplatil som ani korunu.
Ano, je to ten kus co ma na sebe taky akoby jemny semis z hornej strany co prilieha na karoseriu. Ale zaroven sa na spodnu cast toho tesnenia doviera okno. Sucastou su aj obe bocne akoby vodiace listy pre sklo v dverach.
Vsetky dotykove plochy so sklom na novych tesneniach su potiahnute tym semisom. Ale nevsimol som si ako to bolo na povodnych. Ci to sklo sa opieralo o cistu gumu a preto to tak vrzgalo
Ano, je to ten kus co ma na sebe taky akoby jemny semis z hornej strany co prilieha na karoseriu. Ale zaroven sa na spodnu cast toho tesnenia doviera okno. Sucastou su aj obe bocne akoby vodiace listy pre sklo v dverach.
Vsetky dotykove plochy so sklom na novych tesneniach su potiahnute tym semisom. Ale nevsimol som si ako to bolo na povodnych. Ci to sklo sa opieralo o cistu gumu a preto to tak vrzgalo

- P2M
- Junior
Ta výměna v garanci není nic zvláštního, první Octávie II měly stejný problémy, řešila to právě ta výměna. Jinak já tohle těsnění postříkal na vnitřní hraně silikonem někdy v květnu a doteď je klid, tak ťuk ťuk. 

je: 2010 Mondeo MKIV Hatch Titanium X 2.0 EcoBoost 149kW PowerShift Black Panter bez podložek
bylo: 2007 FFII Combi Style 1.6TDCi 80kW DPF Aquamarine bez podložek
bylo: 2007 FFII Combi Style 1.6TDCi 80kW DPF Aquamarine bez podložek
-
- Nováček
Tak ten gylcerinovy olej som u nas na SK nezohnal, tak som vyskusal silikonovy olej, riadne som to namastil pomocou spongie v nedelu a zatial ziadne zvuky, okrem 5-tych dveri, ale to je len obcas, cez nejaky hrbol a pod.
FOFO II, 1,8TDCi, 85 kW, 12/2005
-
- Junior
Taky mi vrzaly dveře. Při otvírání a zavírání. Trocha nastříknutého a rozmáznutého silikonového oleje po těsnění udělala divy. Rovnou jsem i promáznul vazelínou brzdy všech čtyřech a písty u 5. dveří. Kdybychom měli tak tichý sousedy, jako teď ty dveře, tak bych si snad připadal, že jsem ohluchnul
.

Ford Focus II Combi 1,6 16V, 2006, 74 kW, Stříbrný
- Norbert
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
Na mojom kombíku mi začali neskutočne drncať dvere kufru. Plastové plochy zámku som pretrel starým mydlom a problém je vyriešený. Inak ani ťuk, zatiaľ pri mojich už najazdených 106t.km. Ak niekto hľadá glycerin - nech použije obyč. detský olej, to je vlastne glycerin.
- ALFIO
- Nováček
Mám taky FoFo r.v. 2008 najeto 3500km a příjde mi, že v tom autě už drnčí snad všechno co drnčet může. Jsem už z toho dost na prášky
. Chtěl jsem nové auto právě proto, aby byl klid, ale světe div se, i ta Falicie co se mnou byla 10 let (214tis km) tam na konci svého života drnčela podstatně míň.
Jel bych s tím do servisu, ale nevím co jim tam mám říct... že chci odstranit drnčení celého interiéru?....to se mi asi vysmějou co?

Jel bych s tím do servisu, ale nevím co jim tam mám říct... že chci odstranit drnčení celého interiéru?....to se mi asi vysmějou co?

ALFIO
- silverwolf
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Do servisu. Je to v záruce, tak ať se snaží. Mě drnčely 5 té dveře ( dotáhli zámek), pak začalo drnčet něco v palubce při dojezdech - něco jako dvě kovové tyčky o sebe. Hráli si s tím skoro dvě hodiny,ale závadu odstranili - něco smotali k sobě
. Už by s námi mohli mít zkušenosti
a tak třeba časem budou vědět kam sáhnout. Proč by si se s tím trápil sám natož aby si se s tím smiřoval a byl naštvanej.

Ford Focus II, 1,6 Trend, Red Tango, r.v.2006.
Suzuki Samurai 1,3 MPi r.v.neznámý - černobílý lesní dělník

Suzuki Samurai 1,3 MPi r.v.neznámý - černobílý lesní dělník

- ALFIO
- Nováček
Máš pravdu. Díky za útěchusilverwolf píše:Do servisu. Je to v záruce, tak ať se snaží. Mě drnčely 5 té dveře ( dotáhli zámek), pak začalo drnčet něco v palubce při dojezdech - něco jako dvě kovové tyčky o sebe. Hráli si s tím skoro dvě hodiny,ale závadu odstranili - něco smotali k sobě. Už by s námi mohli mít zkušenosti
a tak třeba časem budou vědět kam sáhnout. Proč by si se s tím trápil sám natož aby si se s tím smiřoval a byl naštvanej.

Jinak bych Fordu dal za zpracování interiéru a slícování dílů krásnou " 4 - "

ALFIO
- brava
- Junior
Hodnotíš-li jako ve škole - to je to tak hrozné?ALFIO píše:Jinak bych Fordu dal za zpracování interiéru a slícování dílů krásnou " 4 - "

-
- Junior
Můžu potvrdit. Fíkus má najeto 5t km a vržou mi dvoje dvoře. Karoserie se nejspíš kroutí. Když jsem měl na střeše led a parkoval na zahradě, tak bylo slyšet jak led "pracuje". Ale to pod ním pracovala ta střecha. Celkově je pro mě FF zklamáním. Předtím jsem jezdil Fábii 1,2 benzín kombi. Kromě kufru a místa pro lidi byla Fábie jednoznačně výrazně lepším autem.
FF II 1,6 benzín kombi Trend
- miggell
- Pokročilý
no už sa pridávam aj ja. začalo mi niečo drnčat za jazdy. ozýva sa to až ked dosiahnem cca 100km/h. Určite to nieje motor ani nič z podvozku. vyzera to ako by niečo vibrovalo od náporu vzduchu ,ale nemožem príst na to čo to robí. Nemal niekto podobný problém??
-
- Test driver
čo tesnenie okolo dverí, okolo zrcatka?