Koroze
- pepson
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- masox
- Pokročilý
Já to řešil naopak jak asi většina. Já nejdřív poslal mejla na zákaznickou linku, aby mi doporučili značkový servis v blízkosti mého bydliště (to jsem asi tušil, jen jsem se chtěl ujistit) a popsal jim tam v dotazníku muj problém. Na druhý den jsem měl odpověd a že mám kontaktovat právě toho dealera a servis který jsem si myslel. Vytiskl jsem si jejich odpověd a s tímto papírem jsem šel do FORDu kde jsem jim ho (myslím ten papír - i když byla tam pěkná holčina, ale byla se mnou manželka) ukázal, zavolala servisáka, ten se na auto podíval, ofotily servisní knížku - ta bylo vzorně vedená, sepsali zakazkový list a prý se mi ozvou až co na to Praha. Co mě trochu udivilo - servisák mi uloupl odchlypující se tmelový lem a vypadalo to jak na obrázku, nic nefotili. po 14 dnech jsem tam zavolal já - do servisu a prý ještě nic, další týden a zase nic minulý týden mi říkali že garanční opravy si řeší majitel sám, ale ten byl na dovolené - už jsem chytal malýho nerva ale ještě jsem říkal že týden vydržím. No a včera jsem to opět zkoušel - 3x asi se mnou nechtěl mluvit tak jsem jen tak trochu naznačil že se opět budu kontaktovat s Prahou tak mi ta mladá kočka říkala že se určitě ozvou - no a večer mi volali že teda ano - garančka je uznána ale že mám mít strpení že toho mají hodně. Jsem zvědav jak dlouho budu čekat - ale sám za sebe říkám že tak 14 dní - pak zase budu otravovat.
Určitě bych do toho tolik nevrtal, kdyby mi servisní technik ten tmelový lem co je vidět na fotce neurval - to mě vytočilo jak automaticky aniž by se zeptal to utrhl - sice to zatmelil znovu,ale to bylo jen na chvíli - včera jsem to kontroloval a znovu to povolilo tak jsem to odřízl já a vyfotil. Je fakt že 3 týdny jsem na to nekoukal v domění že je to v pořádku, ale jak mi garanci schválili tak jsem na to mrkl i podrobně na další dveře, ale tam to je v pořádku.
Určitě bych do toho tolik nevrtal, kdyby mi servisní technik ten tmelový lem co je vidět na fotce neurval - to mě vytočilo jak automaticky aniž by se zeptal to utrhl - sice to zatmelil znovu,ale to bylo jen na chvíli - včera jsem to kontroloval a znovu to povolilo tak jsem to odřízl já a vyfotil. Je fakt že 3 týdny jsem na to nekoukal v domění že je to v pořádku, ale jak mi garanci schválili tak jsem na to mrkl i podrobně na další dveře, ale tam to je v pořádku.
- Atrey
- Nováček
- o24u
- Nováček
- pepson
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Ty vole, nestraš. Já jsem tam byl minulý týden a měli by mi to dělat taky tak do měsíce. No a to jsi přebral, když to byl takovej humus??? A spravovali, nebo ti měnili dveře???o24u píše:Ford Carent v Brně mě to po měsíci opravil i bez vzorně vyplněné servisky. Ale tak odfláklou práci jsem ještě neviděl. Tmel jak od prasete a chromovou lištu vzadu podlepili nějakou izolepou, která vyčuhuje nerovnoměrne 1 až 3mm. Hnus.
- masox
- Pokročilý
- pepson
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- masox
- Pokročilý
- Focusini
- Junior
- masox
- Pokročilý
Myslím jestli je to kvalitně udělaný a neodfláknutý tak asi dost těžko, říká se překontrolovat mezery - při zavření a otevření - mesí být stejně široká.Focusini píše:Nevíte, jestli jde podle něčeho zjistit, že jsou dveře po výměně ? Rez jsem zatím nenašel, koukal jsem se už hodně poctivě, ale napadlo mě, že auto už za sebou může mít výměnu....
Přechod - ostrost hrany barvy - jestli je stejný odstín - taky mě na tohle tu kontrolu barvu upozornil muj dvorni dovozce když jsem mu říkal že mi pravděpodobně budou měnit víko kufru - kvuli te rzi - asi pod lištou to bude brutální, at si překontroluju ve všech směrech barvu.
- stan
- Junior
cez vikend som stretol 2 kamosov s focusmi r.v.2000 jeden kombi druhy hatch vo vybave ghia, obaja mali hrdzu na dverach ten na hatch uz mal prehrdzavene uz aj z vonkajsej strany a samozrejme kufor (na ich smolu nemaju vobec ziadnu servisnu knizku) este pre info som sa spytal toho z ghiou ci mu nezateka, on ze nie ze vcera vysaval koberec a bol suchy, tak som mu poradil nech strci ruku aj pod koberec, tam to cvachtalo jak v dobre namazanej () az vtedy mu doslo odkial pochadza ten puch starej handry
, ten s kombi ma ten isty problem aj s vodou, tak to vyzera ze skor ci neskor vsetky zhrdzaveju
a budu vytopene a ten kto si mysli, ze mu smrdi klima nech najprv strci ruku pod koberec spolujazdca
, ja zatial cakam na posudenie z centraly BA 

ford mondeo kombi mk4 1.8tdci titanium, mondeo mk3 ST titanium X 2.2 tdci 136kW
- stan
- Junior
btw: sused ma lexus RX 200 za 2,5 mega a hned po prvej zime mal zhrdzavenu kapotu o okoli grilu, to mu opravili a po 2 rokoch ma o5 lexus v servise pre hrzu
Vlastnit Lexus je něco mimořádného, majitelé Lexusu se mohou cítit jako členové exkluzivního klubu. Stručně řečeno, stanou se stejnými nadšenci pro značku jako jsme my sami.

Vlastnit Lexus je něco mimořádného, majitelé Lexusu se mohou cítit jako členové exkluzivního klubu. Stručně řečeno, stanou se stejnými nadšenci pro značku jako jsme my sami.

ford mondeo kombi mk4 1.8tdci titanium, mondeo mk3 ST titanium X 2.2 tdci 136kW
- Focusini
- Junior
Masox:
Spáry jsem kontroloval, vypadají v pohodě, ale i tak slyším při jízdě vítr kolem dveří, tak mě napadlo, že to možná nenandali tak úplně na 100 %. Barva vypadá stejná....ten rozdíl třeba nejde chytit okem..nevím. Každopádně mám podezření, že tam mám nově dveře vpředu i na kufru..ale nevím jak to ověřit.
Spáry jsem kontroloval, vypadají v pohodě, ale i tak slyším při jízdě vítr kolem dveří, tak mě napadlo, že to možná nenandali tak úplně na 100 %. Barva vypadá stejná....ten rozdíl třeba nejde chytit okem..nevím. Každopádně mám podezření, že tam mám nově dveře vpředu i na kufru..ale nevím jak to ověřit.
Focus combi, 1,6, 74 kw, rv 2001
- bruno
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- masox
- Pokročilý