Zástěrky, lapače nečistot
- brava
- Junior
Re: Lapače nečistot - zbytečnost?
to canndale: naprosto s tebou souhlasím, nemám auto moc dlouho a už mám také přední kapotu poďobanou od odletujících kamínků. Mít nebo nemít zadní zástěrky je také o ohleduplnosti k těm, které předjíždím nebo kteří jedou za mnou, ale o tom už jsem tu psal.
Je sice pravda, že fofoII má spodní část prahů také plastovou, ale je to opravdu jen to dno, ale boky prahů nikoliv (viz.foto) a ty bez zástěrek asi hodně naříkají.
Je sice pravda, že fofoII má spodní část prahů také plastovou, ale je to opravdu jen to dno, ale boky prahů nikoliv (viz.foto) a ty bez zástěrek asi hodně naříkají.
Ford Focus II 1.6i (74kW) hatchback 5/2007, modrá Tonic

-
- Zkušený
Nechci se hadat, ale mam za to, ze kombajny nejsou Trend? nebo se pletu?wayne001 píše:Ja pod TREND rozumiem stupeň výbavy.Turnier by som pochopil
.
- Boban
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
no myslím, že to je jako kdyby si řekl GHIA není sedan 

Ford Galaxy 2.0 \tdci
MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie
old Focus galerie old Focus galerie II

MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie
old Focus galerie old Focus galerie II
- zewl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
jj, vybava (trend, ghia, ambiente atd.) nema nic spolecneho s karoserii. Ja mam Trenda a mam kombajna.
- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
martyG:Obrázky mého auta jsou v galerii.Dostaneš se tam přes odkaz v podpisu.
Jinak si myslím,že pokud bysme všichni měli zástěrky,tak stejně budem mít oprejskaný předky.Si vemte,že i kamiony co maj tu zadní velkou zástěrku na návěsu,tak i přes tu jsem dostal kamínek na okno.Když je na silnici binec(v zimě je to pochopitelné),tak není pomoci.Svalovat vinu na ty co nemají zástěrky....nevim nevim
Pamatuju si,že i jak lepí("opravují") silničári silnice,tak tam nalejou asfalt a pak to postříkaj tou kamenou drtí.A to slyšim jak to buší do karoserie i když projíždí auto v protisměru...
Jinak si myslím,že pokud bysme všichni měli zástěrky,tak stejně budem mít oprejskaný předky.Si vemte,že i kamiony co maj tu zadní velkou zástěrku na návěsu,tak i přes tu jsem dostal kamínek na okno.Když je na silnici binec(v zimě je to pochopitelné),tak není pomoci.Svalovat vinu na ty co nemají zástěrky....nevim nevim

- brava
- Junior
to Kota:
Máš samozřejmě pravdu. Je zcela jasné, že zástěrky nevyloučí nebezpečí poškození laku na kapotě stoprocentně, ale mohou ho určitě alespoň o něco snížit.
Máš samozřejmě pravdu. Je zcela jasné, že zástěrky nevyloučí nebezpečí poškození laku na kapotě stoprocentně, ale mohou ho určitě alespoň o něco snížit.
Ford Focus II 1.6i (74kW) hatchback 5/2007, modrá Tonic

- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Taky souhlas.Ovšem mě se na fofu I HTB opravdu nelíbí.Ani originál.A to neříkám kvůli tomu,že je nemám.Na kombíku je to o něčem jiném...
-
- Zkušený
jo tak to vysvetluje ze jsem trubka a byl jsem moc dlouho na snehu. mate recht, me to ted doslo kdyz jsem videl ta tri slova vedle sebe....Boban píše:no myslím, že to je jako kdyby si řekl GHIA není sedan
omoluva vsem a kaju se. Protoze jsem to vedel, jen jsem na to zapomel

- silva
- Nováček
to brava
zdravím, tak mě napadlo, že bysme ten test se zástěrkami mohli klidně někdy udělat
Když by počasí nevyšlo, tak neva, tak bychom si při nejhorším jen vyměnili informace a zkušenosti s našima focusíkama
Nové Město to není daleko asi 60 km
Jo, ještě musím dodat, byl jsem v dubnu na garanční prohlídce a přijímací technik se mě ptal, jestli mám zástěrky? Já mu odpověděl, že jen vepředu a že přemýšlím a nevím, jestli je dát i dozadu? On mě moc chvalil, že ve předu mám zástěrky, říkal, že to je jen dobře a povidal, že první focusy, když neměli zástěrky, tak že pak časem s tím měly nemalé potíže, že měli proražený i díry!!! A povídal, že dozadu je dávat nemusím, že to je podle něj zbytečný. tak asi tak
zdravím, tak mě napadlo, že bysme ten test se zástěrkami mohli klidně někdy udělat

Nové Město to není daleko asi 60 km

Jo, ještě musím dodat, byl jsem v dubnu na garanční prohlídce a přijímací technik se mě ptal, jestli mám zástěrky? Já mu odpověděl, že jen vepředu a že přemýšlím a nevím, jestli je dát i dozadu? On mě moc chvalil, že ve předu mám zástěrky, říkal, že to je jen dobře a povidal, že první focusy, když neměli zástěrky, tak že pak časem s tím měly nemalé potíže, že měli proražený i díry!!! A povídal, že dozadu je dávat nemusím, že to je podle něj zbytečný. tak asi tak

- ElBunda
- Nováček
Když jsem po zimě měnil kola za letní, měl jsem auto na zvedáku a prahy byly omlácený na holý železo (i s pozinkem) asi 30 cm za kola. Tak jsem to očistil a přestříkal a dal dopředu zástěrky od Forda /845,-/. A ejhle, přední dveře mám čistý až po lišty a barva všude drží! Vzadu na to kašlu, kombajn má tak dlouhý převis, že je to asi zbytečný.
- martinsk
- Pokročilý
Tak omlátené tom mám tiež, už sa chystám to opraviť a nahodiť zásterky. Keď som ho vlani kupoval - spodok super, teraz po zime a bez zásterok vyzerá hrozne. Takže aj ja idem do zásterok, ale beriem všetky aj predné aj zadné..
- _djproces
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
ja nemam ani vpredu ani v zadu a pohoda. nic neomlatene neosuchane. akurat strasne vodu spliecham za seba za dazda. Ale to som si vsimol predomnou isla fabia mala lapace a aj tak spliechala. cize asi podla mna 50% ucinnost. Ozaj a v zime sa na to strasne chyta "sajrajt" z cesty. sneh blato a potom to v noci mrzne. bleeeeee
- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Podle avataru máš prahy chráněné plastem jako já,tak si nebudeš barvu odlupovat 

- _djproces
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
nj nj ale uz som ich mal rozobrateKota píše:Podle avataru máš prahy chráněné plastem jako já,tak si nebudeš barvu odlupovat

- liskanet99
- Junior
Chtel sem se zeptat mate nekdo na Focusu II nejake jine nez ty origo zasterky, ktere mi pripadaj jak obrovsky lzice v kterejch se musi drzet desna spousta bordelu? Predstavoval bych si nejake "melci" z kterych by ta spina spis stekla nez se v nich drzela
Diky
David
Diky
David
Ford Focus II, r.v.2005, 1.6 Ti-VCT Titanium, Aquarius Blue Galerka
Mercedes-Benz Vaneo, r.v.2003, 1.9i Ambiente Stříbrná
Mercedes-Benz Vaneo, r.v.2003, 1.9i Ambiente Stříbrná