Skor mi vadi ze po dazdi phlavne pri otvarani vsetko pekne kvapka vsade na topanky, nohavice ba aj do kufra ak to rychlo otvorim... Humus

vyrývašchmelko píše: (to len keby niekto mal nejaky problem s cakanim na focusa)
to je konektor na připojení diagnostikysilverwolf píše:Včera jsem čistě náhodou objevil jakousi zástrčku - vypadá to jako scart - je v takovém odkládacím prostůrku v palubovce vlevo pod volantem. Je v horní části toho prostůrku, takže pokud člověk nejde do kolen není vidět. Nevíte na co to tam je? ( Teda zatím mi to na fofo nevadí) To jen tak když je řeč o FF II
jo jo to bola sprava pre tebaQuickie píše:vyrývašchmelko píše: (to len keby niekto mal nejaky problem s cakanim na focusa)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
taky bych to tak videlwlk píše:to je konektor na připojení diagnostiky
diagnostika, konektor na pripojeniesilverwolf píše:Včera jsem čistě náhodou objevil jakousi zástrčku - vypadá to jako scart - je v takovém odkládacím prostůrku v palubovce vlevo pod volantem. Je v horní části toho prostůrku, takže pokud člověk nejde do kolen není vidět. Nevíte na co to tam je? ( Teda zatím mi to na fofo nevadí) To jen tak když je řeč o FF II
Ty voe, no ještě, že jsem si ho nekoupilbee píše:1. otvaranie kapoty motora (ford special?)
2. tycka hladiny oleja
3. maly otvor plnenia ostrekovaca
4. dyzy ostrekovaca na kapote + prud vody miesto "spreja"
5. AUX vstup v skrinke pred spolujazdcom + ziadne USB
6. 12V zasuvka za saltpakou (cokolvek pripojite, kabel zavadzia)
7. trapne kapsy vo dverach + ziadne v zadnych
8. maly objem vnutri laktovej opierky
9. blbe clony (su ale v ponuke rozne ine- nemecky katalog)
10. puka cosi na dverach spolujazdca, asi kryt horneho repro
11. tvrda laktova opierka dveri
12. tie strieborne kraviny okolo budikov - vsade tam bude sadat prach, neni to za plexikrytom
13. kratke koberceky (svincik pod pedalmi)
14. len 2 polohy otvorenych dveri (astra ma 3)
15. radenie spiatocky (zaradit rychlo sa skratka neda, vzdy urobi grrrrhh, pomaly to ide ok
16. roleta kufra klepe
17. mreza v kufri
18. antena vpredu, viac mi vyhovuje vzadu
19. kapsy na chrbte sedacie su take ovisnute (ten okraj otvoru, mali tam dat gumu, nie len vyztuhu)
20. hladky plast hlavice saltpaky (take slizke ked je teplo)
21. kozenka na volante + tie alu dekor pliesky (su dost volne, akoby odstavali)
22. razy do naprav tlmi slabo (aj ked celkove odhlucnenie je excelentne)
23. polystyren cez rezervu/dojazd.koleso - zavadzia pri vyberani, navyse zdvihak a oko su az pod nou
24. zatvaranie kufra + nadrze (cenral nezamyka veko nadrze)
25. chyba konzola + nabijanie pre mobil
26. vyhrievanie predneho skla lame svetlo oprotiiducich aut
ALE JAZDI TO SAKRA SUPROVO
prave minule som obzeral novu C5. stala na parkovisku. bola to ta testovacia, co testovali tusim na sme.sk v okoli BB. seda metaliza.chmelko píše:OT:
ale prave som dostal info, že na citroen C5 sa predlžila cakacia doba na 6!!mesiacov (to len keby niekto mal nejaky problem s cakanim na focusa)
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Ahrefs [Bot], Bing [Bot] a 1 host