To by mě taky zajímalo, jak takový nákup vypadá

Dřív šla myslím i v TV nějaká taková soutěž.
Mě v poslední době nic moc nepotěšilo, ale vzpomněl jsem si na příhodu z hor před cca 3 lety. Jel jsem tenkrát s celkem funkčními letními pneu do Krkonoš, cesty už uježděné, bylo i clekem teplo a já se rozhodl, že si vyjedu takový jeden kopec k vleku, abych to nemusel šlapat pěšky. Dneska už taky vím, že zimáky jsou lepší, ale nebyli holt tenkrát prachy a neměl jsem nikde problém ani s rozjetím ani se zastavením. Nicméně tento kopec na horách mě překvapil a to jen z toho důvodu,že když sem byl v půlce,tak proti mě vyjela audi allroad a prostě na mě. Měl sem ho nechat to do mě poslat?Ne.Takže zpátečka a pomalu z kopce zase dolu, jenže když sem zatáčel, tak sem zapadl a z toho se dostat prostě nedalo. Myslíte, že audi s českou spz zastavilo a šli mi pomoct? V klidu projeli,ani nepoděkovali a jeli dál, takhle projelo ještě jedno auto s německou spz a pak ještě jedno české a ani jeden. A pak na mě někdo něco volá polsky. Otočím se a tam 3 kluci s jeepem a že ať si do toho svého sednu a jedu. Sednul sem, oni uděli hejrup a já během 5 sekund pokračoval v jízdě do kopce, který jsem v klidu už vyjel. Polákům jsem nahoře ještě jednou poděkoval a šel zjistit, že za tu hodinu co sem se snažil dostat ven mi vlek zavřeli

Nezbylo mi, než se začít odevzdaně smát a nabrat zase směr Praha.