Kdysi senzory nebyly a parkovalo se.FUGAS píše:Cowley: No na couvání to bude chtít u toho sedanu senzory, nevidíš, kde ti končí zadek. Ale mizerný výhled dozadu je vlastností snad všech nových aut - při jízdě dobrý, ale to parkování
Nebo otevřít dveře a podívat se za sebe, ale to chce nemít pupek, protože taky můžeš vypadnout z auta
Vždy, když mám nové auto, ať už v práci, od otce, od kohokoliv apod., tak i když mám roční nájezd kolem 60tkm, tak se nestydím z auta vylézt a podívat se jak jsem daleko, jestli někoho neberu apod.
Zabil bych ko..ty, kteří si myslí, že jim to vyjde a pak ti objednou nárazníkem třeba dveře, blatník apod.
Navíc senzory jsou 30 cm od překážky a piští to, jako bys byl zaparkovaný v autě za tebou. Takže z mého pohledu mi tohle do baráku nikdy nepůjde a určitě bych za tohle nezaplatil. Ale je to každého věc. Když je potřebuješ, není co řešit
Jinak co se týče FF3, tak se uvidí, jaké to s ním je např. až za 3 roky. Všeobecně platí, že se vyplatí kupovat auto, když už se nějakou delší dobu vyrábí, poněvadž jsou na něm většinou vychytané ty největší mouchy. Takže co se týče FF3, i kdyby byla cena o 70 tis. nižší, tak pro mě zatím neznámá voda