Prehravanie softveru je dnes bezna prax a riesi sa tym 80% problemov sucasnych aut. Ked chodis s novym autom na garancne prehliadky, tak ani nevies, kedy ti prehraju softver. Mozno tam uz mas piatu verziu.FUGAS píše:Mě tvrdili, že je to nastavené přímo v počítači, a že by se musel přehrát celý software, což nechci, protože je otázka co by to stálo, plus další otázka je, co dalšího by přestalo fungovat, až by mi tam nahráli něco blbě. Docela mě to ale štve, a to už od začátku, myslel jsem si že si na to zvyknu, ale mám auto od března, a ještě se tak nestalo. Navíc bych chtěl místo mlhovek, dát kulatá denní světla a nemůžu
Dalej je vela ludi, co si dava precipovavat svoje TDIicka a to nie je nic ine ako prehravanie sw a dokonca neautorizovanym servisom. Takze noveho sw by som sa vobec nebal, ak ti ho nahra original servis. Dokonca ti to moze snizit spotrebu, stisit motor, zlepsit studene starty, znizit emisie a ja neviem ci este.
Diagnostika vo Forde stoji 600czk teraz v akcii, tak pocitam, ze do 1200 by sa vosiel ten novy softver.
Alebo si najdi nejakeho sikovneho cloveka, co ma diagnostiku na fordy a ten ti to spravi za jedno pivo. Pocitam, ze bude musiet niekde odkliknut autolight=on na autolight=off.